Maske Tarifleri Buhar Banyosu Ve Kil Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

melisabir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
3
0
33
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum öncelikle. Ufak bir sorunum var cildimde. Hafif şiddette sivilce ve siyah noktalar. Bunlar için doktorumun verdiği Sivex Losyon ve Clindoxyl Jel kullanıyorum her gün. Ayrıca Nilera Okyanus Sabunu ve Sudocrem kullanıyorum bu ürünlerle birlikte cildim biraz iyileşti diyebilirim fakat hala izler tam geçmedi ve ben de haftada 1 kez buhar banyosu ve ardından kil maskesi uygulamaya karar verdim. Bazı yerlerde art arda uygulamamın daha doğru olacağını okudum. Fakat tam olarak nasıl uygulayacağımı bilmiyorum. Cildim yağlı, buhar banyosu yaparken neler kullanacağım? Buhar banyosundan sonra tonik ve nemlendirici kullandıktan sonra mı kil maskesi yapacağım? Buhar banyosu ardından yüzümü yıkayacak mıyım? Kil maskesi ne kadar yüzümde kalacak ve ardında nemlendirici ya da herhangi başka bir şey kullanmama gerek var mı? Kil maskesi, nemlendirici ve tonik olarak hangi markaları önerirsiniz? Detaylı bir cevap bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.. :KK60:

Canım benim bildiğim buhar banyosundan sora yüzünü yıkayıp kurula sonra kil maskesi sonra tonik nemlendirici.

X