Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde yaşadığını biliyorum bi yerde denk gelmişti yazmıştın.
Ama alı olan alınıyor işte yapıcak bir şey yok
Her şeyi üstüne alınma sen ben tr içinde olanlara diyorum.
Ve eminim senden çok coğrafya bilgim var için rahat olsun nerenin nasıl bi havaya yada nasıl bi coğrafyaya ait olduğunu biliyorum. diyorum ya her şeyde kendinden bi pay çıkarma![]()
Aysemmm kirmizi ceketin cok guzel, tatlim_10 senin kombine bayildim, cok hos olmus.
Bende dun oglen boyleydim kizlar, yagmura yakalandiktan sonra uzerimi degismek zorunda kaldim :S
![]()
Bilgin oldugu Icin saçma sapan seyler yazıyorsun bence senin hiç bir bilgin yok.. Millete laf atmaktan başka önce sen bir kendine bak sonra baskalarına yorum yap.. Ben seninle s... Yaristiramicam kusura bakma.. Gormezlikten geliyorum seni
buda benden günlük bir hal. ayakkabilari daha güzel secebilirdim ama üsendim, bunlar rahat diye bunlari giydimEki Görüntüle 224413
efsuncum çok yakışmış dikkatimi çekti uzun tunikleri tercih ediyorsun sanırım ben de bu tarz şeyleri severim 6-7 kilo zayıflarsam bende foto koymak istiyrm
buda benden günlük bir hal. ayakkabilari daha güzel secebilirdim ama üsendim, bunlar rahat diye bunlari giydimEki Görüntüle 224413
ayakkabılar goze batmıyor canım yakısmıs sana.![]()
![]()
![]()
bence gayet güzel ama pantolonunun rengi lacivert gibi geldi bana ??? siyah olsaydi daha güzel olurdu benceayakkablarinda cok hos uyumlu olmus aslinda
......................................
burada bi kolye eksikligi var onun disinda rahat ve güzel
Nazbalım cok begendim kombinini, sana ve fizigine cok yakısmıs :)
bütün gün evdeydim bugün
üzerimde bu elbisemle :)
Eki Görüntüle 225138
evet evet anladım şimdi... bir tel beklerim çeker giderim modundaymışsın bugün:))...elbise(farklı rengi bende var) gayet free görünüyor sana da herzamanki gibi çooookkk yakışmış cnmm![]()