Bugün ne giydin? Çek görelim..

Guzel yorumlariniz icin tskr ederim kizlar.
Dus ben bilerek biraz bol badi giydim, yuksek bel uzerine cok dar birsey giyince sanki bodysuit giymisim gibi hissediyorum kendimi :P

nerde yaşadığını biliyorum bi yerde denk gelmişti yazmıştın.
Ama alı olan alınıyor işte yapıcak bir şey yok:68:
Her şeyi üstüne alınma sen ben tr içinde olanlara diyorum.
Ve eminim senden çok coğrafya bilgim var için rahat olsun nerenin nasıl bi havaya yada nasıl bi coğrafyaya ait olduğunu biliyorum. diyorum ya her şeyde kendinden bi pay çıkarma:1:

Bilgin oldugu Icin saçma sapan seyler yazıyorsun bence senin hiç bir bilgin yok.. Millete laf atmaktan başka önce sen bir kendine bak sonra baskalarına yorum yap.. Ben seninle s... Yaristiramicam kusura bakma.. Gormezlikten geliyorum seni

Aysemmm kirmizi ceketin cok guzel, tatlim_10 senin kombine bayildim, cok hos olmus.

Bende dun oglen boyleydim kizlar, yagmura yakalandiktan sonra uzerimi degismek zorunda kaldim :S
kk2-1.jpg

Tam yazlik bir kombin olmus.. Şortunu bende çok beğendim sade ince beyaz bir kemerlede çok hoş dururdu eminim.. Bir ayakkabıların benim tarzım değil ama digerleri çok güzel :34:

Bilgin oldugu Icin saçma sapan seyler yazıyorsun bence senin hiç bir bilgin yok.. Millete laf atmaktan başka önce sen bir kendine bak sonra baskalarına yorum yap.. Ben seninle s... Yaristiramicam kusura bakma.. Gormezlikten geliyorum seni

zaten istesende o dediğini yapamazsın sen :34:
insanlar zora gelince savunma mekanizmalarını devreye sokar sende öyle yapmışsın benim ne bilip ne bilmediğim konusunda bi bilgin var mı yok bu yüzden saçma sapan cümlelerini kendine sakla.
+
millete laf atmıyorum tr dekiler için ciddi anlamda bi soru soruyordum ta ki sen bi tabir vardır sazanlık yapana kadar:68:

NOKTA

..................

Burcucum kendini öyle rahat hissediyorsan sorun yok o zaman.
sonuçta bu halide çok güzel

buda benden günlük bir hal. ayakkabilari daha güzel secebilirdim ama üsendim, bunlar rahat diye bunlari giydim :61:$P1020359.webp

Son düzenleme:
buda benden günlük bir hal. ayakkabilari daha güzel secebilirdim ama üsendim, bunlar rahat diye bunlari giydim :61:Eki Görüntüle 224413

efsuncum çok yakışmış dikkatimi çekti uzun tunikleri tercih ediyorsun sanırım ben de bu tarz şeyleri severim 6-7 kilo zayıflarsam bende foto koymak istiyrm

Son düzenleme:
efsuncum çok yakışmış dikkatimi çekti uzun tunikleri tercih ediyorsun sanırım ben de bu tarz şeyleri severim 6-7 kilo zayıflarsam bende foto koymak istiyrm

Tesekkür ederim canim, son yillarda tuniklerden kurtulamadim evet :) kilo almistim son yillarda, rahat oluyor diye alistim, yoksa eskiden pek giymezdim. dar paca pantolonlar, skinnyler derken daha bi sever oldum.
canim, verirsin insallah kilolari, ama simdi de resim ekleyebilirsin :)

......................................

Eklentiler

• $11072011272.webp
    $11072011272.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $11072011271.webp
    $11072011271.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
:52: selam,
bugun pazara giderken aaa dedim nan kardeşim bende.hemen çağırdım çek bi foto bakem dedim.
akşama yükleyeceğim.çok sıradan ama pazara gidiyorum işte idare edin :17:

Nazbalım cok begendim kombinini, sana ve fizigine cok yakısmıs :)

bütün gün evdeydim bugün :(

üzerimde bu elbisemle :)

$230661_129764797099283_100001972903032_209820_6474969_n.webp

Son düzenleme:
Nazbalım cok begendim kombinini, sana ve fizigine cok yakısmıs :)

bütün gün evdeydim bugün :(

üzerimde bu elbisemle :)

Eki Görüntüle 225138

evet evet anladım şimdi... bir tel beklerim çeker giderim modundaymışsın bugün:))...elbise(farklı rengi bende var) gayet free görünüyor sana da herzamanki gibi çooookkk yakışmış cnmm:16:

Back
X