canım öncelikle şunu söyleyim sana boyum kısa diye bunu kendine problem yapma.herkeste uzun olacak diye bir şey yokki.hem bodur tavuk herzaman piliçtir

şaka bir yana canım ergenlikteki gelişimin regl olduğunuda düşünüyorum artık yavaşlamaya başlayacak.ama bu gelişimin 20 yaşına kadarda devam edecek.yani bu süre zarfını iyi kullan derim.tabi olay birde hangi ebeveyne çektiğinle de alakalı.
benim annemin boyu 1.50 babamın boyu 1.80in üstünde falan.bende 2 abimde uzun boyluyuzdur.
ama büyük abimle ilgili şöyle bir teorimiz var önce anneme çekti baktı ki olmuyor sonra uzamaya karar verdi

yani lise sona kadar abim hem sınıfın ufağı en önde oturanıymış.6.sınıfta 1.12 falanmış düşün artık.ama lise sonda iyi basket oynadı ve attı boyu.sonuçta babanda uzun yani uzama şansın var belli sınırlar dahilinde.ben mesela maymun gibi kapı pervazlarına tırmandığımı falan hatırlarım.sürekli tepelere dokunmaya çalışırdım.ama doğuştanda uzun bacaklı bir yapım varmış.
sende basket oynayabilirsin dediğim şeyleri yapabilirsin.faydası olur diye düşünüyorum.ama bunun içinde hayatı zehir etme kendine.çıtı pıtılar daha sevimli oluyor hem benden kısa biriyle olmam derdinde yok.:1