- 6 Nisan 2015
- 204
- 85
- 37
- Konu Sahibi dilberim506
Ben almanyada yasiyorum.8 senelik evliyim ve cocugumuz olmuyor.bu yuzden tup bebek tedavisi uyguluyoruz.Burdan yakin bi arkadasim istanbula 1 haftaligina teyzesinin yanina tatile gitti.Teyzesiyle bi hoca var diye gitmek istediler.bana dedi senin icin hocaya gidicem cocugun olmasi icin diyem.bende sandimki dua istiycen yada dua yazdiricak bana diye. Simdi bana ordan msj yazdiki."kadin herseyi bildi. senin kilolu oldugunu cok agladigini.erkegin gucsuz oldugunu. Kiz cok serbest ama erkek icine suskun. Bir elmanin uzerine dur yazdi.ic camasirlarin icind bakarak okudu.bunlari sana getiricem anlaticam nasil kullanacagini.esinede kursun dokulmesi lazim" diye. Bu mesajdan sonra beynimden vurulmusa döndüm uykum kacti esime soyleyemedim.evet kadin hepsini dogru bilmis.ben hafif kiloluyum cok hassas oldugum icin cok aglarim esim bana bakarak daha sessiz sakin ben ise daha hareketli ve rahatim.esimin cogu isi ters gider hep sanssizsin derim kursunda bunun demis olmali. Ama ben herseye dua ile sabir eden birisiyim. Bunlar büyú degilmi beni cok korkuttu.simdi arkadasimin getirdiklerini evime sokuyummu. Okunmus elma ve peynir. Bana akil verin lutfen herseyi dua ile duzene sokabilirim dimi ama