Bugün ne giydin? Çek görelim..

dahadamı zayıfladın ne şortlu kombinini çok beğendim ayy çok imreniyorum böyle zayıflayıpta bacaklarında çatlak olmayanları nasıl basardınız bravo okadar uğrastım olmasın diye ama oldu:50:diğer kombininde bence pantolonun üzerine baska renk mesela beyaz bişey olabilirdi yada buluzün altına kot yada baska renk pantolon olabilirdi rengine renk giyinmeyi ben sevmiyorum kahve tonları yada krem tonları giyiyosam birbiriyle tamamlıyorum

barbim ilk kombinee:nazar:
selayhusumm:nazar:
sagol bebegim...
senin kombinin plaj icin gayet uyumlu bir kombin, ayrica aramizda görmek cok güzel seni...

Selayhus & barbie`yi görünce bende heveslendim..ekledim cigene etekli kombinimi :66:
üstümde bolero vardi sabah...hava isininca cikarttim :34;

Eki Görüntüle 246051
beyazla ve takilarla güzel tamamlamisin etegi, ayrica pozlar duruslar cok sexüü olmus :1:

arka fonda roman havası çalsın

selayhus, barbie, tatlim_10 dökülsün piste
:64::64:
tempo tutarız biz de =D :81:

eteğin hakkını vermek gerek dimi ama:86:

valla etegin hakkini giyinerek vermeye calistik diye düsünüyorum :60: :60: :60: ama illede oynancak diyorsan ben oynarim, barbide becerir roman havasini.. arka fonda bu fasulye yedibucuk lirayi istiyoruz ama senden heheh :)) :64::64::64::66::66::66:

BARBITOOMM bende senin bu fotonu feyste görünce ne hos bir kombin olmus keske eklesede civil civil senlendirse diyordum bebegim... cok uyumlu cokta yakismis sana ...
seninde dedigin gibi banada alalim

begenen arkadaslara tesekkür ederim ..

Son düzenleme:
ışılay çok beğendim çok yakışmış
kontes günlük güzel ve şeker görünüyorsun
tatlım eteğini çok beğendim çok yakışmış sana fiziğinde çok güzel
sadece etek çok aşağıda göründü gözüme canım
barbi ilk kombin süper çok beğendim
criyptic sortlu kombinle çok hoş görünüyorsun
zümra hep çok hoş giyiniyorsun çok beğeniyorum
selaycım sandalet dışında çok beğendim canım
darkocum çok hoş olmuşsun maşallah tebrik ediyorum azmini
ilk kombin çok hoşuma gitti beğendim şu eteği yeniden yarattığın kombini

sagol bebegim...
senin kombinin plaj icin gayet uyumlu bir kombin, ayrica aramizda görmek cok güzel seni...

beyazla ve takilarla güzel tamamlamisin etegi, ayrica pozlar duruslar cok sexüü olmus :1:

valla etegin hakkini giyinerek vermeye calistik diye düsünüyorum :60: :60: :60: ama illede oynancak diyorsan ben oynarim, barbide becerir roman havasini.. arka fonda bu fasulye yedibucuk lirayi istiyoruz ama senden heheh :)) :64::64::64::66::66::66:

BARBITOOMM bende senin bu fotonu feyste görünce ne hos bir kombin olmus keske eklesede civil civil senlendirse diyordum bebegim... cok uyumlu cokta yakismis sana ...
seninde dedigin gibi banada alalim

begenen arkadaslara tesekkür ederim ..
çok sağol selayımmm:65:

ışılay çok beğendim çok yakışmış
kontes günlük güzel ve şeker görünüyorsun
tatlım eteğini çok beğendim çok yakışmış sana fiziğinde çok güzel
sadece etek çok aşağıda göründü gözüme canım
barbi ilk kombin süper çok beğendim
criyptic sortlu kombinle çok hoş görünüyorsun
zümra hep çok hoş giyiniyorsun çok beğeniyorum
selaycım sandalet dışında çok beğendim canım
darkocum çok hoş olmuşsun maşallah tebrik ediyorum azmini
ilk kombin çok hoşuma gitti beğendim şu eteği yeniden yarattığın kombini

teşekkürlerr:71::71::71:

dün ise giderken ....
$cats.webp

selayhus çok güzel bir kombin olmuş,bol paça pantalonla topuklu ayakkabıyı herzaman beğenirim,kemerinle ayakkabının uyumunada bayıldım:87:

uzun zamandır resim ekleyemiyodum kızlar hep unutuyodum çekilmeyi çocuk olunca hep aceleyle giyin giydir öyle çık evden....bugün mutfak alışverişine giderken...
$Görüntü032.webp$Görüntü031.webp

Back
X