- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.921
günaydın bugün kargo gelecek 50 den fazla ödemesi var arkadaşla ortak öderiz beraber vermiştik siparişi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mayıs gibi besten çıkmayı düşünüyorum 6 yıl oldu baya birikmiştir inşallahKızlar eşim bes'ten çıkmış.
20 iş günü içerisinde 700 lira yatacakmış.
Ayrıca kredi kartımdan bin lira nakit avans çekebiliyormuşum. Faizsiz masrafsız 4ay taksitle.
Bu ayinnsonuna kadar.
Çekip yarım altin alacagim.
Esiminki ile de alırız hu ay içerisinde
İnşallah.bende mayıs gibi besten çıkmayı düşünüyorum 6 yıl oldu baya birikmiştir inşallah
Kiz o paraya da kendine bisi al yaaYarın ptt den yatan parayı çekip abi bebeğe 1 gram altın alacağım hafta sonu![]()
baya da küçükmüş bizim 110 m2 3 petek yanıyor 197 gelmişti bu ay biraz daha fazla gelir90 metre kare olucaktı
Boyu kaç acaba benim oğlum 13.5aylik 13 kiloBenim kızımda 16 aylık 13 kilo ama boy uzun olunca kilolu durmuyor![]()
110 la başlamıştım 270 ödüyorum son 1 yıldır bu aydan sonra yine artırırlarİnşallah.
Ne kadar yatıyordu aylik
Maşallah canım biz yeni 9 kg olabildik çok kilolu olmasını da istemem 1 kg daha alsa bu ara yeter zayıf duruyor boyumuzda çok uzun değil 76 cm 45 cm doğdu erken dogduBenim kızımda 16 aylık 13 kilo ama boy uzun olunca kilolu durmuyor![]()
püre herkesin mi farkı yatmamıştırMaaş farkı yatacakti 120 kadar.az önce okudum unutmustum. Ay sonuna kadar yatar
Yok sizin de yatmamistir . Ogretmenlerinkiaasla yatmıyor daha sonra yatıyor çünküpüre herkesin mi farkı yatmamıştır
Bizim maasta 500 tl yakın fark vardı
Zam farkıda içinde midir ayrı mı yatar
Niye üzülüyosun canımBoyu kaç acaba benim oğlum 13.5aylik 13 kilo![]()
Bizim ki dün yatti cok iyi oldu cokta güzel olduMaaş farkı yatacakti 120 kadar.az önce okudum unutmusum
Yok sizin de yatmamistir . Ogretmenlerinkiaasla yatmıyor daha sonra yatıyor çünkü
Bence çok kilosu sadece anne sütü alırken bukadar takmamıştım ama şimdi yemekte yiyor doymuyor bi türlü ben yetişmiyorum artık o hale geldikNiye üzülüyosun canım
Canim boyu kac cm . Dün yazdim gordün mü bilmiyorum ama oglumda 20 kiloyu gecti ama boyuda 4 5 yas civarinda olmasi gereken boyda o yüzden kilolu degil birazcik yapili sadece boyla orantisi önemli. Doktor kontrolleri oluyodur doktor dikkat etmeni vs söyledi miBence çok kilosu sadece anne sütü alırken bukadar takmamıştım ama şimdi yemekte yiyor doymuyor bi türlü ben yetişmiyorum artık o hale geldik
Evet işte canimizi sikan nokta o hem küçük hem yalıtımlı hemde tişörtle dolaşıp pikeyle de yatmıyoruz.Durum bu olunca gelen fatura yuksek görünüyor.Soyledigimin aksına ev 24 -25 derece olsa tişörtle sele serpe dolaşsak rahatca yaktik der gelen fatura göze batmazdı.baya da küçükmüş bizim 110 m2 3 petek yanıyor 197 gelmişti bu ay biraz daha fazla gelir
Alacağım şekerim oğlana takılan altınları birleştirip kendime bir ziynet eşyası alacağım gösterişli bir kolye meselaKiz o paraya da kendine bisi al yaa![]()