Gebeliğe Hazırlık Bundan 3 gün önce hcg 388 di şimdi 948 olmuş bugun 6 haftaya girdim ama kesemin görünmedini söylediler lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

idilerva27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
22
7
25
IMG_20240820_210630.jpg

betayla ilgisi yok çok. gec döllenme olabilir. 6 haftalık olsa ultrasonda görülürdü. ben 2400 çıktıktan tam bir hafta sonra keseyi görmeye gittim ve gördüm. sabırlı olmanız lazım. 1 hafta kadar bekleyip tekrar komtrole gidin bence

betayla ilgisi yok çok. gec döllenme olabilir. 6 haftalık olsa ultrasonda görülürdü. ben 2400 çıktıktan tam bir hafta sonra keseyi görmeye gittim ve gördüm. sabırlı olmanız lazım. 1 hafta kadar bekleyip tekrar komtrole gidin bence
8 temuzda adet oldum bugun 6 hafta 1 günlük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim stersten

Benim beta hcg 10 bin üzerindeydi keseyi görmedi doktor. Ben o zaman acile gitmiştim kullanılan cihazın kalitesi ve doktorun deneyimi çok çok önemli. Bana denk gelen doktor hanım çok kötüydü ve görünmedi dedi ben de en son 9700 idi 3 gün önce dedim nasıl görünmez dedim ama görmedi. Birkaç gün sonra özelde doktora gittim gördüm çok şükür. Bence stres yapmamaya çalışın ve biraz daha bekleyin, göreceksiniz inşallah 💙🍀😊🙏🏿🧿

Bu beta hcg ile kese gözükmez zaten. 1500-2000 olduğu zaman vajinalden kese gözükür 1 hafta sonrasında da kalp atışı duyulmaya gidilir. Şuan daha çok erken acele etmeyin 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidebilirsiniz. Ben ilk olarak 5 haftalikken doktora gittiğimde beta 12 binlerdeydi keseyi gördük 1 hafta sonrasında kalp atışı için gitmiştim.

Bu beta hcg ile kese gözükmez zaten. 1500-2000 olduğu zaman vajinalden kese gözükür 1 hafta sonrasında da kalp atışı duyulmaya gidilir. Şuan daha çok erken acele etmeyin 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidebilirsiniz. Ben ilk olarak 5 haftalikken doktora gittiğimde beta 12 binlerdeydi keseyi gördük 1 hafta sonrasında kalp atışı için gitmiştim.
İşte sizin 5 haftalıken 12 binlerde ben 6 haftalık 948 bu beni korkutuyor doktor diyor boş gebelik bebek yok kürtaj edelim içini temizlylim ya kese yoksa niye içini temizleyip kürtaj edeceksiniz yumtalıgın dışına yerleşmişe ya diyor 😭kafayı yedirti bana

İşte sizin 5 haftalıken 12 binlerde ben 6 haftalık 948 bu beni korkutuyor doktor diyor boş gebelik bebek yok kürtaj edelim içini temizlylim ya kese yoksa niye içini temizleyip kürtaj edeceksiniz yumtalıgın dışına yerleşmişe ya diyor 😭kafayı yedirti bana
Tamam işte şuan siz 6 haftalık değilsiniz muhtemelen daha 5.haftanın başındasınız. En doğru hafta ölçümü crl ölçümü ile yani bebeğin boyunu ölçerek mümkün. 948 değer ile daha kese bile gözükmezken doktorun nasıl boş kese demiş üstüne birde kürtaj demiş o doktora bir daha gitmeyin bence. 1 hafta sonra başka bir doktora muayene olup sonucu yazar mısınız.

Tamam işte şuan siz 6 haftalık değilsiniz muhtemelen daha 5.haftanın başındasınız. En doğru hafta ölçümü crl ölçümü ile yani bebeğin boyunu ölçerek mümkün. 948 değer ile daha kese bile gözükmezken doktorun nasıl boş kese demiş üstüne birde kürtaj demiş o doktora bir daha gitmeyin bence. 1 hafta sonra başka bir doktora muayene olup sonucu yazar mısınız.
Kuzum bugun benden kahverengi lekeler gelmeye başladı 😭😭😭 düşürüyorum mu acaba doktorada gidemiyorum korkumdan

Benim arkadaşımda geç döllenme olmuş keseyi 6. Haftadan sonra gördü, onun yerine ben çok endişelenmiştim. O çok sakindi. Sonra kalp atışını da duydu. Sakın olmak gerekiyor. Hatta kan değerleri bile iki katı hizla artmamıştı ben acaba kimyasala mı döner yok diş gebelik mi derken kendi kendime çok şükür kalp atışını bile duymuş. Biz çok paniğiz

Kuzum bugun benden kahverengi lekeler gelmeye başladı 😭😭😭 düşürüyorum mu acaba doktorada gidemiyorum korkumdan
Bende de kahverengi lekelenme olmuştu doktor kırmızı kanama olmadığı sürece endişe etme demişti her ihtimale karşı Progestan başlatmıştı. Doktorunuzla iletişime geçmelisiniz.

X