Bugün ne giydin? Çek görelim..

o da dogru ya, uzun kolye deger pantolona.. hmm ama yinede bisey eksik sanki. zor is yukari tükürsen biyik, asagisi sakal..

aynen öyle oldu pantolana değdi ttlmm..yani efsuncum bende illa eksik bulasın geldi demek tmm peki öyle olsun o zaman...sevgiler...

ses etmeden geçemedim; kolye demek illa ki uzun kolye demek değil ki canım:61: sineyi az kapatan kısa boylu kolye olabilirdi ya da küpeler büyük olabilirdi.
ama böyle de güzel bence:71:

bayadır bakamadım buralara , bugün teyzekızının kınasında ben:17:

Eklentiler

• $150720116332.webp
    $150720116332.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 55
Zaten mankenmis kendisi :1: :1:
Yani nightwalker isimli üye o resimleri netten bir mankenin resimlerini calip burda evcilik oynamis kisa bir süre :))))

Yok artık valla bu aklı başka şeylere çalıştırsalar sırtımız yere gelmez insanlar nelerle uğraşıyor burda aldığı iltifatlarla mutlu huzurlu oluyordu herhalde

RABARBA; elbisemi bluzmu pek cikaramadim ama hos duruyor..bilekligine bayildim cok tatli :61:
Guher; bu tarzda bluzlar cok hoa ama sanki bluzun + pantolonun biraz bol gibi durmus biraz daha dar olsalarmis keske...ama kombinin renkleri uyumlu
OCD; spor, günlük bir kombin olmus beyaz babet daha uyumlu olurmus sanki..ama gayet hos
0o_burcu_o0; elbise güzel ama biraz kisa gibi
twetty84; coook güzeeeeel etegine bayildim detaylari cok güzel :52:
NazBalim; kombin güzel bu tarzda pantolonlari cok seviyorum..ama banada sanki biraz eksik gibi geldi...belki güzel kalin bir kemerle daha hos olurdu?? :26:

Back
X