Evet ilk tüp bebek deneyimimiz burda bir özel hastane yonlendirdi bizi yumurta rezervim az oldugunu ogrendik zaman kaybetmeden git sonra kendiliginden olur dedi biz de başladık ilk basta yigit bey muayene etti beni kist olduğunu öğrendik bir ay boyunca hem tup bebek icin takviye ilaclari yani tup bebege hazirlik hem de kist icin ilac verdi kullandm sonra rahimici film istediler onda da biraz sıkıntı göründü ama cok şükür sorun olmadi tup bebege karar verince bana gunde 3 kere vuracagim igne verdi 4 gun kullandim tekrar cagirdi yumurtanin durumuna bakti sonra bir 4 gun daha kullandim yumurtamin büyüdüğünü söylediler tabi bu arada son iki gun yani 6. Ve 7.gun catlama ignesi verdiler oglen 14.00 vurulmami istediler tabi bunlarin hepsi gobekten en sonra yani 8.gunu bana yinr 3 tane igne verdiler catlamasi icin yine bir öğlen diger ikisi aksam ertesi gunu dinlendim 10.gunu çağırdılar ve yumurta toplama islemi yapıldı o da 20 dakikalik anestezi ile oluyo agrim olmadi yine de her ihtimale karsin agri kesici yaptilar orda hemsire yine recete verdi bize gunde bir kere göbekte yinr igne vurulacagimi soylediler nedeni rahmi hazirlamak embiryonun tutunmasina neden olmasıymış embiryo alindiktan sonra her gun seni ariyolar durumunu soyluyolar benim 3 yumurtam vardi biri olmamis iki yumurtam kalmış onlar da iyimis cok şükür yarin transfer gerceklesecek hastalik gunumune kadar bu igneyi kullanmaya devam edecem insallah pozitif olursa hamileligin 12. Haftasina kadar igmeye devam edecekmisim insallah olur çünkü yumurtam cok az eğer olmazsa bu surec tekrar bastan alinacak

maddi olarakta sıkıntı ilaclarla beraber 24bin tuttu arti bu ignelerin 3 kutusu 500 lira iclerin de 7tane var ikisini bir silingaya alarak vuruyorum guzel heyecanli bir surece tabi bi surecte karbonhidrat srker kahve o gini seylerden uzak olacagiz kabiz olmamaya dikkat edecegiz cunku kabizlik dusuge neden oluyomus