Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşkenekadar alıngan olursan ınsanlarda okadar üsteliyor bılıyormusun vurumduymazlık parayla falan alınsa keşke
Kızın ağzı yansa ağlasa anlarım ama ben kontrol ettim, bir anda kendisi çıkardı.arkadaşın için bişey diyemicem knuyu anlamadım ama yengen annelik içgüdüsüyle yapmıştır.Bazı şeyleri boşvermeyi öğrenmen gerek
aslında çare yıne sende çok önemseme insanların ne dediğini yalnızken çalış sana bırı bişi dediğinde alınabıleceğin kırmadan nasıl cvp verırım dıye cvplar hazırla bikaçkere bunu yapsan az bi güven gelir aslında bende çok heyecan yapıyorum bazen konuşurken ne dediğimi ben bile anlamıyorum
Söylemekten söylemeye fark var, ses tonu o bakış, bunlar şekil veriyor sözlere.Ne yengen ne arkadaşın kötü bir şey dememiş
Daha insanlar birbirlerine neler diyor.
Bu kadar alınganlığınızı törpülerseniz hayatınız kolaylaşır...
Evettt ben de çok heyecanlı bir insanım görseniz hemen ellerim birbirine dolanır, bu söylediğinizi deneyeceğim teşekkür ederimaslında çare yıne sende çok önemseme insanların ne dediğini yalnızken çalış sana bırı bişi dediğinde alınabıleceğin kırmadan nasıl cvp verırım dıye cvplar hazırla bikaçkere bunu yapsan az bi güven gelir aslında bende çok heyecan yapıyorum bazen konuşurken ne dediğimi ben bile anlamıyorum
Ben samimiyeti yakalıyorum genelde, yakın davranırım.Biraz yüzsüz ve kaba olmak bazen ise yarar.
Bak ciddiyim, insanlar sana nasil davraniyorsa hic alinmadan gucenmeden sen de o sekilde karsilik ver.
Fazla fazla ince dusunceli ve narin olursan kimseyle anlasamazssin.
Ben yasi ne olursa olsun is arkadaslarima yada esimin yeni tanistigim akrabalarina 'siz' diye hitap ederdim önceleri,
baktim millet beni elestriyo, soguk mesafeli fazla resmi ..... diyo.
Ben de basladim ilkbdefa gordugum yeni is arkadasima sen sen demeye.
O zaman herkesle daha hizli samimi oldum.
Ne kadar gicik olsam da insanlara kabalik yariyo.
Daha nelerKaşığı atsaydin keşke kafasına,en azından için rahatlardi
Sorun şu ki ben birini kırsam yine uyuyamam, mesele kimin kırıldığı değil mesele böyle düşüncesiz olmaları.bende senin gibiydim aynı
sonra düşündüm ki beni bu şekilde kırabilen herkesi ben de aynı şekilde kırabilirim. onlar beni dşünmüyor ben neden susacam onlara mecburmusun sanki seni seven böyle yapmaz. eğer böyle yapıyorsa da cevabını alıp susmalı gerekirse seninle görüşmeyi kessin, sana bu yaptığından daha ağır bir şey yapmış olmayacak sonuçta
aynı şeye denk geliyor canın yandıktan sonra sende onları takmamayı öğreniyorsun zaten. umarım herşey daha güzel olur senin için.Sorun şu ki ben birini kırsam yine uyuyamam, mesele kimin kırıldığı değil mesele böyle düşüncesiz olmaları.
Ve benim böyle kırılgan olmam.
Ama artık karar verdim, kimseyle bir süre görüşmeyeceğim, biraz yalnız kalacağım ve insanlarla arama mesafe koyacağım.
Umarım olur, çok teşekkür ederim.c
aynı şeye denk geliyor canın yandıktan sonra sende onları takmamayı öğreniyorsun zaten. umarım herşey daha güzel olur senin için.