- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
Herkese iyi geceler, bundan yaklaşık bir ay önce üç dört gün koyu renkli ama az akıntım olmuştu sonrasında da dört gün kadar pembemsi akıntı geldi adet olduğumu düşündüm yasmin kullanıyorum kutuyu henüz bitirmeden oldu bu ilk ayım öyüzden ara kanamadır diye düşündüm önemsemedim çünkü hem yasmin kullanıyorum hem polikistiğim hem de eşim korunuyor. Bu kadar tedbirin üzerine son günlerde çok sık mide bulantım olmaya başladı midem kazınırcasına acıkıyorum ama yemeklerden de tiksiniyorum bugün yumurtayı kokuyor diye yiyenedim. Bir hafta önce yoğun şeffaf bir akıntım oldu. Rahim bölgesinde batma hissi var belkide yasminden dolayıdır. Sürekli duygu değişimi yaşıyorum ve akşamları vucudumda kaşıntı oluyor. Yarın yasminin son ilacını alacağım bir iki gün içinde adet olmam lazım ama adet belirtisi de yok gibi adetten önce göğüslerim çok şişer be acırsın şimdi hafif bir hasssasiyet var acı ve şişlik öncesine oranla az gögüslerim normal zamana göre biraz daha büyük gibi. Henüz okulu bitirmedim gebe kalmaktan korkuyorum bütün bu belirtiler gebeliğe işaret mi ben mi korktuğum için oraya bağlıyorum :/ ?