Bunu neden yapıyorlar?

Benim facebook ve şu mesajlaşma şeysi dışında sosyal medya hesabım yok .Ama sonuçta bunları bu mecralarda paylaşmak yasak değil.Dolayısıyla kimseye "paylaşma" diyemem ,hiç takip etmem ya da bakmam olur biter :)
Ben böyle düşünüyorum ,çünkü o zaman hiçbir şey paylaşmamamız lazım ,tabi görgüsüzleri en ufak süprizi vs. paylaşanları ayrı tutuyorum,onların hayatları yalan zaten

sonuna kadar katılıyorum....
siz şimdi bunu neden yazdınız ve ben bunu neden okudum ki şimdi canım bundan istiyor ... ironi değil bu gerçekten canım istedi

sonuna kadar katılıyorum....
siz şimdi bunu neden yazdınız ve ben bunu neden okudum ki şimdi canım bundan istiyor ... ironi değil bu gerçekten canım istedi
Ya ciddi misiniz? Yazarım da belki birkaç kişi görür bu işten vazgeçer diye yazdım. Keşke isim vermeseydim şuan çok mahcup oldum

E siz de bakmayın, siz bakma isteğinize engel olamıyorsunuz diye insanlar birşey paylaşma isteğine mi engel olacak? Neden paylaşım yapılıyor, laf atmak için. Bak şunu aldım diye bir kazak alsam bile atarım ben samimi bulduğum insanlara, başkalarının da bana atmasından hoşlanırım. Muahbbet konusu

Yatak odasının resmini çekip paylaşıyor millet
Kocasıyla kahve içip altına da '' okkalı bir 40 yıl devirdik '' yazan şahsiyet görgüsüzün önde gidenidir.
Evini her ayrıntısına kadar paylaşan insanlar sonradan görme gibi geliyor bana ki öyledir.. İnsan utanır yahu evini yediğini içtiğini ne diye paylaşır ki biri.
Konuya gelince de, insanın karnı açken canı çekiyor gördüğü şeyleri..
Karnınızı doyurup tekrar bakın hiç canınız çekmez :))
Ayrıca da kul hakkına girer bu yapılan..

Bakmıyordum zaten ama dün bakacağım tuttu. Tabisi kimseye bir şey paylaşma diyemem ama ben yemenin içmenin paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Samimi olduklarımızla anlarımızı paylaşmak farklı aleni aleni ay ben bunu yiyorum, şöyle yiyorum aman böyle lezzetli diye herkese açmak farklı. inanılmaz bi açlıkla istedim o yemeği nedendir bilmiyorum. Bugün yapıp aç gözümü doyuracağım :)

Canim bir de hiç özel yok yatak odasında ne yaşıyorsa onu dahi durum yapan insanlar var yemek ne kelime çok sınır oluyorum herkes görünce ne oluyor acaba onu hala anlamiyorjm
Hakkaten buna bende şahit oldum.eşimin bi akrabası gittiği yerde karanlık oda da baza başlığını çekmiş.
Good night yazmış bide kalpler koymuş.yani diyorki biz eşimle bişeyler yapcaz hıhay allahım ne günlere kaldık.ben çok çok Nadiren çocuklarımın fotorafını paylaşırım.onuda telefondaki uygulamadan.zaten sosyal medya kullanmıyorum.

İnsanların neden bunu yaptığını anlamak ve anlamlandırmak zor.
Benim de hamilelik dönemimde bu tarz şeyler oldu.
Malesef ki, hem de en yakınlarım paylaştı ve inanmazsınız yiyemedim.
Hala yiyemedim gördüğümü ve hala aklımda.
Canım da çekmedi değil, insanız neticede.

O yüzden ben sosyal medyada hiç bir zaman yemek, tatlı, vs. paylaşımlarında bulunmuyorum.
Sizin de dediğiniz gibi, alamayan olabilir, bulamayan olabilir, canı çeker vs gibi çok dikkat ederim.
Ama herkes bu zihniyette olamayabiliyor.

Benim yetişme tarzım "kokmuştur komşuya da verelim" olduğu için, "göz hakkından sakınma" şeklinde yetiştirildiğimiz için, bu konulara dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince...

ben sivaslı değilim ama ben bile yapabiliyorum basit bir yemek sadece el alıo biraz çok az bir bir hamur ile yapabilrisin bu kadar premsesliğe gerek yok portakalı ördek desen anlarımda yapılmayacak birşey değil

ben sivaslı değilim ama ben bile yapabiliyorum basit bir yemek sadece el alıo biraz çok az bir bir hamur ile yapabilrisin bu kadar premsesliğe gerek yok portakalı ördek desen anlarımda yapılmayacak birşey değil
Yapılıp yapılmamasından ziyade o an onu bulmam yapmam çok zor.hem ne gerek var ki insanların Canını çektiriyorlar

Eeee bak şimdi sen söyledin benim de canım çekti belki

Rezillik, görgüsüzlük başka bir şey değil..
Göz hakkı denen bir şey vardı bir zamanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…