- 3 Eylül 2018
- 9.060
- 48.217
- 548
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
On yıl burada takilirsan pipin bakanlar kurulu kararinca yururlukten kalkar. Bilmiyor musun?Yok üyeliğimin 10 yılı doldurmasını bekliyorum bu muhteşem gerçeği açıklamak için. Pipimin fotisini çekip atarak final yapacam.
Bütün planı bozdunIyy söylemicek miydiik tüh yaa ben bilemedim
Tiz kellem vurulaBütün planı bozdun
10 yılı doldurmadan pipimi kurtararak kaçardım ben de.On yıl burada takilirsan pipin bakanlar kurulu kararinca yururlukten kalkar. Bilmiyor musun?
Sumbul aga olursun.
Oynamayın ayarlarla. 3 MB benim hafızam. Çoğu hayatta kalma becerileri ile dolu. Ugruma öl yine de unutma dersen, düşüneyim bunu.Şu listede böyle anılıp unutulmak biraz koydu Turuncucum. Demek aramızdaki her şey yalanmış.
Oynamayın ayarlarla. 3 MB benim hafızam. Çoğu hayatta kalma becerileri ile dolu. Ugruma öl yine de unutma dersen, düşüneyim bunu.
O değil ya. Bu çok tanıdık üye değildihee tamam bildim onu. ve evet burda. hatta daha eski uyeligi de var. hic de sevmem.
Ohh şahane.
İzin almam ben hanfendi, sadece haberdar ederim. Velim değil kendisi!!!1111!!
"Canım ben Mervelere gidiyorum" derim.
İşte yakalandınız her erkek gibi sizin de en önemli yeriniz pipiniz10 yılı doldurmadan pipimi kurtararak kaçardım ben de.
Üzdünİşte yakalandınız her erkek gibi sizin de en önemli yeriniz pipinizfake hesapla konu açmaya gidiyorum byee
İsim verin hanfendi ortaya ortaya şeyetmeyinO değil ya. Bu çok tanıdık üye değildi
İsim verin hanfendi ortaya ortaya şeyetmeyin
Ne ışığı
Korkak biriyim ben başganİsim verin hanfendi ortaya ortaya şeyetmeyin
Kulağıma söyle ben söylerim herkese. Ne de olsa buraların en manyağı benimKorkak biriyim ben başgan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?