- 11 Aralık 2018
- 42.456
- 263.678
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Her zeka seviyesine inebiliyorum. Mesleki alışkanlıkZeka seviyene bayıldım aynen devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zeka seviyesine inebiliyorum. Mesleki alışkanlıkZeka seviyene bayıldım aynen devam
Bir zeynep vardı ya, kayınvalideyi istememişti. Sonra kadın ölmüştü tam sırlar dünyası hikayesi gibiydi, ardından fake olduğu ortaya çıkmıştı.Ya bi tane vardı, kocası kale bile almıyordu, yaptım oldu kafasında bir herif. Ama kocişine laf edince laf ediyordu.Bir de özellikle ev işi yapacak adam seçmedim deyip, sonra kaynanaya kim bakacak kızı mı oğlu mu diye konu açtı.
Korktum abla, ne görmüş olabilirsiniz?Şu anda olanlar eskilerin eline su dokemez , neler neler gördü bdv
KudrAlobar çocuğu kurs kapısında beklerken iyi eğlendim , her cumartesi böyle aksiyon istiyorum
İmza : 2008 den beri buralarda gezinen ve yılip bikan üye
Öyle. Bir zamanlar fırtınalar estirirlerdionlari biliyorumama bir anda kayboldular iste. simdi burada olsalar konu x728272 eglenceli olurdu dimi
![]()
Pardon yanlış okumuşum Milana hanımcım.Bende onu dedim zaten , eskiden daha sertti , simdikileri hicbisi diil
NöeeeyActı demedim! Bağlantı olabilir tarzında yazdım. Anlayışta problem var belli.
Ayrıca eskiden kafa göz dalardım
Ama sanirim yine kafa göz dalmak gerekiyor bazılarına anlıyorum !
Tavsıyem ; kraldan cok kralcı olmayın
Sizi ilgilendiren bir durum yok cunku
Sen espri yapma nolurHer zeka seviyesine inebiliyorum. Mesleki alışkanlık![]()
Sizden beklenen cevap!Nöeeey![]()
![]()
![]()
![]()
Çıkışta mı görüşelim napalım? Nasıl olsun?
Bu üslupta birinden tavsiye isteyen olmadı tşk![]()
Espri yapmıyorum ki.Sen espri yapma nolur![]()
Göz ardı etmiştin ama her mesajımı okuduğuna eminim. Hastaneden güzel bi kapak fotosu atmıştım yetmedi mi?Actı demedim! Bağlantı olabilir tarzında yazdım. Anlayışta problem var belli.
Ayrıca eskiden kafa göz dalardım
Ama sanirim yine kafa göz dalmak gerekiyor bazılarına anlıyorum !
Tavsıyem ; kraldan cok kralcı olmayın
Sizi ilgilendiren bir durum yok cunku
Abs seni üzer, aklın karışmasın.
Muskatsız yarınlar için beni seç.
Gapışman guzumm. Ben ikinize de yeterim ahshsÜzmem ben pamuklara sarmalar sararım. Senin gibi canım cicim diyip oyalayıp başkasıyla evlenmem![]()
Söyleyeyim mi ? Kaçıranı da biz kaçırdık jajsjsjsjjMadem özlediklerimiz yazıyoruz ben de Koalina yi özledim yakim kaçırdı onu?
![]()
Üç fazla olmuş ben henüz iki kelimeli cümleler dönemindeyim. Anne su, anne çiş![]()
TamamEspri yapmıyorum ki.
Yetersin biliyorum ama ben paylaşıma açık bir insan değilimGapışman guzumm. Ben ikinize de yeterim ahshs
Seni onlara bırakacağımı mı sanıyorlarGapışman guzumm. Ben ikinize de yeterim ahshs
Ooo bir rakip daha geldi ahshsSeni onlara bırakacağımı mı sanıyorlar![]()