- 7 Ocak 2021
- 518
- 398
- 53
Hangi doktora gidiyosunuz? Sperk sayısında artış oldu mu?Canım bak benim esim sperm degerlerı kotu hatta sertlesme sorunu var.
Sperra kullandı takviye olarak. Daha ıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora gidiyosunuz? Sperk sayısında artış oldu mu?Canım bak benim esim sperm degerlerı kotu hatta sertlesme sorunu var.
Sperra kullandı takviye olarak. Daha ıyı
2 kat arttı canım doktor takıntısı yapmayın onemlı olan vitaminler acıbademe gittik doktor dedıkı erkek vucudu vitamini cok sever bol bol takviye alsın cunku sperm vitamın mıneralden olusuyorHangi doktora gidiyosunuz? Sperk sayısında artış oldu mu?
Bizde acıbademe gittik ancak doktor eşime ilaç falan önermedi. Plazma tedavisinden bahsetti. Takviye vitamin adı nedir doktor mu önerdi?2 kat arttı canım doktor takıntısı yapmayın onemlı olan vitaminler acıbademe gittik doktor dedıkı erkek vucudu vitamini cok sever bol bol takviye alsın cunku sperm vitamın mıneralden olusuyor
Kesinlikle takviye alsın doktor Dr gezmeyin esim takviye ıcıyor vitamın
Maslağa mı gttnz.Bizde acıbademe gittik ancak doktor eşime ilaç falan önermedi. Plazma tedavisinden bahsetti. Takviye vitamin adı nedir doktor mu önerdi?
Aynen maslağa gittik. İlk testte 40tı. 2. De 12 oldu iğneden sonra.3. De hiç çıkmadı. Eşim yeniden test vercekMaslağa mı gttnz.
Spermleri kac sayısı o onemli.
Sperra kullandı
Demek ki degerleirniz iyi cok şükürTakviye ilaç kullanmıyoruz ama bilgi için teşekkürler
Yok aslında çok da iyi değil. Biraz akışına bıraktıkDemek ki degerleirniz iyi cok şükür![]()
Yok aslında çok da iyi değil. Biraz akışına bıraktı
Ben orda yaptırdım ilk denemede ikiz tuttu. @ZEYNEP5844
Aynen öyle inşallah hepimiz için, teşekkürlerHocam en kisa zamanda istediğiniz olur inşallah umudumuzu kaybetmek yok yola devamm❤
![]()
Aslında bugün erken testte çıkar 5.gün embriyosuysaNe güzel Allah sagsalim kucağına almayi nasip eder inşallah ben de bekleme asamasindayim şuan transferin 6.günündeyim muayeneme Yigit hocam girmisti transferi mi Bülent hoca yaptı inşallah guzel sonuc alırım![]()
Ocak 4 transfer oldum erken test yok normal ovulasyon testin icindeki gebelik testi var bu arada burda bazi arkadaslar her pozitif cikan teste inanmayin diyolr bir endişe oldu birsey hissetmiuorum cok hareket yapmadım rutin ev isleri cok yormadan kendimiAslında bugün erken testte çıkar 5.gün embriyosuysa
Benim 6.gün çıkmıştı gebelik testinde ama benimki çift embriyoydu etkisi var mı bilemem. Yarın ilk idrarla deneyebilirsiniz.Ocak 4 transfer oldum erken test yok normal ovulasyon testin icindeki gebelik testi var bu arada burda bazi arkadaslar her pozitif cikan teste inanmayin diyolr bir endişe oldu birsey hissetmiuorum cok hareket yapmadım rutin ev isleri cok yormadan kendimi
Benim de iki embiryo yarin deniyeyim o zaman peki ikisi de tuttu muBenim 6.gün çıkmıştı gebelik testinde ama benimki çift embriyoydu etkisi var mı bilemem. Yarın ilk idrarla deneyebilirsiniz.
Evet canım benim ıkisi de tuttu çok şükürBenim de iki embiryo yarin deniyeyim o zaman peki ikisi de tuttu mu
Ayyy bak gercekten cok sevindim maşallah sağ-salim alırsınız kucağına inşallah senin duan kabul.olur bizlere de et ben hic birsey hissetmiyorum biraz ayakta fazla durunca kasiklarim agriyo sadece devamli yatmiuorum evde rutin işleri yapiyorum hemsirw öyle demişti ilk ikin gun yattim ikinci gunu biraz kendimi zorladım agrim cok olmustu ama yatinca gecmisti cok soru soruyorum ama surecte neler yaptiniz musait oldugunuzda da yazabilirsinuzEvet canım benim ıkisi de tuttu çok şükür
Bana da ilk 2 gün çok önemli demişlerdi hicbir şey yapmadan yatmıştım 2 gün boyunca. Sonra yavas yavaş kalkıp evimin işini yaptım ama çalışmaya hemen dönmedim. Benim de hiç belirtim olmamıştı sadece kasıklarda batma vardı hatta ben dedim tutmadı kesin adet olcam o yüzden kasıklarım ağrıyorAyyy bak gercekten cok sevindim maşallah sağ-salim alırsınız kucağına inşallah senin duan kabul.olur bizlere de et ben hic birsey hissetmiyorum biraz ayakta fazla durunca kasiklarim agriyo sadece devamli yatmiuorum evde rutin işleri yapiyorum hemsirw öyle demişti ilk ikin gun yattim ikinci gunu biraz kendimi zorladım agrim cok olmustu ama yatinca gecmisti cok soru soruyorum ama surecte neler yaptiniz musait oldugunuzda da yazabilirsinuz![]()
Sizinle hemen hemen ayni şeyi yapmisiz ben ikimci gunu yemek yapmaya kalktim zatrn yemek yarim kaldi cok agrim oldu yattim kalkmadim bir yarim saat sonra da gecti agrisi normale döndüm ara da batma oluyo ben de ogretmenim evde egitim veriyorum cok şükür Allah büyük insallah iyi olurBana da ilk 2 gün çok önemli demişlerdi hicbir şey yapmadan yatmıştım 2 gün boyunca. Sonra yavas yavaş kalkıp evimin işini yaptım ama çalışmaya hemen dönmedim. Benim de hiç belirtim olmamıştı sadece kasıklarda batma vardı hatta ben dedim tutmadı kesin adet olcam o yüzden kasıklarım ağrıyor
5.gün erken gebelik testi yaptim çıkmıştı. 6.gun ilk idrarla normal test yaptım daha belirgin cıktı 12.gün de keseleri gördük.
Rabbim nasip etsin inşallah sana da ikiz kucağına almayiama bu bekleme süreci çok heyecanlı pozitif olunca bi daha başka stresler başlıyor yolk kesesi kalp atışı şu bu
Inşallah pozitif çıkacak![]()
Olur Allahın izniyle inşallahSizinle hemen hemen ayni şeyi yapmisiz ben ikimci gunu yemek yapmaya kalktim zatrn yemek yarim kaldi cok agrim oldu yattim kalkmadim bir yarim saat sonra da gecti agrisi normale döndüm ara da batma oluyo ben de ogretmenim evde egitim veriyorum cok şükür Allah büyük insallah iyi olur![]()