bunun adi ne???lutfen yardimm edinn

dopamin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
127
73
Arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz..annem surekli gecmiste yasiyo gecmisi anlatiyor..gecmiste olan seyleri anlatip uzuluyor..bugunu ve gelecegi yasamiyor her an gecmisi anlatip duruyo..bu bi psikolojik bozuklukmu??bunun adi ne???

Arkadaslar lutfen bana yardimci olurmusunuz..annem surekli gecmiste yasiyo gecmisi anlatiyor..gecmiste olan seyleri anlatip uzuluyor..bugunu ve gelecegi yasamiyor her an gecmisi anlatip duruyo..bu bi psikolojik bozuklukmu??bunun adi ne???

Mutlaka bir adi olmasi gerekmiyor bazi yaslanmaya yakin insanlar gecmisini devamli düsünüyor ordan kopamiyor ,belki senin annende de o sorun vardir ,biraz daha aciklaman lazim .Kendi kendinemi konusuyor gecmisinden bahs ederken aglayarak ayni seylerimi tekrar ediyor ?

Eger öyleyse yaslilik depresyonu olabilir.

Mutlaka bir adi olmasi gerekmiyor bazi yaslanmaya yakin insanlar gecmisini devamli düsünüyor ordan kopamiyor ,belki senin annende de o sorun vardir ,biraz daha aciklaman lazim .Kendi kendinemi konusuyor gecmisinden bahs ederken aglayarak ayni seylerimi tekrar ediyor ?

Eger öyleyse yaslilik depresyonu olabilir.
Acikcasi bize surekli gecmiste yasadigi sikintilari anlatiyor ..orda ne kadar uzuldugunu ne kadar uzucu oldugunu dusunup bi sigara yakiyor tekrar uzuluyor..ayni anilari surekli anlatiyor surekli uzuluyor artik ailecek ezberledik yani..bizide bunaltti bu bi problemmi yoksa herkesdemi var bilemiyorum..ama hepimizi bunalttii..

Acikcasi bize surekli gecmiste yasadigi sikintilari anlatiyor ..orda ne kadar uzuldugunu ne kadar uzucu oldugunu dusunup bi sigara yakiyor tekrar uzuluyor..ayni anilari surekli anlatiyor surekli uzuluyor artik ailecek ezberledik yani..bizide bunaltti bu bi problemmi yoksa herkesdemi var bilemiyorum..ama hepimizi bunalttii..

Bunalmanizi anliyorum ayni seyleri duymaktan bikmissinizdir ,ama bu bir hastalik degil ,yasliliga gecis döneminde cok olagan seyler kendi kendilerini hesaba cekip gecmiste nerede yanlis yapmislar nerede üzülmüsler tekrar ederler.Sizden ilgide bekleyebilir ,ayni seyleri size tekrar ettigine göre onun yasadigi üzüntüleri sikintilari anlamanizi bekliyor gibi :)

Acikcasi benim yasli annemde sizin anneniz gibi ,devamli gecmisten yasadigi seylerlerden bahseder ,ama o annedir Allah annelerimize uzun ömür versin onlari dinlemeyipte baskalarinin anlattigi derdi daha cokmu dinleyelim.Olsun varsin konussunlar.

ben ve annem de böyleyizdir ne yazıkki . bir şarkı çalsa hemen geçmişe dönerim yani bu kötü bir şey malesef.

X