BURNUM HERGÜN Bİ ŞEKLE GİRİYOR?

carpe_diem__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
133
17
36
arkadaşlar mrblar nerdeyse 3 ay olacak ama burnum bi acayip yani burun dışında herşeye benziyo bigün çok güzel bigün iğrenç ucu o kadar düşük ki yani sanki hiç estetik olmamışım gibi bu durumu yaşayıpta düzelen var mı?

İlgincmis canim ya doktorunla iletisime gecsen iyi olur.hergun degisen burun mu olur.ben olmadim ama arastirma icindeyim.

arkadaşlar mrblar nerdeyse 3 ay olacak ama burnum bi acayip yani burun dışında herşeye benziyo bigün çok güzel bigün iğrenç ucu o kadar düşük ki yani sanki hiç estetik olmamışım gibi bu durumu yaşayıpta düzelen var mı?
Canım estetik ameliyatı olmadan önce burnunla ilgili bir problemin varmıydı? Arada burnunun sismesi bigün büyük bigün küçük olması gibi.

Bilmiyorum canım hatırlamıyorum hiç o gözle bakmadım burnuma :)) niye ki
Benim şuanda burnum öyle bu bir hastalıkta olabiliyormus ya da alerjikte olabilirmis bazı kişilerin ameliyattan sonra yine tekrarlıyormus gecmiyormus belki seninde öyle bir durum olabilir diye dedim. Ama burnun şekil değiştirmesi kişiyi psikolojik olarak o kadar çok etkiliyor ki çok iyi anlıyorum seni inşallah ameliyat sonrasında burun oturana kadar olup hemen geçebilecek biseydir. Şimdiden çok geçmiş olsun

Benim şuanda burnum öyle bu bir hastalıkta olabiliyormus ya da alerjikte olabilirmis bazı kişilerin ameliyattan sonra yine tekrarlıyormus gecmiyormus belki seninde öyle bir durum olabilir diye dedim. Ama burnun şekil değiştirmesi kişiyi psikolojik olarak o kadar çok etkiliyor ki çok iyi anlıyorum seni inşallah ameliyat sonrasında burun oturana kadar olup hemen geçebilecek biseydir. Şimdiden çok geçmiş olsun
Canım iyi dileklerin için teşekkürler inş geçer .. aaa çok şaşırdım nasıl bi hastalık acaba? evet ne yazık ki insanı o kadar etkiliyor ki:KK43:

Gecmis olsun canim benim 8 ay oldu halen oyle oluyor nedenini bende bilmiyorum malesef :KK43:

X