bulanti

melek93_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
264
71
merhabalar. ben bi soru sorcaktim. benim bu aralar ne yesem ne icsem midem bulaniyor azicik bisi yiyorum hemen midem bulaniyor.hic bisi guzel gelmiyor.cikolata cok severim o bile cazip gelmiyor.zor yiyorum bitiremiyorum yemekleri. saatler gecse bile yemek yemek gelmiyor içimden...sizce sebep ne olabilir

aynı durum bende de var. yemekler aklıma bile gelse midem bulanıyor :KK45:

bende bahar allerjisi var. ve buna bağlı geniz akıntısı. bnmkinin sebebi bu.

acaba sende de allerji mi var? hapşırık, tıksırık gibi bişiler var mı?

aynıları ben de de var :KK48:

hapsirma var ama oyle gun icinde cok degil ama bi g3lincede arka arkaya4 kez geliyo:KK48:

hapsirma var ama oyle gun icinde cok degil ama bi g3lincede arka arkaya4 kez geliyo:KK48:
işte bak seninde bazı şeylere allerjin olabilir buna bağlı geniz akıntısı :cool: ilk etapta aile hekimine git. aile hekimin bile senin yönlendirir :KK6: olmadı dahiliye ve en son immünolojide soluğu alırsın :confused: tabi eğer allerji kaynaklıysa :KK39:

Midenizle alakalı bi problem olabilir belki. midede ekşime, ağızda ekşimsi bir tat, mide krampları vs oluyor mu?

ha bu arada inş allerji değildir. eğer öyleyse bu hastalığın tedavisi yok. ömür boyu dikkat etmelisin. neye dikkat edeceksen :mad:

aşılanma falan filan fıs kalıyor. :KK55:

ben de midemde problem çıktı
ben de midem küçülüyor diye hem seviniyor hem de niye yediğimden tat alamıyorum diyordum...

Dahiliye(İç Hastalıklarına gidin) bence

merhabalar. ben bi soru sorcaktim. benim bu aralar ne yesem ne icsem midem bulaniyor azicik bisi yiyorum hemen midem bulaniyor.hic bisi guzel gelmiyor.cikolata cok severim o bile cazip gelmiyor.zor yiyorum bitiremiyorum yemekleri. saatler gecse bile yemek yemek gelmiyor içimden...sizce sebep ne olabilir
bende de var şimdi bile bulanıyor ama benimki üzüntü sıkıntıdan :KK43:(((

ben de midemde problem çıktı
ben de midem küçülüyor diye hem seviniyor hem de niye yediğimden tat alamıyorum diyordum...

Dahiliye(İç Hastalıklarına gidin) bence
aslinda ben de oyle dusundim bi bakima iyi kilo veririm dedim :KK70:ama snrda ciddi bisi varsa diye de dusundum:KK57:

X