Burnun üstünde de dikişi olan var mı ya lütfen cevap verin :(

ewig

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
36
0
46
İstanbul
Doktorum bugun burnumun ustunde de dıkıs oldugunu söledı cok moralim bozuldu baska bı yerde böle bişey hiç okumamıştım. acısından ızının kalmasından cok korkuorum bılgısı olan var mı? doktorum burnun altndakı dıkısler asl acı yapar orası acımaz dedi. izde kalmıcagnı söledi amaa :(:(:(

Ben de böyle bişeyi ilk defa duyuyorum peki doktorun o dikişi neden attığını söyledi mi? Ameliyat sırasında kazara oluşan bir kesi mi acaba?

kendısının hep yaptıgı bıseymıs burun ustundekı kesılerle egrılıgı gıdermek daha kolay ve guzel oluyormus ız kalmıcak dedı ama dusuncesı bıle bı garıp kımsede yok mu ya :(

tam 3 yıldır kkdayım ilk defa böyle bişey okudum ve duydum değişik bi yöntem demek ki inş iz kalmaz cok geçmiş olsun

yarın dikişlerim alıncak ben bakmıcam nerelerı kestıgıne ama. ızlerden anlarım heralde. umarım ız kalmaz dediğiniz gibi...:(

kendısının hep yaptıgı bıseymıs burun ustundekı kesılerle egrılıgı gıdermek daha kolay ve guzel oluyormus ız kalmıcak dedı ama dusuncesı bıle bı garıp kımsede yok mu ya :(
Kullandığı yöntemle ilgili ( ilk defa duyuyorum ve hala mantığım almıyor ) ameliyat öncesi seni bilgilendirmeliydi. Sonuçta alışılmış bişey değil ve iz kalma riski var. Bunu bilerek ameliyata girmeliydin. İnşallah iz kalmaz. Diğer hastaları ile görüşmeye çalış bence.

aksam tekrar konustum doktorumla, çok çok ufak 2 tane gozlere doğru kesi yapmış.iz kalmıcak die de garanti verdi,zaten çok küçük dedi. bi kaç haftaya anlicaz artık. teşekkürler yorumlarınız için :)

Back
X