bulantılar ,,, bunalımlar,,,

jelibon26

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
39
3
34
merhaba kızlar,
6 haftalık gebeyim ve midem resmen ağzımda ya. sürekli istifra ediyorum. artık oturup ağlamaya başladım durumum çok vahim arada bi serum yiyorum o topluyo biraz ama nasıl olacak nasıl geçiçek bilemiyorum bunaldım inanın. Sonu güzel olucak diye katlanıyoruz inş kucağımıza almak nasip olur ama tecrübeliler ya da aynı dertten müzdaripler destek olalım birbirimize

merhaba kızlar,
6 haftalık gebeyim ve midem resmen ağzımda ya. sürekli istifra ediyorum. artık oturup ağlamaya başladım durumum çok vahim arada bi serum yiyorum o topluyo biraz ama nasıl olacak nasıl geçiçek bilemiyorum bunaldım inanın. Sonu güzel olucak diye katlanıyoruz inş kucağımıza almak nasip olur ama tecrübeliler ya da aynı dertten müzdaripler destek olalım birbirimize

Canım... öncelikle tebrik ederim.. Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah... Benim gebeliğim de böyle sorunla başladı.. Bende de 6. haftada başladı 24 saat mide bulantısı.. Gece uyumakta bile zorlanıyordum başımı kademeli yastığa indiriyordum ki kusmayayım diye.. Tabi ki her gün muhakkak çıkarıyordum... Bu durum ben de nerdeyse 19. haftaya kadar sürdü ve ben o haftaya kadar günde sadece bir yeşil elma ve biraz yeşil erikle geçirdim... Arada bir yağsız kaşarlı tost iyi geliyordu patatesi haşlayıp öylece yemek iyi geliyordu... Ama tabi sonrasında muhakkak yine çıakrıyordum.. Ve 7-8 kilo verdim 19. haftaya kadar.. Ben de ara ara ağlardım oturup ama sebebini düşünüce kendimi toparlardım çünkü ben ilk bebeğimi kaybettim.. Bu bulantıları tamamen geçiren hiçbişi yok bu yüzden çok kafana takıp büyütme... Doktorun verdiği ilacı da bebeğime zarar vermesin diye kullanmadım... Çubuk kraker ekşi şeyler yağsız tost haşlanmış patates leblebi felan biraz olsun iyi gelirdi... Rabbim yardımcın olsun canım geçiyor bu günler.. Sonrasında daha çok tatlı heyecanların var.. Tekmeleri vs.. Allah esirgesin sizleri...

Bende de var mide bulantısı.hatta su an uyandım ve başladı.rabbim yardımcımız olsun.benimde nedense tüm gün suruyor.ara ara yediklerimi çıkarıyorum.sureklı mıde bulsntısıyla dolaşmak insanı zorluyo.cevremdekıler suratın neden asık gül biraz dıyolar ama bulantıdan keyfım kaçtıgı için gulmeyı pek basaramıyorum.bı de ıcıme bulantıdan mıdır nedir bı sıkıntı basıyo.bı yanma geliyo elıme ayagıma.zorlanıyorum halıyle.hepimşze rabbim şifa versin

inşallah geçer bi de çalışıyorum çok zorlanıyorum o yüzden sürekli elmde kraker leblebi falan midem çok kötü inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza

merhaba kızlar,

Ben hâlâ çekiyorum. :KK43:
Son aşamada serum falan da fayda etmedi artık zofran kullanıyorum 3 güne 1 tane.
Ekş meyveler ye çubuk kraker leblebi.
Umarım 3. ay geçenlerdensindir. Benimki geçmedi alıştım artık poşetle geziyorum kusmaktan.
Bebeğini düşün o iyi olsun bugünler geçici.

ilk gebeliğimde 7, haftada başladı 14. haftaya kadar cektim hatta 1 hafta hastanede yattım
şimdikinde 4. haftada başladı serum yemeye başlayınca bulantı bilekliği aldım kesinlikle tavsiye ederim kolumdan çıkarmıyorum hiç çok memnun kaldım birde akupunktur yaptırıyorum her hafta
ikisinin inanılmaz faydasını gördüm ilk zamanlar kraker bile yiyemezken şimdi yemek yemeye başladım
imkanın varsa akupunktur yaptır ( hamile akupunkturu )
bulantı bilekliğinide kesinlikle tavsiye ederim sea band diye birşey alırken açıkçası umudum yoktu en fazla param çöpe gider dedim ama 9. haftamdayım hafif bulantı dışında bişeyim kalmadı

birde sabahları taze nane çiğne bulamazsan nane şekeri at ağzına çok faydası oluyor

ilk defa senden duydum hem akupuntur hem bulantı bilekiğini internetten mi sipariş verdin bilekliği. zararı yoktur inş. akupunturu da araştırmam lazım derhal

ilk defa senden duydum hem akupuntur hem bulantı bilekiğini internetten mi sipariş verdin bilekliği. zararı yoktur inş. akupunturu da araştırmam lazım derhal
bulantı bilekliği hepsiburada dan aldım seaband
akupunktur hamileler için akupunktur diye araştır bulantı için yapılıyor kulaktan uyarılıyor zaten doktor yapıyor zararı yok ikisininde bileklik örme yün bileklik zaten akupunkturda ilk hafta tohumla uyardı kulaktan şimdi lazerle uyarıyor

faydasını gördüysen benim de almam lazım çok fenayım çünkü bide çalışıyorum çok zorlanıyorum çalıştığım yerde. ay çok saolasın canım ya

faydasını gördüysen benim de almam lazım çok fenayım çünkü bide çalışıyorum çok zorlanıyorum çalıştığım yerde. ay çok saolasın canım ya

bende çalışıyorum çalıştığım yer sıcak ve termal o koku sıcakta nasıl kokuyor anlatamam ama bu sayede atlatıyorum çok şükür. ilk gebeliğimde nasıl akıl edemedim ona yanıyorum

Arkadaşlar bende 7 haftalik hamileyim ama midem bulanıyor başım dönüyor :KK43: tuzlu leblebi krater hiç fayda etmiyor. Şimdilik evdeyim en azından yatıp dinleniyorum ama okullar açılınca ne yapıcam hiçbir fikrim yok :KK43:

Arkadaşlar bende 7 haftalik hamileyim ama midem bulanıyor başım dönüyor :KK43: tuzlu leblebi krater hiç fayda etmiyor. Şimdilik evdeyim en azından yatıp dinleniyorum ama okullar açılınca ne yapıcam hiçbir fikrim yok :KK43:
Merhaba canım benimde 6. Haftam bu zamana kadar bişeyim yoktu ama dünden beri psikolojik mi bilmiyorum ama mide yanması ve bulantı başladı,normalde iştahlıyımdır ama iki üç kaşık yiyince çıkarıcak gibi oluyorum henüz hiç kusmadım ama gercekten hiç hoş bi durum değil sürekli yataktayım

Ay canım ya anne olmak kolay değilmiş bende üç aydır bu mide bulantısı ve istifra ayrıca istifra sonrası tansiyon düşüklüğü ve baş ağrısı, bazen hiç geçmiycek saniyorum ama sonra sabret sonu güzel olcak diyorum , bize düşen sabretmek canım minikler imiz için buna değer sevgiler....

Canım benim 4. Haftada başladı bulantılarım :KK43: iki kilo verdim :) iştahlı biriyim ben de normalde bünye yemeksiz kalınca haliyle sarsıldı :KK43: bakalım ne yapacağız :'(

Ahhh kizlar ahhh keske normal bulantilarim olsa sadece...
Birde uzerine progestan dusuk onleyici kullaniyorum..
Hem bas donmesi hem bulantilarda artis hemde halsizlik yapti...
Soludugum havadan tiksinir oldum daha ne diyim :KK43:
Komsuda ne piser pismez benim burnumda....
Ilk gebeligimde 35 hafta surdu ki o haftamda da dogumum gerceklesti...
Ins. Bu seferkinde daha kisa surer...
Zofran da fayda etmiyor..

X