- 20 Kasım 2018
- 13.693
- 51.156
- 598
- 35
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Yaa ne siteydi o.Konu itiraf coma döndü çaktırma
Orda da tanınan bir üyeydim. Evlenince bıraktım herifler yürüyor diyeKonu itiraf coma döndü çaktırma
Bayan sensin unlem de sana... gelsin ❤Kıskanmayın bayan!!111!!
Ne kadar piremsessiniz de.Boşan de
Konu itiraf coma döndü çaktırma
Usak kim? Umarim ben degilimdir.
47. sayfadan katılınca bi mok anlamadım ama ilginç olaylar dönmüş, sanırım sevişilmiş gösterilmiş elletilmiş bi şeyler olmuş. Özetlesenize azcık bana anlayayım. Şimdi taliplerimiz mi oluyor noluyor, olunca biz napıyoruz? Ben arlı insanım kocam varken şey edemem, bi sorayım sonra şey edeyim.
Yoo yerliydiCımbız kullanmakta ustasınız ama yersizdi
Ay ifşalandımValla arada gördümmerve sana yürüdü açık açık.
Gönlün varsa beyinden izin al ponçik ponçik takılırsınız
AçıklandıEn son ben geldim, mevzuyu da tam anlamış değilim; şu an herkes bana dalıyor gibi hissediyorum korkuyorum.
KudrAlobar yine adına konu açılmış bebeyim popisin, erkek olduğun da açıklandı mı?
Yok üyeliğimin 10 yılı doldurmasını bekliyorum bu muhteşem gerçeği açıklamak için. Pipimin fotisini çekip atarak final yapacam.En son ben geldim, mevzuyu da tam anlamış değilim; şu an herkes bana dalıyor gibi hissediyorum korkuyorum.
KudrAlobar yine adına konu açılmış bebeyim popisin, erkek olduğun da açıklandı mı?
En son ben geldim, mevzuyu da tam anlamış değilim; şu an herkes bana dalıyor gibi hissediyorum korkuyorum.
Aaa benim niye haberim yok? Kim açıkladı?Açıklandıama erkek merkek kabullendik biz onu napalım kocama da bi şekilde anlatıcam artık durumu
Valla arada gördümmerve sana yürüdü açık açık.
Gönlün varsa beyinden izin al ponçik ponçik takılırsınız
Ovv şiit
Yok üyeliğimin 10 yılı doldurmasını bekliyorum bu muhteşem gerçeği açıklamak için. Pipimin fotisini çekip atarak final yapacam.
Olayın muhattabı buna takılmadığı sürece güler geçerimYoo yerliydi
Konuyu açma amacınız bana çok mantıksız geldi şahsen biri beni rahatsız etse görmezden gelir şikayet ederim. Yani yeni üyelik açmak falan ne kadar uğraşmışsınız. Şunu da belirtmek isterim dünya hassas kalpler için cehennemdir. Kendinize saygınız olsun herşeyi çok dert edinmeyin önce kendinizi sevin ve saygı duyun.Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldumgeçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?