bunca zaman kahrını çektim şimdi umrumda değil

Suizleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
52
18
insan kardeş der bağrına basar benimki düşmanım gibi.anasını s.t.yım ne istese yaptım arkadaşı yoktu yanımda gezdirdim sıkılmasın diye bi takla atmadığım kaldı.sevgilisi yok dedim yalnızlığını paylaştım.her sıkıntısına ortak oldum. mutlu bi günüm var bizim kız gelmicekmiş nasıl kardeş bu kardeşliği geçtim el olsa gelir ya.nankörlük yaptığı yediği kaba s.çmaktır bu.ben nasıl davranacağımı şaşırdım.ne kadar iyi davrandımsa ağzıma s.çtı.buraya kızıp yazıyorum ama içim acıyo aramızda iki yaş var arkadaş gibi olmamız lazım ne yapsam yaranamıyorum offf:KK61:

Son düzenleyen: Moderatör:
insan kardeş der bağrına basar benimki düşmanım gibi.anasını satayım ne istese yaptım arkadaşı yoktu yanımda gezdirdim sıkılmasın diye bi takla atmadığım kaldı.sevgilisi yok dedim yalnızlığını paylaştım.her sıkıntısına ortak oldum. mutlu bi günüm var bizim kız gelmicekmiş nasıl kardeş bu kardeşliği geçtim el olsa gelir ya.nankörlük yaptığı yediği kaba sıçmaktır bu.ben nasıl davranacağımı şaşırdım.ne kadar iyi davrandımsa ağzıma sıçtı.buraya kızıp yazıyorum ama içim acıyo aramızda iki yaş var arkadaş gibi olmamız lazım ne yapsam yaranamıyorum offf:KK61:
Biraz Sı*maya ara verip ne olduğunu daha detaylı anlatsaydın bizde anlardık cnm noldu anlat bakalım ???

Biraz Sı*maya ara verip ne olduğunu daha detaylı anlatsaydın bizde anlardık cnm noldu anlat bakalım ???

sorunda o zaten 26 yaşındayım bu yaşıma kadar kardeşlik görmedim çevreme özenir oldum abla kardeş ilişkierine hep yanında oldum kötü davranmadım.bizimki düşmanı gibi bana sorun olsa yazayım yokki :KK43:

sorunda o zaten 26 yaşındayım bu yaşıma kadar kardeşlik görmedim çevreme özenir oldum abla kardeş ilişkierine hep yanında oldum kötü davranmadım.bizimki düşmanı gibi bana sorun olsa yazayım yokki :KK43:
Galiba sevgi saygı hoşgörü bekliyorsunuz ve görmüyorsunuz Buda sizi üzüyor anladım bu :KK56:

bak şimdi ya ama o kardeşim :) sende bi kıyaslama onla beni annem babam gibi :KK48: ayrıca düzelticem kendimi diğer konuda

Kardes mardes sana iyi davrananin tepesine cikan bi insansin sen karakterin agresif filan degil kimi yumusak yuzlu bulsan oyle yapiyorsun demekki oyuzden ben kardesinin sana yaptigini abes bulmadım diger konunu bilmesem daha farkli konusurdum

sıkıntı nedir.. kardeşlik görmedim derken.??

sıkıntı yokki hiç yanımda değil evlilik yolunda gidiyorum beni bulaştırma ay ben uğraşamam ay stresli şeyler gelemem ben öle durumlara.insan kardeşi olduğunu bilipte dayanacağı omuz olsun heyecanını sıkıntısını paylaşsın istiyo ama malesef ne dert ne heyecan hiçbişey paylaşamıyorum tersleniyorum bu nasıl kardeşliktir?

Kardes mardes sana iyi davrananin tepesine cikan bi insansin sen karakterin agresif filan degil kimi yumusak yuzlu bulsan oyle yapiyorsun demekki oyuzden ben kardesinin sana yaptigini abes bulmadım diger konunu bilmesem daha farkli konusurdum

aslında öle değilim bi erkek arkadaşıma öle davrandım ve neden öle olduğum konusunda yardım almak istedim sadece.herkese öle değilim kimseye değilim ailenin yükünü taşıyan insanım kimseyi üzemem.üzdüğümü farkettiğim içinde hatalarımı yüzüme vursunlar diye burdan konusmak istedim.ayrıca yardım alıyorum artık düzeleceğime eminim beni yanlış yarglama lütffen

bazen en yakın arkadaşın kardeşten daha yakın oluyor...biraz aranızda karakter çatışması var gibi kardeşinle ..Elysionight dediklerine katılıyorum...

aslında öle değilim bi erkek arkadaşıma öle davrandım ve neden öle olduğum konusunda yardım almak istedim sadece.herkese öle değilim kimseye değilim ailenin yükünü taşıyan insanım kimseyi üzemem.üzdüğümü farkettiğim içinde hatalarımı yüzüme vursunlar diye burdan konusmak istedim.ayrıca yardım alıyorum artık düzeleceğime eminim beni yanlış yarglama lütffen

Tabi kiii

Burda dertlerinizi paylaşıyorsunuz, içinizi döküp rahatlamak istiyorsunuz anlıyorum da, birde ağzınıza geldiği gibi yazmasanız:KK43:
Argo kelimeler vb yasak çünkü.

X