- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Yönetimden kusma emojisi talep edelim ya, hep eksikliğini duyuyorum.Puhahaha bu ne be
Aa ofis geldi mi , niye haber vermiyosun ya aşk olsun
O anlaşılıyor zaten yazıldığı gibi okuyunca daİkile demekmis erinmedim baktim
Gerçek hayatta eziğim ben, bi de mutsuzumAblacım nolur bir sonraki konuyu "en büyük kk gerçek hayatta da bu kadar seksi mi" olarak aç
Şaka şaka ama 42 SAYFA yahu el insaf inanılmaz heyecanlandım şu an günüm şenlendi.
Henüz 4. Sayfadayim ama konu sahibi bana çok sempatik geldi. Muhtemelen ozguveni hafif düşük bir genc kardeşimiz. Kudranin ozguveninden ve umursamazligindan etkilenmiş. Nasıl böyle olunur diye konu açmış. Bence aslında sevimli bir hareket.
Sen giremiyordun sanki o ara oldu bayağı.
Gapışman guzumm. Ben ikinize de yeterim ahshs
Acil ihtiyaç listesine alınmalı benceYönetimden kusma emojisi talep edelim ya, hep eksikliğini duyuyorum.
Var kiYönetimden kusma emojisi talep edelim ya, hep eksikliğini duyuyorum.
Yorumlara bakıyordum baktım 2L yazıyor ne bu dedim aa sesli okuyunca ikile oluyorİlkokul 3 seviyesiBen kreşe kadar inmiştim ama fazla inmişim 9 yaşa çıkıyorum şimdi
Neden güldünüz hanımefendi yaaaa
Sus kız anlamadın anlamadın küfür sandın ben yazınca bozuntuya vermedin ....ingilizce küfür sandın 2 (to) anlamında okudun (l) ne olaki dedin ....yaptın bunu şimdi ceviriyorsunO anlaşılıyor zaten yazıldığı gibi okuyunca daanasınıfı seviyesi olmasına şaşırdım
Onu da öyle kabul edelim napalım artıkYorumlara bakıyordum baktım 2L yazıyor ne bu dedim aa sesli okuyunca ikile oluyorikile lafının kendisi zaten başlı başına itici
O değil, mesajlara atılan emojilerde yok.Var ki
Bi senin bir deben onu da bilmiyorumbi de benim adim cikmis surekli forumda diye. benim neden hicbir seyden haberim yok
Yönetimden kusma emojisi talep edelim ya, hep eksikliğini duyuyorum.
İşte kültürlü kadının hali başka ben düz Türkçe düşündümdüSus kız anlamadın anlamadın küfür sandın ben yazınca bozuntuya vermedin ....ingilizce küfür sandın 2 (to) anlamında okudun (l) ne olaki dedin ....yaptın bunu şimdi ceviriyorsun
:) ya ama ne yapayım. Ben gittiğimde buydu nicki kadının. Yani öyle başlıyordu.Çünkü benim için bu konunun en komik mesajı buydu içimden gülmek geldi.
Severim gülmeyi saygılar
Mesajlara atılan emojilere bu eklensin istiyorum.
Bünyem kaldırmıyorOnu da öyle kabul edelim napalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?