Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
<iframe src="Working Washington Dc GIF - Find & Share on GIPHY" width="480" height="260" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href=" https://giphy.com/60yTQLK9O7XlS ">via GIPHY</a></p>

Bişiy yok konu sahibi çok arıza çıkarmadı. Amam Surrender dedi ki bu konuyu sen açmışsın.
Actı demedim! Bağlantı olabilir tarzında yazdım. Anlayışta problem var belli.

Ayrıca eskiden kafa göz dalardım
Ama sanirim yine kafa göz dalmak gerekiyor bazılarına anlıyorum !

Tavsıyem ; kraldan cok kralcı olmayın
Sizi ilgilendiren bir durum yok cunku

Demin birine sordum cevap alamadım, size de soruyorum, kaç tanesini dışarıda gördünüz?

Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor.
Şu anda olanlar eskilerin eline su dokemez , neler neler gördü bdv

KudrAlobar çocuğu kurs kapısında beklerken iyi eğlendim , her cumartesi böyle aksiyon istiyorum

İmza : 2008 den beri buralarda gezinen ve yılip bikan üye

Ya bi tane vardı, kocası kale bile almıyordu, yaptım oldu kafasında bir herif. Ama kocişine laf edince laf ediyordu. Bir de özellikle ev işi yapacak adam seçmedim deyip, sonra kaynanaya kim bakacak kızı mı oğlu mu diye konu açtı.

kacti o da yok name de yok hala eski uyeyim diyen herkese acaba onlar mi diye bi umutla yaklasiyorum
:) Neyse benle idare edeceksiniz artık, bir dahakine belki ofiş de gelir.
Yok be Milana, sağlam kavgalar dönerdi. Ama böyle isim vermeyip fiştekleyerek değildi. Çatır çatır hakaretlerini ederlerdi, tek fark bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…