Buradaki konuları okuduktan sonra yazmaya utanıyorum açıkçası

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
39
Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?

Bu da dert mi diyorum ama yine de yazayım. Ben çirkin bir kadınım. 31 yaşıma geldim ve hep aldatıldım. Bir de salagim galiba.sonuçta bir türlü düzgün bir ilişki kuramıyorum. Var mı aynı durumda olanlar?
Ne alaka cirkinlik falan? Allahin yarattigi hicbir varlik cirkin olmaz bana gore
Oyle dusunmekten vazgec canim kendine guven kendine iyi bak ne kadar iyi bakarsan o kadar guzelsindir
Salaklik konusuna hic girmiyorum ne salaklar var memlekette :KK66:

Aldatilmanin çirkinlik alakası yok ki Adriana Lima bile aldatildi sorun karşınıza çıkan kişilerin karaktersizliginde. Salaklik konusuna gelince belkide insanları pek fazla tanımıyor olabilirsiniz hemen inanıp guveniyorsunuzdur. Güzellik birazda bakımla oluyor. Benim çok arkadaşım var hiç güzel değiller ama giyim kuşak bakımla kendilerine baktiriyolar sizde bakımlı olabilirsiniz ve en önemlisi de özgüvenli olun

Çirkinlik değil de belki bakımsızsındır diyelim tam yaşındasın bence kendini güzel yanlarını keşfet kiloluysan kilo ver saç rengini değiştir bak nasıl özgüven geliyor ve de bu özgüveninle insanların tavrı nasıl değişiyor.

Ben daha kötü durumdayım.
Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum:KK53::KK53:

Hem boyum kısa hem çirkinim. Diplerim çıktı ama eşimin yeğenlerine bayram harçlığı vereceğim diye cebimde 4 TL kaldı, boya bile alamıyorum. 600 TL vardı eşimin bedelli kredisine verdim her ay olduğu gibi:)
Yaşım 30 şu an hala pijamalarımla dondurma tıkınıyorum sonra da selülitlerimi dert ediyorum.
Oturduğum evde kayınvalidemlerin eşyaları var hatta beraber oturuyoruz denebilir onlar yazlıkta olmadığı zamanlar bizdeler. Kendime ait bir bardağım bile yok ama ev benim güya. Bu sene kayınvalidemler çıkınca mecburen eşya alacağız ama paramız yok.
Bir de artık ne kadar salaksam bütün bunlara rağmen güzel bir hayatım olduğunu düşünüyorum:KK53::KK53:
Mutluluk parayla güzellikle evle olmaz içindedir zaten sağlığın yerinde olsun gerisi bos

Ne bileyim kızlar dediklerinize katiliyorum aslında ama hiç ilgi görmememi hiç beğenilmememi hep aldatılmami neye bağlayayim bilemedim:)

Tek derdiniz bu olsun çirkinlik nedir ki diyet yapar zayıflarsın makyaj herşeyi örtüyor zaten allah başka dert vermesin ben 3 ay önce annemi kaybettim annem kanser tedavisi görürken babam felç geçirdi 3 kardeşimle birlikte birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. bir de 5 yıllık erkek arkadaşım terketti. Git güzellik merkezine bakım yaptır kendini klopatra gibi hissedersin hayatındakilerin kıymetini bil. İşine arkadaşlarına sarıl ayrıca aldatılmak senin suçun değil. Kendine güvenini kaybetmişssin. Kendine güvenen kadın dünyanın en güzel kadınıdır. Adriana Lima bile aldatıldı bide öyle düşün.

Deme kız öyle...senin pozitifligin yeter :KK15:
verdi mi esin hakkaten bütün parayı çocuklara,demedim mi sıkıştır çocukları al geri diye..en azından dip yaptirirdin :-)

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demişler bence daha ziyade parasız kadın vardır :) bakımla her şey hal olur. güzellik göreceli bir şeydir. Aldatılmanız özgüven eksikliğinin sonucu olabilir çünkü kendinize güveniniz yoksa aldatılacağınıza inanıyorsanız bilinç altı siz bile farkında olmadan davranışlarınızı ona yönlendirir.

Tek derdiniz bu olsun çirkinlik nedir ki diyet yapar zayıflarsın makyaj herşeyi örtüyor zaten allah başka dert vermesin ben 3 ay önce annemi kaybettim annem kanser tedavisi görürken babam felç geçirdi 3 kardeşimle birlikte birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. bir de 5 yıllık erkek arkadaşım terketti. Git güzellik merkezine bakım yaptır kendini klopatra gibi hissedersin hayatındakilerin kıymetini bil. İşine arkadaşlarına sarıl ayrıca aldatılmak senin suçun değil. Kendine güvenini kaybetmişssin. Kendine güvenen kadın dünyanın en güzel kadınıdır. Adriana Lima bile aldatıldı bide öyle düşün.
Mekanı cennet olsun annenizin kesinlikle Allah başka dert vermesin aslında başka dertlerim de var :) ama niyeyse buna takıldım aldatılmam benim suçum değilse de düzgün ilişki kuramayisim benim suçum olmuyo ya hu napayim

Deme kız öyle...senin pozitifligin yeter :KK15:
verdi mi esin hakkaten bütün parayı çocuklara,demedim mi sıkıştır çocukları al geri diye..en azından dip yaptirirdin :-)
O pozitiflik salaklıkmış meğer onu anladım:KK70:
Yok ya eşim vermeyecekti aslında öyle hesaplamıştık çünkü paramız yok. Baktım herkes veriyor ayıp olmasın diye ben de kenara çekip dağıttım parayı sonra "ne yaptım ben" diye kendime ayrı kızdım eşim de ayrı kızdı:KK70:
Hala bana kızıyor kendi yeğenlerime gerekirse ben veririm sana ne oluyor git kardeşine ver falan dedi:KK70:

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır demişler bence daha ziyade parasız kadın vardır :) bakımla her şey hal olur. güzellik göreceli bir şeydir. Aldatılmanız özgüven eksikliğinin sonucu olabilir çünkü kendinize güveniniz yoksa aldatılacağınıza inanıyorsanız bilinç altı siz bile farkında olmadan davranışlarınızı ona yönlendirir.
Param da yok :p

önce öz güvenin yitirmişsin canım
üstüne başına güzel kıyafetler almaya başlayınca hem güzel olduğunu anlayacaksın
salaklıkla hiç alakası yoktur tatlım canım herkesin ayrı noktalarda iyi olduğu konular vardır
ben kimseye kıyamam gel benim aptallığıma ama delirtirlerse ters köşe yaparım

Bu işin tiple alakası yok bence.

Sıradan tipli olup çok güzel evliliği olan da var, çok çekici olup yalnız ve mutsuz olan da.

Tanıdığım hem cidden tipsiz, bakımsız , itici , edepsiz, terbiyesiz, çaçaron bir hatun hem çok yakışıklı hem de düzgün bir profesörle evli. ( arkadaşımın tez danışmanı)

Arkadaşlar ayrıca haklı , güzellik abartıldığı kadar zor değil biraz bakım biraz güzel giyinmeyle oluyor :)

Adriana limanın aldatıldığı,miranda kerin dayak yediği bu dünya da seni harcalarlar hatceee diyesim geldi :KK70:
konu sahibi çirkin kadın yoktur..nasip kısmet işi bunlar zamanı gelince olur her şey zorlamamak lazım o süreye kadar..bende hiç düşünmezken 4 ayın içinde evlendim ağzım dilim bağlandı.

Dondurmam bitti biraz da çekirdek çitleyeyim:KK70:

Eklentiler

• 20150721_125058.jpg
    20150721_125058.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 140
Ya hu en basiti burnum yaptırdım hem de gayet o dönem ünlü bir doktora yaptirmisti 2004 de daha beter oldu.şu an bi revizyona on iki bin istiyorlar ilk ameliyat değil ya
. É param yok nasıl vereyim bakım da parayla özellikle cirkinseniz:)

X