Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu itiraf coma döndü çaktırma

47. sayfadan katılınca bi mok anlamadım ama ilginç olaylar dönmüş, sanırım sevişilmiş gösterilmiş elletilmiş bi şeyler olmuş. Özetlesenize azcık bana anlayayım. Şimdi taliplerimiz mi oluyor noluyor, olunca biz napıyoruz? Ben arlı insanım kocam varken şey edemem, bi sorayım sonra şey edeyim.

Valla arada gördüm merve sana yürüdü açık açık.
Gönlün varsa beyinden izin al ponçik ponçik takılırsınız

En son ben geldim, mevzuyu da tam anlamış değilim; şu an herkes bana dalıyor gibi hissediyorum korkuyorum.

KudrAlobar yine adına konu açılmış bebeyim popisin, erkek olduğun da açıklandı mı?
Açıklandı ama erkek merkek kabullendik biz onu napalım kocama da bi şekilde anlatıcam artık durumu

En son ben geldim, mevzuyu da tam anlamış değilim; şu an herkes bana dalıyor gibi hissediyorum korkuyorum.

KudrAlobar yine adına konu açılmış bebeyim popisin, erkek olduğun da açıklandı mı?
Yok üyeliğimin 10 yılı doldurmasını bekliyorum bu muhteşem gerçeği açıklamak için. Pipimin fotisini çekip atarak final yapacam.

Evet evet kudra women lyn falan hepsi erkek.
Birde kudra kendi reklamını yapmak için 2.üyelikle açmış bu konuyu

Konuyu açma amacınız bana çok mantıksız geldi şahsen biri beni rahatsız etse görmezden gelir şikayet ederim. Yani yeni üyelik açmak falan ne kadar uğraşmışsınız. Şunu da belirtmek isterim dünya hassas kalpler için cehennemdir. Kendinize saygınız olsun herşeyi çok dert edinmeyin önce kendinizi sevin ve saygı duyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…