- 5 Ağustos 2024
- 22
- 7
- 25
- Konu Sahibi idilerva27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 temuzda adet oldum bugun 6 hafta 1 günlük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim sterstenbetayla ilgisi yok çok. gec döllenme olabilir. 6 haftalık olsa ultrasonda görülürdü. ben 2400 çıktıktan tam bir hafta sonra keseyi görmeye gittim ve gördüm. sabırlı olmanız lazım. 1 hafta kadar bekleyip tekrar komtrole gidin bence
illa regl tarihiyle uyumlu olmuyor. gec döllenmedir. benim 6 haftalıkken hcg 15.000 üzerindeydi. ona takılmayın. artışınız normal. 1 haftaya görürsünüz keseyi8 temuzda adet oldum bugun 6 hafta 1 günlük bilmiyorum kafayı yemek üzereyim stersten
İnşallah inşallah tek isteğim bu korkudan agladım artıkilla regl tarihiyle uyumlu olmuyor. gec döllenmedir. benim 6 haftalıkken hcg 15.000 üzerindeydi. ona takılmayın. artışınız normal. 1 haftaya görürsünüz keseyi
sakin olun bence su an her sey normal duruyor. bu değerde görünmemesi normal keseninİnşallah inşallah tek isteğim bu korkudan agladım artık
Öyle demi içim rahatlasınsakin olun bence su an her sey normal duruyor. bu değerde görünmemesi normal kesenin
7 ci haftada git göreceksin inşallah
Boş gebelik degildir demi7 ci haftada git göreceksin inşallah
d korkma nohutun daha cücük o yüzden 7 ci haftada gitsen gösterecek kendini kalp atişinida duyarsin heleBoş gebelik degildir demi
İnşallah inşallah hala korkuyorumd korkma nohutun daha cücük o yüzden 7 ci haftada gitsen gösterecek kendini kalp atişinida duyarsin hele
iyi düşün bebeni düşun iyi olacaq inşlalahİnşallah inşallah hala korkuyorum
Bu beta hcg ile kese gözükmez zaten. 1500-2000 olduğu zaman vajinalden kese gözükür 1 hafta sonrasında da kalp atışı duyulmaya gidilir. Şuan daha çok erken acele etmeyin 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidebilirsiniz. Ben ilk olarak 5 haftalikken doktora gittiğimde beta 12 binlerdeydi keseyi gördük 1 hafta sonrasında kalp atışı için gitmiştim.
İşte sizin 5 haftalıken 12 binlerde ben 6 haftalık 948 bu beni korkutuyor doktor diyor boş gebelik bebek yok kürtaj edelim içini temizlylim ya kese yoksa niye içini temizleyip kürtaj edeceksiniz yumtalıgın dışına yerleşmişe ya diyor kafayı yedirti banaBu beta hcg ile kese gözükmez zaten. 1500-2000 olduğu zaman vajinalden kese gözükür 1 hafta sonrasında da kalp atışı duyulmaya gidilir. Şuan daha çok erken acele etmeyin 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidebilirsiniz. Ben ilk olarak 5 haftalikken doktora gittiğimde beta 12 binlerdeydi keseyi gördük 1 hafta sonrasında kalp atışı için gitmiştim.
Tamam işte şuan siz 6 haftalık değilsiniz muhtemelen daha 5.haftanın başındasınız. En doğru hafta ölçümü crl ölçümü ile yani bebeğin boyunu ölçerek mümkün. 948 değer ile daha kese bile gözükmezken doktorun nasıl boş kese demiş üstüne birde kürtaj demiş o doktora bir daha gitmeyin bence. 1 hafta sonra başka bir doktora muayene olup sonucu yazar mısınız.İşte sizin 5 haftalıken 12 binlerde ben 6 haftalık 948 bu beni korkutuyor doktor diyor boş gebelik bebek yok kürtaj edelim içini temizlylim ya kese yoksa niye içini temizleyip kürtaj edeceksiniz yumtalıgın dışına yerleşmişe ya diyor kafayı yedirti bana
Kuzum bugun benden kahverengi lekeler gelmeye başladı düşürüyorum mu acaba doktorada gidemiyorum korkumdanTamam işte şuan siz 6 haftalık değilsiniz muhtemelen daha 5.haftanın başındasınız. En doğru hafta ölçümü crl ölçümü ile yani bebeğin boyunu ölçerek mümkün. 948 değer ile daha kese bile gözükmezken doktorun nasıl boş kese demiş üstüne birde kürtaj demiş o doktora bir daha gitmeyin bence. 1 hafta sonra başka bir doktora muayene olup sonucu yazar mısınız.
Bende de kahverengi lekelenme olmuştu doktor kırmızı kanama olmadığı sürece endişe etme demişti her ihtimale karşı Progestan başlatmıştı. Doktorunuzla iletişime geçmelisiniz.Kuzum bugun benden kahverengi lekeler gelmeye başladı düşürüyorum mu acaba doktorada gidemiyorum korkumdan
İçimi rahatlayınBende de kahverengi lekelenme olmuştu doktor kırmızı kanama olmadığı sürece endişe etme demişti her ihtimale karşı Progestan başlatmıştı. Doktorunuzla iletişime geçmelisiniz.