ikinci kombininde renk uyumu hos olmus.. cepken olmasaydi üzerinde dahada hos dururdu gibime geldi.
benimde eskiden cogu resmimde oglum bulunurdu
sanirim bu kemer biraz kalin gitmis kombine, seninde dedigin gibi fotodan dolayi pantalon tuhaf durmus..
simdi sana geldi sira
tarz olarak pantolon güzel kuzucugum ama renk olarak yakistiramadim ben .. siyah hayal ettim ayakkabilarinlada süper olurdu... birde gözüm su coraplara hic ama hic alisamiyor
üstündeki cok yakismis..
Kirmizisevenhatun güzel tasimisin kiyafetlerini..
Beren91 güzel yorumundan ötürü tesekkür ederim
yine kırmızı ve sensüper olmuşşş
eteğinin beyazından da bende var :78:
Kirmizisevenhatun güzel tasimisin kiyafetlerini..
teşekkür ederim tatlımm
kopamıyoruz kırmızımla bi yerlerde olacak illa ki
ben de kreminden edinmek istiyorum. her gördüğüm kıyafete hangi rengini alsam diye bakıyorum bakıyorum, kırmızı görünce atlıyorum. sonra kombinle kombinleyebilirsen :26:
sağol bebemmm
evet papiler onlarçok rahatlar ve sağlamlar dediğin gibii
çorap out olabilirmiş,haklısın ama onları da seviyorum simli simli
eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme
kolyem de selayhus'cuğumdann
tarih bugün.
çanta kahveli çıkmış,alakası yok aslında
Eki Görüntüle 248300 Eki Görüntüle 248298
anacım onlar simli miydi? pek şekerlermiş o vakityine de bu kombin için outlar bence.
bu arada şu an aklıma geldi bu simli papi modası malum papilerin içine giymek yerine üzerine mi giysek böyle simli çoraplar alıp ne yapsak
tatlımm harika olmuş bu!
çanta kahveli bile olsa renk katmış hoş durmuş. maxi eteklere de ayrı bayılıyorum.
ben de izmirime kavuştum. kumaşlar bana dikimler hem bana hem anneanneme ait olur inşşş. kısacası darısı başıma
ayrıca beyaz kalem etek demişsin.
ben kalem eteklerin hep daha hacimli üstlerle kombinlenmesinden yanayım. volanlı yakalar, karpuz kollar, fırfırlar.. yahut son dönemlerde bebe yakalar çok moda. bebe yakanın üzerine fiyonk yapılmış fularlar mesela çok hoş bence. bunlar romantik kombinlerdi tabii
daha spor için zaranın fermuarlı bluzleri var ya kolsuz; ben burdayım diyen bir renk olabilir. bkz: turkuaz, nar çiçeği, mercan, turuncu vs.. altına beyaz keds, converse olabilir.. tabii neon ocelerle
sonracığıma taba ve kahve tonları bir bluz, ahşap görünümlü ama taşlarla karışık takılar, minik clutch ve süslü sandaletler olabilir.. saçları da enseden dağınık topuz yaptın mıydı! oh ohhh
aklıma ilk olarak bunlar geldi hatuncum...
Tesekkur ederim ..Selayhus
tatlım_10 Bayıldım bayıldım harıkasınız yorumsuz
Guzelim cok begendim bu kombini ...eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme
tarih bugün.
kırmızılı pek hoş görünüyorsun canım keşke boydan görseydik
daha ne gelsin ayol dünyanın kombinini yarattın 2 dk 'da
hepsini denicem kuş çok merciiii
Tesekkur ederim ..
Guzelim cok begendim bu kombini ...
Anneciginin ellerine saglik ne kadar guzel dikmis .. Ayrica kolyeyide boynunda gormek cok mutlu etti beni ..
Tesekkur ederim ..Selayhus
tatlım_10 Bayıldım bayıldım harıkasınız yorumsuz
Guzelim cok begendim bu kombini ...eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme
tarih bugün.
kirmizisevenhatun etegini göremiyoruz malesef ama üstündeki cok hos görünüyo :97:
pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysiEki Görüntüle 248654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?