Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok özlemişim seni ablacığım elbisene bayıldım çok yakışmış çook:nazar::nazar:
ablam yorumunu ve seni burda gördüğüme çok sevindim bende yorumlarını özlemişim:70:
RABARBA; elbisemi bluzmu pek cikaramadim ama hos duruyor..bilekligine bayildim cok tatli :61:
Guher; bu tarzda bluzlar cok hoa ama sanki bluzun + pantolonun biraz bol gibi durmus biraz daha dar olsalarmis keske...ama kombinin renkleri uyumlu
OCD; spor, günlük bir kombin olmus beyaz babet daha uyumlu olurmus sanki..ama gayet hos
0o_burcu_o0; elbise güzel ama biraz kisa gibi
twetty84; coook güzeeeeel etegine bayildim detaylari cok güzel :52:
NazBalim; kombin güzel bu tarzda pantolonlari cok seviyorum..ama banada sanki biraz eksik gibi geldi...belki güzel kalin bir kemerle daha hos olurdu?? :26:
teşekkür ederim tatlım10
bir geldin pir geldin wooooow bu ne güzellik :nazar:

şeker yorumun için teşekkür ederim efsun :16:
beğene tık yapan herkese teşekkür ederim :)
düş eteğin hoş bişeye benziyor siyah atletle güzel olmuş:34:

RABARBA; elbisemi bluzmu pek cikaramadim ama hos duruyor..bilekligine bayildim cok tatli :61:
Guher; bu tarzda bluzlar cok hoa ama sanki bluzun + pantolonun biraz bol gibi durmus biraz daha dar olsalarmis keske...ama kombinin renkleri uyumlu
OCD; spor, günlük bir kombin olmus beyaz babet daha uyumlu olurmus sanki..ama gayet hos
0o_burcu_o0; elbise güzel ama biraz kisa gibi
twetty84; coook güzeeeeel etegine bayildim detaylari cok güzel :52:
NazBalim; kombin güzel bu tarzda pantolonlari cok seviyorum..ama banada sanki biraz eksik gibi geldi...belki güzel kalin bir kemerle daha hos olurdu?? :26:

:)) heh iyi aklıma getirdin beyaz babetim yok benim. şimdi koca ayağıma uygun beyaz babet bulana kadar göbeğim erir.
yorumun icin tesekkur ederim canım.

teşekür ederim tweety:71:
Eteğimi bende çok severek giyiyorum farklı bi modelide var ama oturduğum için pek belli değil:)

Son düzenleme:
$IMG_7103.webp

dunden bennn

DÜŞ=ÇOK hoş görünüyorsun ablacığım:nazar::34:
AYSEMMMMM=Müthiş uyumlusun Ayakkabılarınada bayıldım :nazar:

geçen günkü gittiğim kınanın düğünü :16:

Eklentiler

• $160720116336.webp
    $160720116336.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $160720116337.webp
    $160720116337.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $160720116339.webp
    $160720116339.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $160720116349.webp
    $160720116349.webp
    15 KB · Görüntüleme: 55

gayet uyumlu olmus

Rabarba, siyah en güzel renk ya. Takilar, ojeler fln hareket getirmis

Düs, etegini boydan görmek isterdim

Aysem yine cok güzel bir kombin. Bu tür kemerleri pek sevmiyorum ama giyeni görünce de hosuma gider, yakistirmissin. Ayakkabilarin kiyafeti tamamlamis.

Tiviti Dügünde daha elegan olmussun. O ayakkabilarla asla kombinlemek aklima gelmezdi ama cantayla birlikte olmus. Saclarin ve küpelerin elbiseyle cok uyumlu olmus. Ojeleri de görmedim sanma haa

geçen günkü gittiğim kınanın düğünü :16:

canım ya ne kadar şuhh pozlar veriyosun ben hiç beceremıyom yaaa......

püf noktası var mı...?????????

benım dünya fotom var ama hep klasik pozlar.....

şöle senin gibi bi objektife bakamadım gitti ya.....

çok kıskandım.....

ben nasıl vericem ya...??????

Back
X