Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zeyno en iyisini yapmışlar bizim kv nin ihtiyacı olmasa memleketten değil buradan alırdık evi
Güzel evde oturmayı seviyorum bizim ki de çok eski değil 8 yıllık dolapları 2 yillik yenilenmiş yinede imkanım olsa satıp 0 ev alırım birde çocukların okulu site içinde o bizi tutuyor

Güzel evde oturmayı seviyorum bizim ki de çok eski değil 8 yıllık dolapları 2 yillik yenilenmiş yinede imkanım olsa satıp 0 ev alırım birde çocukların okulu site içinde o bizi tutuyor
Eşya ve yapılan temizlik bile güzel evde belli oluyor

Doktor 2ve 3. Ay demişti bende acaba daha fazla var mı diye düşünmüştüm
Canım rota 2. ve 4. Ayda oluyor yada 3. ve 5. Ayda.Ben 3-5 ayda yaptırdım çünkü o aylarda aşı yok. 2.ayda yanlış hatırlamıyorsam 5 tane aşı var devletin vurduğu.rota 2 ay arayla 2 doz şeklinde oluyor.

Eşimi kızımı özledim oğlumda sürekli soruyor Allah yoklukluklarini göstermesin eşimizin ve evlatlarımizin
Bugün yemek yapmayı düşünmüyorum suluköftem var dünden salata tursu yeriz
Yarın eşim kızım gelecekler kurufasulye yapasım var yarın için

Canım rota 2. ve 4. Ayda oluyor yada 3. ve 5. Ayda.Ben 3-5 ayda yaptırdım çünkü o aylarda aşı yok. 2.ayda yanlış hatırlamıyorsam 5 tane aşı var devletin vurduğu.rota 2 ay arayla 2 doz şeklinde oluyor.
2. Ayda 3 aşı varmış . Doktorum 2. Ayda yapacağız birinci dozu demişti çok teşekkür ediyorum yaptıracağım

Ben de otel bakıyorum yaz için antalya mersin civarı, mersin de herşey dahil pek seçenek yok gibi. Antalya bakıyorum ama daha karar veremedim. Fiyatlar 4.500-7.500 arası değişiyor 5 gece için. Tabi bunlar bizim cebimize uyanlar. çok daha yüksek fiyatlılar var

Selam kızlar 😉
Bir kaç gündür giremedim, sohbetler birikmiş
Bugün oğlum 4 aylık oldu.🐣
Sağlık ocağına götürdük, aşı için..
dönüşte markete uğrasdık 50 lira harcadık.
Medine hurması
Jacops kahve ve süt aldık
Bez konusu konuşulmuş
Biz ayda prima 70 li 3 paket bez kullanıyorz çok mu kullanıyorz acaba 🤔
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?

Selam kızlar 😉
Medine hurması
Bez konusu konuşulmuş
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?
biraz fazla değişiyorsunuz günlük 7 beze denk geliyor her seferinde kaka mı yapıyor yada çok mu çiş yapıyor biz maksimum 5 tane değişiyoruz 2 kere kaka yapar kızım genelde
Biraz fazla geldi sizin ki

Su,yaspasta 20 TL
Marul 3tl
Havuç 2 TL
Ispanak 3tl
Ayva 10tl
Nar10tl
Mandalin 25tl.
(Sıkmalik mandalin. Kilosu 2.5. iciliyor diye eşim 10 kg aldi.)

Doktora calpol yazdirdik. Geçmiş muayeneler ile birlikte eczanede 40lira harcadık.

Kıyma çıkardım .akşam menüm lahmacun salata ayran😋
Fırında da 25lira gider.

İspanaklari yıkadım sirkeli suya isladim.
Yarın eşim evde olmaz.oglisle ıspanak kavurması yaparım yeriz. Yanına mandalina suyu😃

Selam kızlar 😉
Medine hurması
Bez konusu konuşulmuş
Yok canım yaa dikkat ettim de daha fazla gidiyor kesinlikle.

biraz fazla değişiyorsunuz günlük 7 beze denk geliyor her seferinde kaka mı yapıyor yada çok mu çiş yapıyor biz maksimum 5 tane değişiyoruz 2 kere kaka yapar kızım genelde
Biraz fazla geldi sizin ki
Günde bir defa kaka yapar daha fazla olmaz
Değiştirdiğmde bezi çişli evet ama böyle çok dolu dolu olmaz popo kısmına kadar gitmiyor
Bende dikkat edeyim bundan sonra

Son düzenleme:
Günde bir defa kaka yapar daha fazla olmaz
Değiştirdiğmde bezi tişli evet ama böyle çok dolu dolu olmaz popo kısmına kadar gitmiyor
Bende dikkat edeyim bundan sonra
daha küçük aşırı çiş yapmaz büyüdükçe çoğalıyor günlük 5 tane normal bizde 5 saatte bir aşağı yukarı değişilmiş oluyor gecede kontrol ediyorum şişmişse bezi değiştiriyorum daha rahat uyusun diye

Back
X