- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi Tuzlambasi
-
OhaMinnacık Çocugunun yediği sucuğu
Eti paylasıp adam agzının tadını biliyor yazanları gördüm facede
Tam bir görgü yoksunlugu
sonuna kadar katılıyorum....İnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi Sivaslı olanlar varsa bilirler hıngel adında patatesli bi mantı. Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
Ya ciddi misiniz? Yazarım da belki birkaç kişi görür bu işten vazgeçer diye yazdım. Keşke isim vermeseydim şuan çok mahcup oldumsonuna kadar katılıyorum....
siz şimdi bunu neden yazdınız ve ben bunu neden okudum kişimdi canım bundan istiyor ... ironi değil bu gerçekten canım istedi
Bakmıyordum zaten ama dün bakacağım tuttu. Tabisi kimseye bir şey paylaşma diyemem ama ben yemenin içmenin paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Samimi olduklarımızla anlarımızı paylaşmak farklı aleni aleni ay ben bunu yiyorum, şöyle yiyorum aman böyle lezzetli diye herkese açmak farklı. inanılmaz bi açlıkla istedim o yemeği nedendir bilmiyorum. Bugün yapıp aç gözümü doyuracağım :)E siz de bakmayın, siz bakma isteğinize engel olamıyorsunuz diye insanlar birşey paylaşma isteğine mi engel olacak? Neden paylaşım yapılıyor, laf atmak için. Bak şunu aldım diye bir kazak alsam bile atarım ben samimi bulduğum insanlara, başkalarının da bana atmasından hoşlanırım. Muahbbet konusu
Hakkaten buna bende şahit oldum.eşimin bi akrabası gittiği yerde karanlık oda da baza başlığını çekmiş.Canim bir de hiç özel yok yatak odasında ne yaşıyorsa onu dahi durum yapan insanlar var yemek ne kelime çok sınır oluyorum herkes görünce ne oluyor acaba onu hala anlamiyorjm
Hakkaten buna bende şahit oldum.eşimin bi akrabası gittiği yerde karanlık oda da baza başlığını çekmiş.
Good night yazmış bide kalpler koymuş.yani diyorki biz eşimle bişeyler yapcaz hıhay allahım ne günlere kaldık.ben çok çok Nadiren çocuklarımın fotorafını paylaşırım.onuda telefondaki uygulamadan.zaten sosyal medya kullanmıyorum.[/QUOTE
Kendilerinin yatak odası maceralarını sanki görmek zorundayız çok sacma
Yakında o da olur merak etme:)Bende dalga geçiyodum birazdan telefonu karşıya koyup onuda çekip paylaşcak diye
Markette yada reklam da görmek yada en basiti izlediğim dizide ki yemek sahneleri ?
Atanların kişisel tercihi ben atar mıyım Hayır ama herkesin ağzına peleseng olmuş hemen yapıştırıyorlar "kul hakkı "
ben sivaslı değilim ama ben bile yapabiliyorum basit bir yemek sadece el alıo biraz çok az bir bir hamur ile yapabilrisin bu kadar premsesliğe gerek yok portakalı ördek desen anlarımda yapılmayacak birşey değilİnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi Sivaslı olanlar varsa bilirler hıngel adında patatesli bi mantı. Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
Yapılıp yapılmamasından ziyade o an onu bulmam yapmam çok zor.hem ne gerek var ki insanların Canını çektiriyorlarben sivaslı değilim ama ben bile yapabiliyorum basit bir yemek sadece el alıo biraz çok az bir bir hamur ile yapabilrisin bu kadar premsesliğe gerek yok portakalı ördek desen anlarımda yapılmayacak birşey değil
Eeee bak şimdi sen söyledin benim de canım çekti belkiİnsanların yaptıklarını gözümüze sokmasından sıkıldığım için sosyal medya hesaplarımı falan kapatmıştım. Telefonda mesajlaşmak için kullandığımız uygulama var ya orda da durum paylaşıyorlar. Hiç bakmam bugün şeytan dürttü beni. Bi baktım bi arkadaş yemek paylaşmış. Allah’ım ne pis boğazlı bi insanım ben gördüğümden beri Canım çekiyor. Alsam alamam yapsam elimden gelmez anacığımda uzaklarda. Bizim oralara ait bi hamur işi Sivaslı olanlar varsa bilirler hıngel adında patatesli bi mantı. Emzikliyim bide çılgınlar gibi Canım yemek istiyor. Ben şimdi nerden bulayım kime yaptırayım. Ne yiyorsanız yiyin niye insanların gözüne sokuyorsunuz. Hamilesi var bulamayanı var benim gibi gurbette canı çekeni var
canım çekerse yaparım ama bende yenilen içilen paylaşmayı sevmiyorumYapılıp yapılmamasından ziyade o an onu bulmam yapmam çok zor.hem ne gerek var ki insanların Canını çektiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?