Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1466636 Hanımlar Günaydın.. Sabah uyandım şiddetli bulantıyla Sonrasında kalktım test yapma güdüsüyle lavaboya gittim Manzara bu.. neler oluyor?
toopost: 40116568 .!.:benimde böyleydi canım tebrikler. sevinemedin sanırım başlıktan öyle anlaşılıyor ?
Amanınnnnn Allahım.. bu nasıl bir sevinç bu nasıl bir şaşkınlıkEvettt caniiimmm,hamilesiiinnn insallah kan ver degerine baktir..
Canım Allah razı olsun verdim kan 15 dakika önce.. şokta mıyım neyim sersem gibiyimspring_0st: 40117375 .!.:tebrikleeeeeeer
hemen gidip kan tahlili yaptırmalısın
Allah bin kere razı olsun inanılmaz birşey buuuuuayyy benim de aynen böyleydi çok duygulandımm
Rabbim hayırlısıyla göbişinin büyüdüğü, bebişinin tekmiklerini hissettiğin ve sağlığıyla kucağına alıcağın günleri de göstersinnnnn
Sende ve senin nezdinde bütün anne adayları da yavrularıınzı sağ salim elinize alın inşallahamin kuzum hepimizden inşallah :)
Allah razı olsun :)Gözün aydın adetime 3 gün kala benim de öyle çıkmıştı :)
ayyy yalnız olmamak ne güzel :) tam 05:05..ayyy canıım gözün aydın..:)
bende sabahın 07:00 sinde test yapma içgüdüsüyle kalkıp çift çizgiyi görüp şok olanlardanım:)
aamiiinn Allah razı olsun çok teşekkürlerGozun aydin cnm insallah sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin Allah isteyen herkese versin
afedersiniz yoğun mide kaynaması birde çişim sarardı hatta karardı :)tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah belirti var mıydı adet gecikmesinden baska