Model birleşmiş milletler diye geçiyor kuzum
Öğrenciler toplanıp dünya sorunlarını filan konuşuyorlar
Bu hafta cağaloğunda

Maşallah ne güzel spor yapmışsın darısı başıma
mun hala var mı gerçekten ben de ortaokul ve lisede katılmıştım çok güzel günlerdi
40
Büyük oğlum 13
Küçük oğlum 2 yaşında
Ay masallah ne güzel genç anne olmuşsunuz boyunuz kadar oğlunuz var demek evin neşesi de 2 numara anlaşılan

Günaydın
S sarahconnor canım bu kadar empati gerçekten normal değil gibi, sudemin dediği gibi sen bunun üstüne gitsen mi acaba? Yani duyarlı olman çok güzel ama günlük yaşamını ruh halini etkiliyorsa normal değil altında başka şeyler olabilir.

Model birleşmiş milletler diye geçiyor kuzum
Öğrenciler toplanıp dünya sorunlarını ingilizce konuşuyorlar
Bu hafta cağaloğunda

Maşallah ne güzel spor yapmışsın darısı başıma
Ya ne güzel
Yaşıtları dandini dastana işlerle uğraşırken yavrumdaki vizyona bak maşallah çok hoşuma gitti
Annen kaç yaşında ?
Pazara annen baban gitmez mi bütün evi niye senin sırtında?
Sen gidince ne yapacaklar?
mun hala var mı gerçekten ben de ortaokul ve lisede katılmıştım çok güzel günlerdi

Ay masallah ne güzel genç anne olmuşsunuz boyunuz kadar oğlunuz var demek evin neşesi de 2 numara anlaşılan
Evet yakında boyumu geçer bile belkide geçmiştir
Evin neşesi aynen
Kırık kurabiye sendromuna çok benziyor de mi balım ?
Ben de 20 dk chloe ting yaptım ama keşke kahvatıda bu kadar abartmasaydım
Ne yedin ki ?
Olsa ben de yerdim kesin

Evet sen söyleyince hatırladım biraz.
Klasik kahvaltı aslında sıkma zeytin salatası avokado tahin pekmez bunları biraz abarttım

Evet sen söyleyince hatırladım biraz.
Klasik kahvaltı aslında sıkma zeytin salatası avokado tahin pekmez bunları biraz abarttım
Zeytin salatası çok güzel ya
Okulda bir arkadaşın eşi Hatayli bazen getirir bayılarak yiyoruz

Kahvemi de içtim yanına hurma ile

Oğlum uyandı şimdi yine çok az uyudu
50 dk sadece
Akşam inşallah erken yaptırabilirim

Mevlide gittik geldik
Diyet psikolojisi sanırım hiç doymuyorum
Kıtlık bilinci mi oluştu anlamadım

Hava bugün ne kadar güzeldi gereken yapıldı kahvemi içtim döndüm eve. Kanepem beni özlemiştir

Hanımlar size bir soru, diyet için en çok neyden motive oluyorsunuz? Yani örneğin aynada şöyle gözükeyim motivasyonu mu, yoksa birinin söylediği aa kg almışsın gibi gereksiz bir eleştiri mi gaza getiriyor sizi
Ben gerçek manada hiç diyet yapmadım hayatım boyunca, açıkçası yolunu yordamını da pek bilmiyorum. Diyetisyene gitsem o kurallar bütünü bende ters teper bundan da çok eminim. Aslında yıllar evvel aralıklı oruç yaparak uzun vadede 8-9 kg vermisligim var. Ama zaten o artık benim senelerdir beslenme düzenim olduğu için ekstra bir katkı sağlamıyor kg vermek adına. Porsiyonları küçültüp öğünleri siklastirayim desem inanın hiç ara öğün yapmak aklıma gelmiyor, sevmiyorum yani gidip gelip bir şey yemeği. Yiyeceksem adam gibi çeşitli bir şeylerle sofraya oturmayı seven biriyim.
Ne yapayım fikir verin hadi Allah rızası için

Hava bugün ne kadar güzeldi gereken yapıldı kahvemi içtim döndüm eve. Kanepem beni özlemiştir
Eki Görüntüle 3682765
Nerdesin ?
Manzara müthiş
Yakın olup istedigin zaman inmek çok güzel
Ben öğretmenler gününde fotoğraf cekinmistik
Müdürden bile şişman çıkınca tamam dedim
Ve gidigim artık boynumla kafam nerdeyse birleşmiş gibi oldu bu beni rahatsız etti
Uzun zamandır kilo vermem gerektiğini biliyorum farkındayım ama çok erteliyordum
Eşim ver dedikce daha çok yiyorum ona inat onunla net bir şekilde bu konuyu konuştum beni darlama ters tepiyor bana karışma diye uyardım narsist olduğu için her ne kadar susmasada baş etmeye çalıştım konuyu açacağı an sus karışma kendim icin vereceğim diyorum hatta bugün şey dedim arkadaşlarımin kocasi kilo vermene gerek yok dedikçe kadın diyet yapıyor dedim ama ben kilo vermeni istiyorum vs dedi bende her insan ayni sekilde motive olmaz kimi olumsuz yorumdan kamcilanir hirslanir kimi yaparsın aslansin dersin yapar sen bana ters teptiriyorsun senin yüzünden kilo veremiyorum dedim kaç aydır söz veriyorsun vermiyorsun diyor halbuki o sussun diye sırf bende öyle diyorum
Neyse nihayetinde kendimi artık aynada beğenmediğim için aynada geniş geliyorum gözüme ve beğenmiyorum

Annem 61 yaşında beraber yaparız herşeyi annemle pazarada beraber gideriz ama annem şeker hastası çoğu sey ben yaparım ona bırakmam

İstanbuldayım canim, evime yürüyerek on dk burası, şanslıyım o konuda

Sanırım beni de en çok kendimi aynada nasıl gördüğüm tetikliyor kilo meselesinde. Çok zayıf olduğum dönemde eşim çocuk gibisin çok zayıfsın diye söylenirdi üzülürdüm ben de. Halbuki ben o kilolarda çok mutluyum çok hafifim giydiğimi daha çok yakistiriyordum vs.
Şimdiki halimden mesela eşim memnun ama ben değilim. Bir kaç kilo vermeyi istediğimi söylediğimde destekleyecegine gerek yok filan diyor gicik oluyorum versene coşkuyu nerdeee

Şuan çok aklı başında sudem
Derslerine verdiği önem kulüpler katılımı
İngilizceye olan ilgisi
Beni hep gururlandırıyor mutlu ediyor
İnşallah hep böyle devam eder

Avrupa yakasi mi

Şuan çok aklı başında sudem
Derslerine verdiği önem kulüpler katılımı
İngilizceye olan ilgisi
Beni hep gururlandırıyor mutlu ediyor
İnşallah hep böyle devam eder
Maşallah canım ama çok emek veriyorsun
Senin kadar özenli anne görmedim ben
Her konuda hep yanındasin
Tam destek
Hiç zorluk nedir bilmiyor
Ve hakkını veriyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…