- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi yengeckadini7896
ya benı tanıyan yokmi ben guzellıkler abidesı Ananya tanıdın ı bebek benı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay neyse, hiç dövüşmemişiz. İçim rahatladı.kendiylesorunlu ben.
Ben varım annem üç gün sonra açacam sana sayfalarcaaaaaBiliyorum ama Benim de hayranım yok![]()
Katip senle son dönemimde karşılaşmışızdır ancak. Ondan sonra zaten ben aktif olmadım. Sephora'da kalmışım baksana, o derece gerideyim.Ay neyse, hiç dövüşmemişiz. İçim rahatladı.![]()
hee tamam bildim onu. ve evet burda. hatta daha eski uyeligi de var. hic de sevmem.Anneliğine laf söyledi o kişi. Kadın depresyona girmiş doğum sonrası kadına neler dedi neler.
Çünkü o kişi çok mükemmel anne. Bizim çocuğumuzu bile bizden çok düşünen biri (!)
gerçi o kişi geri geldi belli ediyor kendini
Hadi hadi önceki sayfalarda az methiyeler düzülmedi sana daBiliyorum ama Benim de hayranım yok![]()
Bosuna kosturdum desene, kavga yok mu kiz bosuna okumiyim 50 sayfayiAy neyse, hiç dövüşmemişiz. İçim rahatladı.![]()
Ben de çok anlamadım ama gömmüş mü yüceltmiş mi bişeyler olmuş.KudrAlobar cıgım, adına konu açılmış. Hayirdir? Ne olmus anlamadim.
İkizlermis.KudrAlobar burcunu da sormuştu???
Birkac gundur yoktum forumda. Hangi konudaki yorumundan rahatsiz olmus onu belirtmemis. Birkac sayfa okudum. Önce gömmek icin konu acmis sanki. Sonra geri vites yapmis.Ben de çok anlamadım ama gömmüş mü yüceltmiş mi bişeyler olmuş.
He bi de o var. Ne bekliyordu acaba burcumdanKudrAlobar burcunu da sormuştu???
Bağzı üyelere de gün doğmuş. İçlerini dökmüşler. Meğer ne kadar çok kudra biriktirmişler içlerindeBirkac gundur yoktum forumda. Hangi konudaki yorumundan rahatsiz olmus onu belirtmemis. Birkac sayfa okudum. Önce gömmek icin konu acmis sanki. Sonra geri vites yapmis.
yakınlılık sana yaklaşma derecesinı hesaplıyorHe bi de o var. Ne bekliyordu acaba burcumdan![]()
Kim sever ki onu zatenhee tamam bildim onu. ve evet burda. hatta daha eski uyeligi de var. hic de sevmem.
Yoo yok öyle bir şeyH
Hadi hadi önceki sayfalarda az methiyeler düzülmedi sana da![]()
cabuk soyle nasıl meşur oldun bana cabuk soyle benımde olmam gerekıyorBağzı üyelere de gün doğmuş. İçlerini dökmüşler. Meğer ne kadar çok kudra biriktirmişler içlerinde![]()