bunu reva görenler gözyaşlarımızda boğulun..

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
erkek arkadaşımı askere yollar ben işe başlarım, kimbilir belki de aynı il gelir atamalarda diyordum ama bizler için hazırlanmış bu hazin sonu bilmeden.

yaklaşık 6aydır bugünü bekliyordum, ne mi oldu. Geçen yıllarda bu puanlarla il ve kurum seçenler bu yıl bir bir açıkta kalacak hala İNANAMIYORUM, bu olanlara inanamıyorum. 82puanla kapatan bölümler 85den aşağı inmeyecek, 90puanla yerleşemeyecek insanlar olacak şaka gibi kadro sayıları geldi.

madem alım yok neden yaptınız bu sınavı. en basitinden 1500 kişi alan bölüm 100 kişi alıyor. en başarılı bölüm adaletten 30 kişi alınıyor. Tarihin en rezil haziran alımları gerçekleşecek. şok etkisi hala geçmedi, dinmiyor gözyaşlarım dinmiyor öfkem. inanamıyorum kpss adı altında insanların hakkını yiyen insan müsveddeleri gözyaşlarımda boğulun :KK61::KK61::KK61:

Canım ben artık türkiyede yapılan hiç bir sınavın adaletine,hiç bir atamanın adaletine inanmıyorum.o yüksek puan alanların da zamanında nasıl aldıklarını şimdi görüyor öğreniyoruz.yurtdışındayım,türkiyedeki çalışkan gençlik hiç bir ülkede yok,ama malesef senin de dediğin gibi hayallar geleceğe olan umutlu bekleyiş hepsini yakıp yıkıyorlar.sonuç umudunu yitirmiş depresyonda bir gençlik.durumuna üzüldüm ;(

sabah akşam ders çalışıp karanlıkta kitap okuyan bu gözlerim şimdi koltuk sevdalıları, hak hukuk bilmez iğrenç insanlar yüzünden gözyaşı döküyor. Neden biz neden, neden her yıl yaptığınız alımlar gibi yapmadınız. bunca insanın hayalleriyle oynadınız :KK61::KK61:

kendime hakim olamıyorum, bağırmak istiyorum ama elime hiçbir şey geçmeyecek biliyorum. umutlar, hayaller hepsi bir bir yıkıldı.. 86.58 puanım var havada karada atanan insanlar vardı bu puanlarla şimdi neden böyle oldu. hakkımız olanı istemekten başka ne yaptık biz. torpil listeleriyle nam salmış iğrenç insanlar hepsinden tiksiniyorum lanet olsun :KK61:

sınava girmeden, torpille yerleşen insanlar bileğinin hakkıyla çalışanların önüne geçtiler. sizden de tiksiniyorum :KK61:

Bu ülkede çalışmak para etmiyor maalesef.Ben yarın lys sınavına giricem mesela.Ama eminim hiç çalışmayan ,zengin çocukları çok iyi üni. gidecekler. Çok sinir bozucu bir durum.Kpss bence daha kötü.Adam kayırma çok daha fazla oluyor.Amacını yapabilenler de açıkcası bence şansla .Bizim ülkede para,adam kayırma, falan her şeyden önde geliyor.Olan da çalışan insana oluyor ama elden ne geliyor ki ?? Üzüldüm ..

torpil hep vardı buna engel olabilen kimse yoktu ama torpil olduğu kadar merkezi alım da vardı. şimdi bol torpil hiç merkezi alım gibi bir şey oldu. e be haysiyetsizler madem 90la yerleşemeyecek adam ne diye açarsın ki bu sınavı? aklım almıyor hala

geçmeyecek bu öfkem tek bildiğim bu.

Ah ah canım ben de aynı durumdayım.. Kasımda kesin olur gözüyle baktım olmadı şimdi bu alımlarda da olmayacak.Keşke söyleselerdi alımları bu denli azaltacaklarını. Ne denir ne yapılır hiç bilmiyorum inanamadım o rakamları görünce

sabah akşam ders çalışıp karanlıkta kitap okuyan bu gözlerim şimdi koltuk sevdalıları, hak hukuk bilmez iğrenç insanlar yüzünden gözyaşı döküyor. Neden biz neden, neden her yıl yaptığınız alımlar gibi yapmadınız. bunca insanın hayalleriyle oynadınız :KK61::KK61:

kendime hakim olamıyorum, bağırmak istiyorum ama elime hiçbir şey geçmeyecek biliyorum. umutlar, hayaller hepsi bir bir yıkıldı.. 86.58 puanım var havada karada atanan insanlar vardı bu puanlarla şimdi neden böyle oldu. hakkımız olanı istemekten başka ne yaptık biz. torpil listeleriyle nam salmış iğrenç insanlar hepsinden tiksiniyorum lanet olsun :KK61:

sınava girmeden, torpille yerleşen insanlar bileğinin hakkıyla çalışanların önüne geçtiler. sizden de tiksiniyorum :KK61:
bölümün ne canım ?

Belki atanırsın canım sizin bölümden kaç kişi alınacağı belli mi ?

ortak kodlu alım yapıyordu SGK, bölüme özel açmış olsa neyse dicem de. sıralamam 25 normalde ama diğer bölümleri katınca bayağı bi aşıyor, teee 200lerde belki de daha fazla.sağlam kafayla hesaplamadım elim ayağımın titremesinden.. her yıl 300- 500 alan kurum neden böyle yaptı bilmiyorum. zaten MEB kadroları geri çekmiş dendi, normalde GİH sınıfı 2800falan deniyordu hayal oldu.

3001 den gidenler oluyordu 86 puanla, şimdi ise :KK34:

bölümün ne canım ?

3175bankacılık ve sigortacılık. bölüme özel bi kadro da istemiyorduk her yıl yaptıkları alımları yapsalardı, diğer bölümlerden iyi alım yapsalardı da herkes ortak koda kalmasaydı. bilgisayar gibi bölümlere de komik rakamlar verildi hala inanmak istemiyorum

3175bankacılık ve sigortacılık. bölüme özel bi kadro da istemiyorduk her yıl yaptıkları alımları yapsalardı, diğer bölümlerden iyi alım yapsalardı da herkes ortak koda kalmasaydı. bilgisayar gibi bölümlere de komik rakamlar verildi hala inanmak istemiyorum
nereden bakıyoruz link verebilir misin ? Ben bilemiyorum da

Ah ah canım ben de aynı durumdayım.. Kasımda kesin olur gözüyle baktım olmadı şimdi bu alımlarda da olmayacak.Keşke söyleselerdi alımları bu denli azaltacaklarını. Ne denir ne yapılır hiç bilmiyorum inanamadım o rakamları görünce

sizin bölüm nedir puan ve sıralamanız kaç

MEB özellikle belirtmişti gih kadrolarını önlisanstan alacağını. Sanırım tercih robotunda görünmüyormuş şu anda. O yüzden bir umut pazartesi bir artış olabilir diyorlar ama ne derece doğru çıkar bilemiyoruz tabi.

MEB özellikle belirtmişti gih kadrolarını önlisanstan alacağını. Sanırım tercih robotunda görünmüyormuş şu anda. O yüzden bir umut pazartesi bir artış olabilir diyorlar ama ne derece doğru çıkar bilemiyoruz tabi.

forumda dediklerinin %95i doğru çıkan biri MEB in alımlarını geri çektiğini söylemişti. inanmadık acıklanana kadar ama bu sabah ona haksızlık ettiğimizi düşündüm. Vallahi ben umut etmekten, gün saymaktan yoruldum. harab oldum artık.

Bu sorunuzu yeni gördüm afedersiniz. İktisat mezunuyum puanım 86.89 sıralamam 805

300lerde bi sayı geldi galiba size de doğru hatırlıyosam, ne denebilir ki hakkımız olan kadroları işgal ettiler sonuç böyle oldu. bi tercih dönemini daha bekleyemem de artık :KK43:

Off of of eczacılık mezunuyum 1 sene işsiz gezdim. İş yok atama yok o kadar emek verip insanların parayla atandığını görünce kanım çekiliyor.
Bu ülkede gençler için hiçbişey yapılmıyor. Sürekli açtıkları yeni üniversiteler ve bölümlerle işsiz mezun sayısı katlanarak artıyor. Sonuç işsiz depresyonda ideallerinden uzaklaşmış gençlik. Daha da 3 çocuk yapın diyor sanki işsiz nüfusu azmış gibi.
Gelecekten hiç umudum yok.

forumda dediklerinin %95i doğru çıkan biri MEB in alımlarını geri çektiğini söylemişti. inanmadık acıklanana kadar ama bu sabah ona haksızlık ettiğimizi düşündüm. Vallahi ben umut etmekten, gün saymaktan yoruldum. harab oldum artık.

300lerde bi sayı geldi galiba size de doğru hatırlıyosam, ne denebilir ki hakkımız olan kadroları işgal ettiler sonuç böyle oldu. bi tercih dönemini daha bekleyemem de artık :KK43:

Evet o kullanıcıyı biliyorum bizim de kadrolarımızı 400 diye tahmin etti ben de inanmamıştım insan inanmak istemiyor.Gelen kadro o civar. Ki bizim normalde haziran alımları 1300 den aşağı inmemiş. Evet diyecek hiçbir şey yok maalesef adalet,hak hukuktan söz etmek mümkün değil artık.Allaha havale ediyorum. Ben de bekleyemeceğim bir sonraki alımları

içim yanıyor resmen. hem 2ay ileri attılar hem de böyle bi darbe yaptılar.

çoluğu çocuğu bu durumda olupta hala fikirlerinde direten aileler (benim de ailem dahil) duble yolların üzerine yağ sürüp yesinler artık

Adalet mi ah be canım dayın yoksa bu ülkede ne adaletinden ne işinden basediyorsun? ?

X