- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Seni bilen biliyor. Aldirma.Bağzı üyelere de gün doğmuş. İçlerini dökmüşler. Meğer ne kadar çok kudra biriktirmişler içlerinde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bilen biliyor. Aldirma.Bağzı üyelere de gün doğmuş. İçlerini dökmüşler. Meğer ne kadar çok kudra biriktirmişler içlerinde![]()
Valla evlisi bekarı kalmadı artık.Hafnendi ben evliyim.
Var.
@filmdelisi ni gizli takip ediyorum
Lyanna Mormont yı kıskanıyorum ama belli etmiyorum
@AbsolutPromise a yürüdüm yüz vermedi
@Vander e karşı boş değilim.
@Idrakyollariiltihabi ın gizli sapığıyım.
@cilek.yagmuru na özelden yazıyorum.
Adını değişen arkadaş nickini unuttum. Özel anlarımızı ifşalayacaktım.
KudrAlobar senin hayranın çok bebişim. Senden vazgeçtim…
Beni bile tanımadın şöhret başını döndürmüştüYoo yok öyle bir şey![]()
Ee problem?Hafnendi ben evliyim.
Ben de evliyim bişicik olmaz. Çok sapık gördüm kendimi.Hafnendi ben evliyim.
Iyy yalanmış falan iğrençŞu listede böyle anılıp unutulmak biraz koydu Turuncucum. Demek aramızdaki her şey yalanmış.
Yok ayol ne umursayacam. Zaten sevmeyen üyeleri biliyorum. Tırnağımı bile üzmem. Eğlendim ben daha çok. Hepsini okuyamadım ama henüz.Seni bilen biliyor. Aldirma.
Recetene enes baturdan dolunay şarkısını yazıyorum
Valla evlisi bekarı kalmadı artık.![]()
Ee problem?
Ben de evliyim bişicik olmaz. Çok sapık gördüm kendimi.
Var var, olma mı? Bütün kavgaları ben mi yapcam?Bosuna kosturdum desene, kavga yok mu kiz bosuna okumiyim 50 sayfayi
Bayan mı?Onu bunu bilmem ama sonuç şu ki konuda çok eglenildi ve ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz acaba konuyu acan parayla mı tutuldu dedirtecek kadar reklam yaptı..Tabi ki bu da şaka aman üstüme gelmeyin şimdi
Bu arada konuda adı geçen bayanda çok tatlıymış sevimli yorumlar attı nesinden korktun kız bu kadar gerçi korkmuş halin buysa yandık![]()
Herkese kız, sert olcabuk soyle nasıl meşur oldun bana cabuk soyle benımde olmam gerekıyor
Cımbız kullanmakta ustasınız ama yersizdiBayan mı?![]()
Iyy yalanmış falan iğrenç
Demek "sonra hepsi uşağa" kıvamına geldik diyorsunuz.
Boşan deAdamlara acı.![]()
Usak kim? Umarim ben degilimdir.Demek "sonra hepsi uşağa" kıvamına geldik diyorsunuz.