- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Yok yok adres doğruAa ben, emin miyiz?
Filmgibi ile karışmış olmayayım?
Alışmamış olunca durmuyor tabii, saygılar sevgiler efendim
Ooo ben fosilim bu durumda.O kadar vakıf değilim artık buralara, kim kimdir bilmiyorum. Benim dedigim zamanlar bundan bir 8-9 sene once :)
Ben size boş değilim yıllar yillar öncesine dayanıyor , nickiniz yorumlarınız çok eğlenceli
tanımıyor bacımBeni tanır diye düşünüyorum.
Ben arada mesajlarına bakıp gülüyorum. Bildirim de geliyordur zatenuff çok ponçiğim ya benim burda yerim yok galiba
Ooo ben fosilim bu durumda.2011-2012 falan sanırım benim tanışmam burayla.
Hımm mailinizi unuttunuz sanırım, öyle demişsiniz. Yönetimden yardım alabilirsiniz. Lütfen alın hatta. Sizinle dövüşmüş olabiliriz, ne bilcem.?Yeni üye değilim aslında, 2012 yılından beri biliyorum burayı.Kısa pantolonlu hallerimi bilir bazı üyeler. :)
Görmezden geliyor beni, onu gidi onu.tanımıyor bacım
Hoop sıranı bekle. Ben stajyerlik için başvuracağım. Kontenjan açılmasını bekliyorum.Savaşırız o halde şekerim. :) Size boşa vahşet team dememişler, kontenjanda açık varsa talibim. Rüştümü ispatlamam lazım mı? Etkileyici girişleri çok severim zaten.
Eskiden de vardi ama vitesi giderek arttiriyor yorumlar.Eskisi kadar takilamiyorum ama az cok gozlemliyorum ugrayabildigim zamanlar.O eski yorumcular da gitti zaten ugramiyorlar artik.Klişelerin en babasini yapip gideyim; eski tadi yok buralarin :)
Aldatılıp affedip üstüne bir de yuvamı bozamazsınız deyip iki hafta sonra tekrar konu açmadıysanız sanmam.Hımm mailinizi unuttunuz sanırım, öyle demişsiniz. Yönetimden yardım alabilirsiniz. Lütfen alın hatta. Sizinle dövüşmüş olabiliriz, ne bilcem.?
Liseliydim yani o kadar söyleyeyim.Ovv o zaman da buraladaysan evet sen de baya bir eskisin :)
Konu sizden çıktı
Ahaha benim konumda buna izin veremem üzgünümKonu sizden çıktıKudrAlobar . Millet birbirine yürümeye başladı. Kalpler, kelebekler, ilan-ı aşklar havada uçuştu.
Bilmez miyim sekerim. En guzeli o zaten. Açıp da napican.
@AbsolutPromise ben de sana karsi bos degilim amacilek.yagmuru cok karistiriyor aklimi.
Ahaha benim konumda buna izin veremem üzgünüm
Niye kapanmadı ki hala?
Buralarda bir söz vardır Joe, bildin mi? İyi olan kazansın.Hoop sıranı bekle. Ben stajyerlik için başvuracağım. Kontenjan açılmasını bekliyorum.
Onun uzmanlık alanı ekonomi. Türkiye uçuyor diyenlerin kafasına avokado ile vura vura yere bastırıyor.Burda bu kadar genç diri hatun varken kim ne yapsın ceyceyi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?