Bugün ne giydin? Çek görelim..

Ne güzel biraz hareket olunca insanin ekleyesi geliyor..
bugun ise giderken (bilindik köse pozu :1:)...
$cats.webp

bunlarda sandaletlerin yakin cekimi
$IMG_2435.webp

Son düzenleme:
cok hoş olmussun canım.ama sanki sandaletlerin olmamış gibi geldı yada yakından cekmıssın o yuzdenmıykı bilemedim.ama genel olarak hoş görünüyorsun
garfieldgirl belkide yakindan tuhaf geldi veyada zevk meselesi diyelim canim ben cok uyumlu bularak giyindim :1:
simdi misilleme yapmis gibi olmasinda bende senin ilk kombindeki ayakkabilari kombinle uyumsuz buldum... ama mavi beyaz cok hoslar yazlik hos .. kemer böyle yana kayinca biraz tuhaf durmus... kalin bir kemerle hayal ettim daha hos dururdu gibime geldi..
ikinci kombininde ceketi cikarttin degilmi mevsimlik bir kombin olmus gerci bulundugun yerdeki havayi bilmiyorum , ayakkabilari giyinmedigin icinde sanki birseyler eksikmis gibi duruyor kombinde :).. ceketin cok hosuma gitti ..
ohh yazın en rahat eteklerden biridir bu etekler çok beğendim sade ve rahat çok güzel

cok güzel kurtarici oluyorlar ,ne giyincegimi bilmedigim zamanda giyin cik , dedigin gibi rahatlarlarda sagol tatlim.

Canim etek cok yakismis. poz da bir o kadar tatli cok begendim.

tskler ederim efsuncugum aldigimdan beri ilk defa giyindim, malum hava sicakliklari tavan yapmis durumda :))

İlk defa yorum yapıyorum, ne kdar güzelsiniz hepiniz. Nazar değmesin inşallah!:nazar:

Kendime dikmi$ oldugum düz uzun etek ve kemer :12:

Eki Görüntüle 244232
Bayıldım. Kemerinize, eteğinize, ceketinize, renk uyumunuza! Çok güzel giyinmişsiniz:9::nazar:

Barbiii :69: hoşqeldin ..Sen sarışın mı oldun yine çok yakışmış, tulumda süper durmuş :nazar:
Bu da benden olsun bir pedikür kazası yüzünden bir haftadır açık ayakkabı giyemiyorum :2:
Şimdiden beğenen herkese çok teşekkürler :65:

Eki Görüntüle 244290 Eki Görüntüle 244291

Sevgiler............. :54:
Çok beğendim hatta bayıldım demothy! :70::nazar:

Eki Görüntüle 245496

Eki Görüntüle 245503

Yaz aylarında ne kadar rahat ve hoş bir seçim:1: Çok hoş görünüyorsnuz:71::nazar:

Eki Görüntüle 245496

Eki Görüntüle 245503

bu cingene eteklerini bende cok seviyorum...bende`de var bu tarzda bir etek...sende gördüm aklima geldi giyinesim geldi :61:
uyum cok güzel siyahla gri birbirini tamamlamis sadece sandaletlerin benim tarzim degil ama gerisi uyumlu olmus :34:

Eki Görüntüle 245496

Eki Görüntüle 245503

feyste bu resmi görünce kkya eklediğini düşünüp hemen daldımmm :82: nitekimde öyle olmuş
sana şu eteklerin şu tarz elbiselerin çok yakışacağını artı yakıştıgıı kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama:9: gerçekten çok yakışıyor dostumm :65: bu eteği pembe bir üstlede kombinle litfennnn :52::52:

Tatlim_10 ve joule ikinizede tesekkür ederim
ve begene tiklayan arkadaslarida ..

feyste bu resmi görünce kkya eklediğini düşünüp hemen daldımmm :82: nitekimde öyle olmuş
sana şu eteklerin şu tarz elbiselerin çok yakışacağını artı yakıştıgıı kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama:9: gerçekten çok yakışıyor dostumm :65: bu eteği pembe bir üstlede kombinle litfennnn :52::52:

ozaman feystende begenmek boynunun borcu oldu :60: :60: :60: .... kacarin yok :)
diger maxilerden edineceyim diyorum ama kI$ gelir 1 ay sonra :)... sendeki kirmizi cok hostu mesela :69::69:
bu güzel yorum icinde ayrica tesekkür :81::4:

Tatlim_10 ve joule ikinizede tesekkür ederim
ve begene tiklayan arkadaslarida ..

ozaman feystende begenmek boynunun borcu oldu :60: :60: :60: .... kacarin yok :)
diger maxilerden edineceyim diyorum ama kI$ gelir 1 ay sonra :)... sendeki kirmizi cok hostu mesela :69::69:
bu güzel yorum icinde ayrica tesekkür :81::4:

hihihihii heryerden beğenirim ben bebeğim merak etme =))
bence edinmelisin, dün senden gördüm bugün o kırmızı maximi giydim bende.. ;) resmi var ekliyim bende buraya
hatta ben şimdi o kırmızının diğer renklerindende alıcam çok çok rahat..
buraya geldiğinde bence bakalım sanada dostumm ;)

Son düzenleme:
Back
X