Bugünü asla unutamiyacagim

Elif Masal Durmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
126
15
32
Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim

Son düzenleme:
Evet bencede dengesiz :) ben bulmadim eski bi arkadasla bi iliskileri oldu bi donem o tanistirdi hic yapmam dedigim biseyi yaptim ve sirilsıklam asık oldum iste .s

Dengesiz insanlarla ugrasilmaz bence... eger bi niyeti olsaydi coktan birseyler olurdu cesareti yoksada sansina küssün seni kacirdigi icin bosver :KK66:

Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim
bağlanmaktan korkma hikayesinin modası geçmedi mi hala ya:/ bu adamı samimi bulmadım.

Dunyada tek erkek o olmadigi gercegine kendini bir an once alistir bence :) akisina birakmayi dene. Cunku baska kizlarla da gorusuyorsa pek fazla baglanma benve

Bence vazgeç, hiç umursama, arama sorma. O aradığında soğuk konuş. Her zamankinden bakımlı ol. Bak nasıl koşuyor peşinden.

5yildir taniyorum 2 yildirda durum bu cok terkettim gitti arkadaslarim araciligiyla geldi bu seferde ailesiyle falan gorusmus evlenmek icin ama hala bana yansiyan bisey yok bu sinirlerimi bozuyor bide bu git geller

laf bunlar.. yok baglanmak istemiyorum, yok korkuyorum.. filmlerden duydup ozentilik yapmaya gerek yok.. bahane..

laf bunlar.. yok baglanmak istemiyorum, yok korkuyorum.. filmlerden duydup ozentilik yapmaya gerek yok.. bahane..

Peki sorabilirmiyim bi insan yanindayken gozleri parliyo eli ayagi birbirine dolasiyo durmadan evlenince nasil olcagini dugununu nasil yapcagini felan anlatiyo tam hersey yolundayken neden gidiyor mantikli bi aciklama yok kime anlattiysam cozemedik cok mutlusunuz yan yanayken noldu diye soruyo hoc yasayan yokmu ya.s

Yakin zamanda ornegii yasadim actigim basliga bsk

Ayni senin ki gibi Git Gel liydi,uc gun yazar bi hafta yazmazdi,

Sonra facden islettim pisligin megerse ikimci.hatti.varmis. O aradaki bosluklari demek.boyle.dolduruyolat

Dikkt et yol yakinken dön

Peki sorabilirmiyim bi insan yanindayken gozleri parliyo eli ayagi birbirine dolasiyo durmadan evlenince nasil olcagini dugununu nasil yapcagini felan anlatiyo tam hersey yolundayken neden gidiyor mantikli bi aciklama yok kime anlattiysam cozemedik cok mutlusunuz yan yanayken noldu diye soruyo hoc yasayan yokmu ya.s
'evlenince nasil olacagini anlatiyo' demissin; "seninle" evlenince nasil olacagini anlatiyo mu? sen uzerine alinip farkli yorumluyor olabilir misin?

MESAJLARDA ARADIM BULAMADIM
KONU BAŞLIĞI NİYE "BUGÜNÜ ASLA UNUTAMAYACAĞIM"???????

X