- 21 Eylül 2011
- 167
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
corek otunu neden bulamadin canim yurt disindamisin.. mersin yagini dene olmazsaKızlar internette yeni şeyler buldum. Şu an maalesef çörek otunu bulamıyorum o yüzden başka şeyler denemek istiyorum şimdilik. Aranızda lavanta çiçeğin yağını ve ya almancası Teebaumöl yani çay ağacı yağını kullanan oldu mu?
Evet canım, tamam denerim sağol :)corek otunu neden bulamadin canim yurt disindamisin.. mersin yagini dene olmazsa
Zaten onemli olan masaj yapmakmis sadece masajla buyutenler varmis yaglar sadece yardimci oluyormus.. link vermek yasak degilse link atardim masaj ve egzersizleri anlatiyordu.. buyutenlerin yorumlarida vardi heves edip basladim bakalimEvet canım, tamam denerim sağol :)
Canım bana özelden atar mısın?Zaten onemli olan masaj yapmakmis sadece masajla buyutenler varmis yaglar sadece yardimci oluyormus.. link vermek yasak degilse link atardim masaj ve egzersizleri anlatiyordu.. buyutenlerin yorumlarida vardi heves edip basladim bakalim
bende istiyorum bu liki. ayrıca burada bizler paylaşıyoruz linkleri ama...Zaten onemli olan masaj yapmakmis sadece masajla buyutenler varmis yaglar sadece yardimci oluyormus.. link vermek yasak degilse link atardim masaj ve egzersizleri anlatiyordu.. buyutenlerin yorumlarida vardi heves edip basladim bakalim
http://www.cilt.net/gogus-buyutme-masaji/ buyur şekerimbende istiyorum bu liki. ayrıca burada bizler paylaşıyoruz linkleri ama...
hm tamam canım bildiğim bi site idi. teşşekkür ederim:)
Gerci ben ne kadar masaj da yapsam minciklasam yogursamda tık yok son çare protez sanirim :)hm tamam canım bildiğim bi site idi. teşşekkür ederim:)
canım bu iş hemen bir kaç günde bir kaç ayda olacak iş değil. düzenli bir şekilde en az 4-6 ay masaj yapman gerekli. destekleyici olarak diyet proğramın yada bitki çayların olmalı. sen bunu hayatının içine alırsan işten ayrılmak zorunda da kalmazsın. i,ş yerinde bir bitki çayıb içebilirsin. yada akşam eve gittiğinde küç yiyiebilirisn. yada masaj yapabilirsin. istersen her şey yapılır.Gerci ben ne kadar masaj da yapsam minciklasam yogursamda tık yok son çare protez sanirim :)
Bitki caylarimi iciyorum. Masaj ve egzersizlerimi sabah aksam yapiyprum Dunden beri hic bisi yapmadım yaaaacanım bu iş hemen bir kaç günde bir kaç ayda olacak iş değil. düzenli bir şekilde en az 4-6 ay masaj yapman gerekli. destekleyici olarak diyet proğramın yada bitki çayların olmalı. sen bunu hayatının içine alırsan işten ayrılmak zorunda da kalmazsın. i,ş yerinde bir bitki çayıb içebilirsin. yada akşam eve gittiğinde küç yiyiebilirisn. yada masaj yapabilirsin. istersen her şey yapılır.
Zaten onemli olan masaj yapmakmis sadece masajla buyutenler varmis yaglar sadece yardimci oluyormus.. link vermek yasak degilse link atardim masaj ve egzersizleri anlatiyordu.. buyutenlerin yorumlarida vardi heves edip basladim bakalim
İşe yarıyor mu canım. .Bazwesenin dediğin yağları denemedim ama burada yazılan bazı yağ karışımlarını kendim hazırlıyorum masörüme iyice bi masaj yaptırıyorum ve
gecekusuu nun dedigi gibi bence de önemli olan masajj yani vazelinle bile yapıcak olsan masajı uzun tut öptüm cnm
Ise yaricani bilsem boş kaldikca ovar dururum valla bıktım bu goguslerimden yazda geliyo bikini giymeye utaniyorumsenin dediğin yağları denemedim ama burada yazılan bazı yağ karışımlarını kendim hazırlıyorum masörüme iyice bi masaj yaptırıyorum ve
gecekusuu nun dedigi gibi bence de önemli olan masajj yani vazelinle bile yapıcak olsan masajı uzun tut öptüm cnm
canım mersin yağı işe yarıyor mu ? yarıyorsa kaç cm ?corek otunu neden bulamadin canim yurt disindamisin.. mersin yagini dene olmazsa
Evet bunu bende merak ediyorumcanım mersin yağı işe yarıyor mu ? yarıyorsa kaç cm ?
Kayısı Yağı işe yaradı mı peki?ben Kayısı Yağı kullanıyorum da bitti sayılır. Yarın Mersin yağına başlatacağım etkisini paylaşırım
Ise yaradigini okumustum ama ben kullanmadim sadece çörek otu yağı kullandim.. mersin yagi adele guclendirici olarak geçiyo. Toparlar diklestirir..Evet bunu bende merak ediyorum
Kayısı Yağı işe yaradı mı peki?[/Q
cnm ben gelişmelerimi yazıyorum başlığımda ama :))