- 25 Ağustos 2016
- 13
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Morlavantam
Sabah bulantıları için ne önerirsiniz bayanlar? 7.haftamdayım ve bu bulantılar beni yataktan kaldırmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamile değilim ama bi yerde okumuştum tuzlu kraker yemeye çalışSabah bulantıları için ne önerirsiniz bayanlar? 7.haftamdayım ve bu bulantılar beni yataktan kaldırmıyor
Sağol Can'ım bir an önce geçse tüm enerjimi alıyorBende öyleydim azaldı şimdi. Ne yaptıysam fayda etmedi . Allah yardımcın olsun. Dinlen bol bol uyumaya calis. Ben bi tek uykudayken rahattım
Yiyorum bi onunla duruyorum zaten kuzumCanım hamile değilim ama bi yerde okumuştum tuzlu kraker yemeye çalış
Keşke naz yapacak halim olsaAllah yardım etsin size bayanlar.
Geceden beri sizi daha iyi anladım.
Mide usutmesı acayip bulantı kusma yaptı. Allah size sabır versin. Önceden hamileler naz yapıyor sanirdim![]()
Sağol :) bunları okudukça bir daha hamilelik düşünmüyorum açıkçası ama nasip tabiallah yardımcın olsun. benımki neredeyse hamılelıgın sonuna kadar devam ettı diyebılırım :=)
gercekçi olmak istedımSağol :) bunları okudukça bir daha hamilelik düşünmüyorum açıkçası ama nasip tabi
gercekçi olmak istedım16. hafta da azalır dedıler
umudum oydu. 20. hafta da azalır dedıler olmadı.. böyle böyle doguma yaklastım![]()
Ah ah ne yapalım artık katlanmak zorundayımGeçmez kuzum o bulantilar ne yapsan geçmez benim 4 aylıkken geçti Allah yardımcın olsun illet birşey
Öyle valla umarım seninki 3. Ayda geçer canımAh ah ne yapalım artık katlanmak zorundayımdaha çok var geçmesine de
Allahim yardimcin olsun kuzumYiyorum bi onunla duruyorum zaten kuzum
İnşallah Can'ımÖyle valla umarım seninki 3. Ayda geçer canım
Sağol yavrum :)Allahim yardimcin olsun kuzum
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim sinirden ağlardım ama azalıyor çok şükür sonra da tamamen bitiriyor. Çokça sabır lazımSağol Can'ım bir an önce geçse tüm enerjimi alıyor
allah yardımcın olsun. benımki neredeyse hamılelıgın sonuna kadar devam ettı diyebılırım :=)