Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok üyeliğimin 10 yılı doldurmasını bekliyorum bu muhteşem gerçeği açıklamak için. Pipimin fotisini çekip atarak final yapacam.
On yıl burada takilirsan pipin bakanlar kurulu kararinca yururlukten kalkar. Bilmiyor musun?
Sumbul aga olursun.

Oynamayın ayarlarla. 3 MB benim hafızam. Çoğu hayatta kalma becerileri ile dolu. Ugruma öl yine de unutma dersen, düşüneyim bunu.

İyi yaz aklına: Bu seksili, mükemmel, Allah'ın bir hediyesi olarak yaratılıp yer yüzüne yolladığı haşin ve de yırdıcı gadın benim. Unutulacak gadın değilim bi daa olmasın. Ponçik yüreğim gırılıyor. Al gırdın gırdın.

Konu sahibine ithafen tek söyleyebileceğim; sanal ortamı fazla ciddiye alıyorsun. 10 yıldan fazladır üyeyim, dönem dönem aktifim ama uzun süre girmediğim de olur detoks yaparım, iyi gelir. Tavsiye ederim. Bunca yıldır bdv De takılırım bir sürü konu okudum bir kaç kişi dışında hiçbir üyenin adını aklımda tutamam. Hatta bazen su konuda sizle atismistik yazarlar öyle mi der geçerim. Mis gibi oluyor hee tabii adına konu açılacak kadar popüler bir üye olamıyorsun böyle ama olsun canım sağ olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…