Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Merve den haz etmiyorum
C Calcifer bana hala kalorifer gibi geliyor
@WOMAN cok kadınsı, gerek yok
@filmdelisi film izlemeyi sevmem
@Vander sen de cok gozume takiliyon dikkat et, burcun ne senin
@Lyanna Mormont cok yorum yapiyon, yapma istemiyom
@Artemissisipi cok dikkatimi cekiyo nickin, cekmesin
@cilek.yagmuru fotisi oynayandan korkcan
Katibin Ruhu Katibin Ruhu senin adini deminden beri kitapsondanbir yaziyom niye etiketlenmiyo diyom, ama burdan bsy cikmaz
@Msspinkie selam naber
Kylie Sonique Love Kylie Sonique Love sen de yazma
@giggles sen de begenme

Hepinizden tiskiniyom. Burdan yazim dedim. Boş kaldim da biraz.
<iframe src="Working Washington Dc GIF - Find & Share on GIPHY" width="480" height="260" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="">via GIPHY</a></p>

Bişiy yok konu sahibi çok arıza çıkarmadı. Amam Surrender Surrender dedi ki bu konuyu sen açmışsın. 🤣
Actı demedim! Bağlantı olabilir tarzında yazdım. Anlayışta problem var belli.

Ayrıca eskiden kafa göz dalardım
Ama sanirim yine kafa göz dalmak gerekiyor bazılarına anlıyorum !

Tavsıyem ; kraldan cok kralcı olmayın
Sizi ilgilendiren bir durum yok cunku

Uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bi konu da ilk defa gördüm forumda.çok takmayın böyle sivri görünen kişileri.Kk da ezelden beri var böyle tipler.herkesi tanımak her konuya vakıf olmak gibi bi iş edinmişler kendilerine.çoğu da gerçek hayatlarında sinik karakterler oluyor.karşılarına geçseniz korkudan 3 kelimeyi bir araya getiremezler ama burda Aslan kesilirler 😅espri yetenekleri de yok espri yapmaya kalkarlar neler neler ohoooooo böylelerinden çok var.takmayın kafaya.
Demin birine sordum cevap alamadım, size de soruyorum, kaç tanesini dışarıda gördünüz?

Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor. :KK53:
Şu anda olanlar eskilerin eline su dokemez , neler neler gördü bdv

KudrAlobar KudrAlobar çocuğu kurs kapısında beklerken iyi eğlendim , her cumartesi böyle aksiyon istiyorum 😁

İmza : 2008 den beri buralarda gezinen ve yılip bikan üye

"Boşan bence" akımını biz başlattık desem? Bir tane kadıncağız vardı, hepimizi boşanma avukatı sanıyordu. :KK53:
Geçen gün gördüm, biri de arabasını sevgilisine kaptırmış, geri isteyemiyordu. Şimdikiler de fena değil Katip hanım, haklısınız. Maaş kartı, araba falan, ben oturduğum yerde kudurdum. Bana denk gelecek kiiiiii:sinirli: derken buluyorum kendim.
Ya bi tane vardı, kocası kale bile almıyordu, yaptım oldu kafasında bir herif. Ama kocişine laf edince laf ediyordu. 😀 Bir de özellikle ev işi yapacak adam seçmedim deyip, sonra kaynanaya kim bakacak kızı mı oğlu mu diye konu açtı.

kacti o da yok name de yok hala eski uyeyim diyen herkese acaba onlar mi diye bi umutla yaklasiyorum :KK70:
:) Neyse benle idare edeceksiniz artık, bir dahakine belki ofiş de gelir. :KK14:
Şu anda olanlar eskilerin eline su dokemez , neler neler gördü bdv

KudrAlobar KudrAlobar çocuğu kurs kapısında beklerken iyi eğlendim , her cumartesi böyle aksiyon istiyorum 😁

İmza : 2008 den beri buralarda gezinen ve yılip bikan üye
Yok be Milana, sağlam kavgalar dönerdi. Ama böyle isim vermeyip fiştekleyerek değildi. Çatır çatır hakaretlerini ederlerdi, tek fark bu. :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X