Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

netım cok kotu ne yazabılıyorum ne okuyabılıyorum adam gıbı
hanturkum ıse baslamana cok ama cokk sevındım hayırlısı olsun bebegım
barbıtom bende goremedım lınkı :97:

iyi valla canım hafta sonu eğlenceyi sanırım biraz fazla kaçırdık heryerim özellikle başım acaip ağrıyo, sen asker bekliyodun dimi ttatlım? geldi dimi askerin , yada başka birimiydi? kusura bakma canım

evet tatlım asker bekliyordum geldi çok şükür canım teşekkür ederim şuan kendi memleketinde...yok canımo bendim karıştırmamışsın...
bu arada geçmiş olsun gürültü sanırım rahatsız etmiş seni...

ana merve terim bile evlenmiş ahmet baran çetin ile four seasons otelde...
gelinliği vakko wedding-zuhair murad imzalıymış ben beğenmedim gelinliğini dantelli gelinliği oldum olası beğenmem...damatlıkta faruk saraç imzalıymış...ama gelinin çiçeğini beğendim...

Son düzenleme:
bana annem özel olarak pirinçli,dereotlu kabak yemeği yapıcak yanındada bol yoğurt ımhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Ben bisi yapmiyorum hayhay hus isecgidecek dunden yemegim var
Ama yapsam firinda kasarli mantar yapacaktim once sote yapip firina veriyorum
Pilav
Birde mercimek corbasi ..

haftasonu tadilattan dışarı çıkıp alışveriş de yapamadık
sebze kalmadı evde
tavuklu fırın yemeği mi yapsam acaba

bugün bundan alıp yapayım diyorum bütün malzemeleri içindeymiş iç kreması,profiterol ekleri ve sosu arkadaşım yapmış güzel oluyor dedi üstelik 20-30 tane çıkıyormuş içinden...

damla hoşgeldin

selayım benim adım yar sonuçlar hakkında bişey söyledi mi iyi olmasına sevindim ama
evet ya nikoncan hiç gelmiyo taşındıydı dimi onlar

ezgim sağol tatlım meçhul kişi tanıdığın biri miymiş merak ettim

haha kızar mıyım ben sana
ay evet evlenmeden önce benimki de öyle demişti sen bakabilicen mi ki küçücüksün demişti
amaa evlendikten sonra sonra noldu gördü ki kendisine de ben bakıyorum bi daha söyleyemedi aynı şeyi

güzelse bizde yapalım sen dene de tutim
ben de geçen bim den aldım hazır yapılmış satılıyo
hoşuma gidiyo arada alıyorum
ben yemek yapmaya başlayayım
görüşürüz

canlar ben annemle üsküdara gidicem annem saç boyası alıcakmış bende oje matlaştırıcısı bakıcam birde şu profiteroldan alayım hazır tatlıcı babamda evdeyken akşama kardeşimede süpriz olur öperim sizi muffinlerim...

tutim merve terimin gelinliğini ben çok beğendim yaa özellikle duvak ve eteğini üstü kemerli onu beğenmedim bi tek

hayhaycım ne yemek yapmaya karar verdin
ben de mantarlı tavuk sote yapıcam makarna var bi de sebze çorbası

handem
ah şu bilmiş kocalar ah şu bilmiş sevgililer çok biliyorlar onlar..

hahaycım tamam ben deneyeyim haberi vereceğim tavsiye edersem...

Tutim profiterol u kendim yapmistim cok ugrastiriyor ama ..

Handem sonuclari tam olarak kendisi anlatir heralde ama kotu olmadigini biliyorum canim ...
Sen tam nezaman basliyorsun ??

bilmemki handem sanırım sade sevdiğim için karışık geldi bana
yemek yapma saati gelmiş bizim hatunlara bende kalkıp hazırlanayım hav akararmadan gidelim gelelim eti puf annemle

biri yimek mi didi
bu akşam kabak sandal var
yani akrnı yarık gibi ama kabaktan yapılma

birde elmalı tart yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…