- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
Merhaba hanımlar yarışmanın en iddiasız ismi olarak karşınızdayım şu an...hoş zamanlar yaşamamakla birlikte siz değerli dostlarımın bana iyi geleceği düşüncesiyle çok basit olan bu soğuk mezemi sizlere sunmaktan tabi ki gurur duymuyorum ama ,hayatıma az biraz hareket getirip beni gaza getirmesini temenni ederekten işte ,amaaaaaaaaaaan cümleleri bile toparlayamadım anlayın..
Bu basit ama lezzetli mezeyi koymamdaki tek amaç sizlerle birlikte olduğumu gösterebilmek ve yanımda dostlarımın olduğunu bilmekten başka bir şey değildir..Sizleri seven Parkbyull'unuzdan..
Tarife lüzum yok diye düşünüyorum çünkü başlıca malzemeler kevgire dizilmiş karnabahar,brokoli ve havuçtan ibarettir..ve altında da su dolu bir tencere mevcuttur...İyi seyirler diyerekten afiyet olsun dileklerimi kabul ediniz...
Bu basit ama lezzetli mezeyi koymamdaki tek amaç sizlerle birlikte olduğumu gösterebilmek ve yanımda dostlarımın olduğunu bilmekten başka bir şey değildir..Sizleri seven Parkbyull'unuzdan..
Tarife lüzum yok diye düşünüyorum çünkü başlıca malzemeler kevgire dizilmiş karnabahar,brokoli ve havuçtan ibarettir..ve altında da su dolu bir tencere mevcuttur...İyi seyirler diyerekten afiyet olsun dileklerimi kabul ediniz...