bulanti kusmam azalmiyor bitmiyor

yeduaetsev6253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
160
125
33
Arkadaşlar çok fenayım 12. Haftadayim 6 Haftadır bulanti kusma çekiyorum bugün midem de bişey tutamadım pazartesi randevum ama yarın doktora gidicem serum taktiriyodum dün oda bitti sanki onunda faydası olmadı azalır diyo herkes azalmiyor çok kotuyum bunalıma girmek üzereyim kilo kaybim olabilir açlık hissediyorum ama hiç bişey almiyo midem.. ne yapacagimi şaşırdım...

Bende yaşadım aynı sorunu.12 hafta boyunca sürekli kustum.Bütün kokulardan midem bulandı,kuru kuru ekmek yiyebildim sadece.2kilo verdim.Doktorum 13.haftadan sonra azalır dedi ve dediği gibi oldu .
Yine arada bulantılar yaşadım ama ilk 3 ay çok yoğundu.Umarım senin de azalır bu haftadan sonra.

Kızlar benimde ilk gebeliğim neler cekdigimi anlatamam kendimi hastalık hastası gibi görüyorum çok halsizim hayattan soğudum aynaya bile bakamıyorum haftalardır hıc bisey yiyemiyorum yemek yemeyi özledim o kadar zor ki bazen pişman oluyorum aldırmayı bile düşündüm kafam cok Karışık Allah'ım hepimize yardım et

Cok zor biliyorum ceken bilir.8kilo verdim ve ne serumlar takildi banada.16haftada hafiflemeye basladi 18lerde tam bitti.ruyamya yiyip iciyordum.suan 21haftalik oldum kurtuldum cok sukur.sabir baska caresi yok ne ilac ne bisey illaki zaman

Su an uyandım bos bos öguruyorum gözümü acar açmaz.. aynen rüyamda yiyip iciyorum midem bos yattigimda kabuslar goruyorum midem ağrıyı açlık hissi var ama su an ne yesem birazdan cikaricam biliyorum su dan bile tiskindim.. randevum pazartesi dayanmak istiyorum o güne kadar ama daha fenalasirsam gitcem doktora acile git gel birsey yapmıyorlar zaten ufak bi serum onu yiyip geldigimde bile çıkardım.. çok dua ettim gece sabaha geçsin diye ama geçmemiş sabretmek de bizim için biliyorum ama çok zorlaniyorum

Arkadaşlar ayni durumdayım 8.haftanın içindeyim ama ddayanılmaz bi haldeyim ben kusamiyorumda çünkü yiyemiyorum kusacak bisey kalmiyor ilk gebeligimde 12. Haftamda bitmişti.ama unutuyor insan ayni bulanti kusmalari yasamistim sşimdide ilk defa yasiyormusum gibi zorlaniyorum doktorun ilacta yok diyor bununla basa cikmayi öğrenecek sin diyor .Allahim hepimize yardim etsin yasayan bilir gece rüyamda birsuru yemek yedim çokguzeldi .

çevremde çok zor geçirende var bulantı sürecini hemen atlatanda benimde 1 hafta oldu 2 kilo verdim ama geçti sonra birde yediğim şeylere de bağlı oluyordu birde cinisyete bağlı oluyormuş kız olunca zor geçermiş belli mi cinsiyeti bebeklerinizin

Cinsiyet henüz belli değil evet benim çok zor geciyo bi arkadasim var oda benim gibi serumlarla atlatmaya calisiyo bi diğeri bir kere bile çıkarmamış bir hafta sadece bulanti çekmiş sonra geçmiş.. benim bugün de geçmedi su an yine kivraniyorum yatakta birazdan kalkıp cikarcam bana da kiz diyorlar cevremdekiler böyle olduğuna göre kızdır kesin diyorlar. Hiç kilo alamadım hamile olduğuma kimse inanmiyo

emin olun gecicek sabredin sadece.ben hamileligimde ilk 3 ay cektim ayni sikintiyi hastanedede yattim serumlar bulanti igneleri neler neler.yedigim hic bisey durmadi.migdemde yataktan cikamadim artik.kusmaktan migdem de sancidan duramiyodum gun sayiyodum amaaa 12. haftadan sonra yavas yavas azaldi ve 4.aydan sonra eser kalmadi tiksinmelerimde gecti.coook.zor ama geciyo buna emin olun

İnşallah geçecek :KK16: resmen alıştım bulantiyla yaşamaya ilk haftalarda doktoruma kosuyodum kustukca :KK33: şimdi uyandigim an basliyorum bulantili bi güne daha. Hic cikarmadan kahvaltı yapabilirsem ne güzel yok bos bos ogurup sonra her yedigimi çıkarırsam bütün günüm aynı devam ediyo ve doğal olarak ac kalıyorum uyusam kabuslar görüyorum rahat uyuyamadigimdan.. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben ikinci bebek fikrinden korkar oldum eşime de diyorum :KK12::KK12::KK12:

dogduktan sonra daha cok korkcaksiniz:KK70: gecer gecer emin olun ayni seyleri.yasadim bide yalniz kalmayin tabi bu surede kussanizda yiyin bol bolda su iciiin

merhaba ben de çok kusuyorum.mustiela ya katılıyorum :) bol bol su için. daha rahat kusarsınız. yoksa kuru kuru öğürmek daha berbat!! hatta kusarken çoğu zaman lavaboda sıcak suyu açıp su içmeye çalışıyorum :KK66:
kustuktan sonra midemi rahatlatmak için ayran içiyorum ve tuzlanmış salatalık yiyorum. belki size de iyi gelir..

Ooo siz beni görseydiniz ben su bile içemiyordum bırakın yemek yemeyi elden ayaktan düştüm 4-5 kilo kadar verdim hala bulanıyor benim midem hala herşeyi yiyemiyorum ama geçiyor çok şükür

1 haftadir hic su icemiyorum. Ictigimde yediklerimle birlikte cikiyo. Cok susuyorum ama ne yapcam bilmiyorum. su icince daha cok midem bulaniyo. Artik gecsin su mide bulantilarimiz

pinkperi23 kaçıncı haftadasın? ilk başlarda ben de su içemiyordum. şimdi ben 14. haftadayım. kusmalar devam etse de şuan su içebiliyorum çok şükür :) sanırım bulantılar her hafta daha da farklılaşıyor :KK70:

pinkperi23 kaçıncı haftadasın? ilk başlarda ben de su içemiyordum. şimdi ben 14. haftadayım. kusmalar devam etse de şuan su içebiliyorum çok şükür :) sanırım bulantılar her hafta daha da farklılaşıyor :KK70:

9. Haftaya yeni girdim. Suyu cok icmezdim ama suan hergun su almam gerekiyo diyo dusunuyorum. Kusmaktan bogazim aciyo. Senin kusman gecti mi

hayır geçmedi :KK43: 9. haftalarda haftada bir ya da 2 gün kusuyordum ve yatıp kalıyordum.
11. haftada 2 günde bir olmaya başladı. ama artık kussam da daha çabuk kendime geliyorum. bazı günler hem sabah hem de gece yatmadan önce de kusuyorum. su içmek için kendimi hep zorluyorum yoksa genzim kanıyor :KK43:

hayır geçmedi :KK43: 9. haftalarda haftada bir ya da 2 gün kusuyordum ve yatıp kalıyordum.
11. haftada 2 günde bir olmaya başladı. ama artık kussam da daha çabuk kendime geliyorum. bazı günler hem sabah hem de gece yatmadan önce de kusuyorum. su içmek için kendimi hep zorluyorum yoksa genzim kanıyor :KK43:

Ben sabah kusarak basliyorum ve gunde en az uc kere kusuyorum

X