- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi yengeckadini7896
O değil, mesajlara atılan emojilerde yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil, mesajlara atılan emojilerde yok.
Anneliğine laf söyledi o kişi. Kadın depresyona girmiş doğum sonrası kadına neler dedi neler.İyi o zaman ellerinize sağlık:) da keşke gitmeseydikim, niye kaçırdı peki?
Bazen böyle oluyor dolunay bana iyi gelmediİşte kültürlü kadının hali başka ben düz Türkçe düşündümdü![]()
:) ya ama ne yapayım. Ben gittiğimde buydu nicki kadının. Yani öyle başlıyordu.![]()
Mesajlara atılan emojilere bu eklensin istiyorum.
Kim o ya ? Koalinanin konusundaki çok bilmiş mi?Anneliğine laf söyledi o kişi. Kadın depresyona girmiş doğum sonrası kadına neler dedi neler.
Çünkü o kişi çok mükemmel anne. Bizim çocuğumuzu bile bizden çok düşünen biri (!)
gerçi o kişi geri geldi belli ediyor kendini
kendiylesorunlu ben.Sizin eski nick neydi?
Sepi ofisi hatırladığınıza göre?
Ah bi soylese ahhhh bi soylese....Sizin eski nick neydi?
Sepi ofisi hatırladığınıza göre?
Ulan neler oluyor 7/24 forumdayım yine de kaçırıyorum bunları. Tevekkeli değil hayranım yokAnneliğine laf söyledi o kişi. Kadın depresyona girmiş doğum sonrası kadına neler dedi neler.
Çünkü o kişi çok mükemmel anne. Bizim çocuğumuzu bile bizden çok düşünen biri (!)
gerçi o kişi geri geldi belli ediyor kendini
Onu demiyorlar ya. Hani mesajla beğendim beğenmedim ifadesi bırakıyoruz ya. Oraya kusma ifadesi de lazım diyoruzVar zaten ben burdan yyaptim
senı bırı takmiş canım senı cok sevıyormuşSelam ben geldim. Oha neler olmuş 37 sayfa ne?
Okuyamadım pek ama ne çok sevenim ne çok çatlayanım varmış
@filmdelisi @turuncupijama @Stevya @Merve C Calcifer @Vander ve hatırlayamadığım diğerleri alıntılarınıza cevap veremedim kusura bakmayın. Biri özet geçebilir mi?
kendiylesorunlu ben.
Ben de çok seviyorum herkesisenı bırı takmiş canım senı cok sevıyormuş
Ha o muOnu demiyorlar ya. Hani mesajla beğendim beğenmedim ifadesi bırakıyoruz ya. Oraya kusma ifadesi de lazım diyoruz
Ben de sizi tanıyamadım. Çok oldu zaten aktif değildim.Çıkaramadım
bacım bu senı fazla takmiş hatta okadar takmiş kı sana konu acmişBen de çok seviyorum herkesi![]()
O kişi de üyeliğini kapattıKim o ya ? Koalinanin konusundaki çok bilmiş mi?
Biliyorum ama Benim de hayranım yokUlan neler oluyor 7/24 forumdayım yine de kaçırıyorum bunları. Tevekkeli değil hayranım yok