Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merve merve den haz etmiyorum
C Calcifer bana hala kalorifer gibi geliyor
@WOMAN cok kadınsı, gerek yok
@filmdelisi film izlemeyi sevmem
@Vander sen de cok gozume takiliyon dikkat et, burcun ne senin
@Lyanna Mormont cok yorum yapiyon, yapma istemiyom
@Artemissisipi cok dikkatimi cekiyo nickin, cekmesin
cilek.yagmuru cilek.yagmuru fotisi oynayandan korkcan
Katibin Ruhu Katibin Ruhu senin adini deminden beri kitapsondanbir yaziyom niye etiketlenmiyo diyom, ama burdan bsy cikmaz
@Msspinkie selam naber
@Blair St Clair sen de yazma
@giggles sen de begenme

Hepinizden tiskiniyom. Burdan yazim dedim. Boş kaldim da biraz.

Siz bana oynak mı diyorsunuz hanfendi? Bu bir teklif mi?

Aldatılıp affedip üstüne bir de yuvamı bozamazsınız deyip iki hafta sonra tekrar konu açmadıysanız sanmam. :110:
Ay o kadarcık mı dövüştünüz? Maaş kartını elinden alan, psikopat anasının önüne atan, ona 20 TL lik tişörtü çok görüp kardeşine araba alan kocaya özünde iyi biri diyen konu sahibi yok mu, çirkef çıkaran metres yok mu, ay kocamın parasını o..lara mı yedircem, kocişim çok iyiydi o zilli ayarttı diyen konu sahibi yok mu? Ohooo daha saymıyım burdan köye yol olur.

Aslında genel olarak konu sahibi değil de bahsedilen kişi buradakileri takıntı yapıp sürekli negatif olarak yardiriyor . Çoğul görüş bu 🤷
Arkadaşım siz geyik topiğinizde birleşip organize olup bana saldırmıyor musunuz? İnsan utanır şunu yazmaya. Hiç bir şekilde tınlamıyorum bile sizi. Kaç kez de peşimi bırakın dedim. Takıntılı nasıl ben oluyorum acaba?

Uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bi konu da ilk defa gördüm forumda.çok takmayın böyle sivri görünen kişileri.Kk da ezelden beri var böyle tipler.herkesi tanımak her konuya vakıf olmak gibi bi iş edinmişler kendilerine.çoğu da gerçek hayatlarında sinik karakterler oluyor.karşılarına geçseniz korkudan 3 kelimeyi bir araya getiremezler ama burda Aslan kesilirler 😅espri yetenekleri de yok espri yapmaya kalkarlar neler neler ohoooooo böylelerinden çok var.takmayın kafaya.

Ay o kadarcık mı dövüştünüz? Maaş kartını elinden alan, psikopat anasının önüne atan, ona 20 TL lik tişörtü çok görüp kardeşine araba alan kocaya özünde iyi biri diyen konu sahibi yok mu, çirkef çıkaran metres yok mu, ay kocamın parasını o..lara mı yedircem diyen konu sahibi yok mu? Ohooo daha saymıyım burdan köye yol olur.
"Boşan bence" akımını biz başlattık desem? Bir tane kadıncağız vardı, hepimizi boşanma avukatı sanıyordu. :KK53:
Geçen gün gördüm, biri de arabasını sevgilisine kaptırmış, geri isteyemiyordu. Şimdikiler de fena değil Katip hanım, haklısınız. Maaş kartı, araba falan, ben oturduğum yerde kudurdum. Bana denk gelecek kiiiiii:sinirli: derken buluyorum kendim.

Sana kızmış yorumların sertmiş. Reel hayatında mutsuz ezikmişin.Bir de bazı üyeler bu konuyu senin açtığını düşünüyormuş
O üyeler de zahmet buyurup rapor etmemiş, tarzı değilmiş.

Uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bi konu da ilk defa gördüm forumda.çok takmayın böyle sivri görünen kişileri.Kk da ezelden beri var böyle tipler.herkesi tanımak her konuya vakıf olmak gibi bi iş edinmişler kendilerine.çoğu da gerçek hayatlarında sinik karakterler oluyor.karşılarına geçseniz korkudan 3 kelimeyi bir araya getiremezler ama burda Aslan kesilirler 😅espri yetenekleri de yok espri yapmaya kalkarlar neler neler ohoooooo böylelerinden çok var.takmayın kafaya.
Üç fazla olmuş ben henüz iki kelimeli cümleler dönemindeyim. Anne su, anne çiş 😂😂😂

"Boşan bence" akımını biz başlattık desem? Bir tane kadıncağız vardı, hepimizi boşanma avukatı sanıyordu. :KK53:
Geçen gün gördüm, biri de arabasını sevgilisine kaptırmış, geri isteyemiyordu. Şimdikiler de fena değil Katip hanım, haklısınız. Maaş kartı, araba falan, ben oturduğum yerde kudurdum. Bana denk gelecek kiiiiii:sinirli: derken buluyorum kendim.
ay yoksa caaagnim office ablam misin 🥺 onu cok ozluyorum burayi birakip gitti. yazim tarzindan anlamaya calisiyorum su an :D keske o olsan :(

Arkadaşım siz geyik topiğinizde birleşip organize olup bana saldırmıyor musunuz? İnsan utanır şunu yazmaya. Hiç bir şekilde tınlamıyorum bile sizi. Kaç kez de peşimi bırakın dedim. Takıntılı nasıl ben oluyorum acaba?
Sana aşık 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X