Bugün ne giydin? Çek görelim..

Beğenen herkese çook teşekkür ederim :69: ben o elbiseyi (bir önceki) 5 tl'ye almıştım şaşırdınız dimi :52:
şimdi bir foto daha ekliyorum bugünden ,müthiş rahat bi elbise günlük ,kemere göre eteğin boyunu uzatıp kısaltabiliosun ben kısa kullandım bunu da aynı yerden 3,5 tl ye aldım..(merak edenler pendik pazarı ) öpüyorum herkesiiiiiii :30:

$maviii.webp$mavi.webp$mavii.webp

Dip not: Selayhus,tibitim çok beğendim :16:

Beğenen herkese çook teşekkür ederim :69: ben o elbiseyi (bir önceki) 5 tl'ye almıştım şaşırdınız dimi :52:
şimdi bir foto daha ekliyorum bugünden ,müthiş rahat bi elbise günlük ,kemere göre eteğin boyunu uzatıp kısaltabiliosun ben kısa kullandım bunu da aynı yerden 3,5 tl ye aldım..(merak edenler pendik pazarı ) öpüyorum herkesiiiiiii :30:

Eki Görüntüle 240265 Eki Görüntüle 240263 Eki Görüntüle 240264

ucuza şık giyinmenin tanımı yapıldı:52:çok şık...

maşallah canım :nazar:çok yakışmış elbisen çok beğendim

Teşekkür ederim canım :69: Pazarlara hastayım, dolabımın nerdeyse tamamı pazardandır..Çok nadir mağazalardan alışveriş yaparım,önemli olan yakışanı giymek ..Tabi ayakkabı hariç o konuda hassasım :34:

pendik pazarı mı :53: bizim pazar yanii
ayy ben niye hiç gitmedim bu yaz yaaa :52:
çok şıksın canım :nazar:

çok beğendim çokta güzel kombinlemişsin renkleri falan maviyle kahve çok yakışır sanada çok yakışmış çokta zayıfmışsın masallah daha önceki elbiseni görmemiştim ben...sudan ucuz çok şaşırdım ben hiç bulamıyorum böyle ucuz şeyleri yaa pendikte benim oturduğum yere çok uzak bizim pazardada böyle hem ucuz hem güzel şeyler yok

Son düzenleme:
pudra pembesi elbisen çok güzelmiş tam yazlık....nereye gittiniz tatile cnm bayramda bizde gitmeyi düşünüyoruz ama nereye gitsek diye daha karar veremedik
teşekkür ederim cnm ben de çok severek giyiyorum. tatilimiz kemerde boran mare beach diye bi oteldeydi. antalyada. biz çokmemnun kaldık.ramazandan önce gittik.tavsiye ederim.

küpeyle herkes kadin olur , önemli olan küpesiz olmakta dermisim heheh ::60::60:
bende baskasinda hosuma gidiyor ama kendimde fazlalik oluyor canim

tesekkürler tibitim benim :54:

ablacigim bizde seni özlüyoruz cok sagol ... senide bekleriz kombinlerinle..

efsuncugum tesekkürler, heves edip aliyorum küpe ama taktiktan 5 dakka sonra cikariyorum genelde agirlik geliyor göz yoruyormus gibi hissediyorum birde , ama bu arlaar yine heves ettim bakalim :69:

tesekkür ederim :71::71:

cok tesekkür ettik ablasi :48::48:

kayip araniyor kayip araniyor :)):52: :52::52::52:: nerelerdesin kuzum sen... cok tesekkür ederim hantürksüm

kayınvalideme benzettim bi an :60:

demothy tesekkür ederim canim..

cok hos olmusun renk uyumu cok güzel

tesadüfen bugun bir moda blogunuda senin elbisenin aynisina rastladim :)))
dur seni pisti yapayim :33::33: ve tabikide sen ondan coook cok güzel tasimisin bedenini sarmis cok güzel durmus :38::38:, bu bayan tasiyamamis
$0_A8A7739[1].webp

Son düzenleme:

dur seni pisti yapayim :33::33: ve tabikide sen ondan coook cok güzel tasimisin bedenini sarmis cok güzel durmus :38::38:, bu bayan tasiyamamis
Eki Görüntüle 240459

sıska bu ondan taşıyamamış bence :))

yani aşırı derecede zayıf manasında dedim.hakaret etmek gibi bir niyetim kesinlikle olamaz

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 240459

demoty kesinlikle daha güzel tasımış bu ne böyle aşırı zayıf yaaa hiç sevmiyorum bu kadar zayıflığı

Ay cidden aynısı ya :1: kadın sıfır beden sanırım bide boyu uzun durmuş elbisenin , yeşili de vardı aldığım yerde haftaya da onu aliyim bari :52:

TWEETYİM ,SELAYHUSUM Çok özlemişim sizi fıstıklarım Harika görünüyorsunuz İkinizede kocamaaan bir maşallah
ablam teşekkür ederim , bizde seni özledik sende gel amaa:38:
tivitim mavilerle çok hoş görünüyorsun ayakkabılarını çok beğendim canım benim :nazar:
nhr uyum ve etek süper görünüyor :nazar: kolye biraz fazla göründü gözüme badinin çiçeği yeterliymiş bence
selayhusum hırkanın rengi çok tatlı çok sade göz rahatlatan bir kıyafet olmuş canım küpeler de çok yakışmış daha çok takmalısın :38: :nazar:
deniz ve mehtap pembe elbiseni çok beğendim :nazar:

hanturkscüm çok teşekkür ederim ayakkabılarımı bende beğenerek aldım :emir_bebek:

democumm elbise çok yakışmış harikasın :nazar::38:

Evde dışarı çıkmaya hazırlanırken...Doğumdan 1 sene sonra fena sayılmam de mi :49: :49:

Son düzenleme:
Back
X