Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne guzel sen tecrubelisin:)ikinci bebeğim seserayan olucak temmus 2 görünüyo ama hasiran 15 gibi olucak kısmetse dr um faruk dinçşahin
hayırlısı nasılsa öyle olsun bende çok istiyordum ama maalesef olmadı e kısmetimis böyleymişAaa ne guzel sen tecrubelisin:)
Ben normal istiyorum ama daha cok var, simdiden bir sey soylemek cok zor.
bende gitmedim ama bu sefer dorukta doğum yapıcam kısmetsebenim kısmetse acıbademde olacak.bir terslik olmazsa. doruk hastanesine gidenler va rmı orası da iyiymiş diyorlar ama
hiç gitmedim.
giyim alışverişi konusunda uygun bi yer arıyorsan özlem bebe ama herşeyi aynı yerden alıyım dersen de ayşen bebeyi tavsiye edebilirimn hem oda hem kıyafet alışverişi içiinAynen canım, su sıralar alısverişler tam gaz devam ediyor. Bebek odası falan. nereyi onerirsin?
Kıyafet kısmını hallettik sayılır. Su an bebek arabası ve oda arayısındayız.giyim alışverişi konusunda uygun bi yer arıyorsan özlem bebe ama herşeyi aynı yerden alıyım dersen de ayşen bebeyi tavsiye edebilirimn hem oda hem kıyafet alışverişi içiin
acıbademde ne gibi olumsuzluklar duydunuz? ben doğumu nasipse orda yapacğım. bir sıkıntı varsa erkenden bileyimBursalı hamişler merhaba
Umarım herkesin meleği iyidir.
Ben 11 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse aralık Ayında doğum yapacağım Acıbadem'e gidiyordum ancak birkaç olumsuz şey duyunca Ren tıp Nazmiye Hanım'a geçtim iki defa muayeneye gittim gerçekten çok ilgili ve birçok açıklama yapan bir doktor böylesi özel bir durumda insanın doktorunu sevmesi çok önemli. Kısmet olursa doğumumda burada yapacağım. Hastahane odası süslemeye nasıl bakıyorsunuz ben istiyorum ve bunun için bu işi yapan bir yer arıyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba.
Merhaba Canım, bir arkadasım da Zubeyde Hnım da yapmıstı cok memnun kalmıstı. Insallah senin ve bebisin icin saglıklı bir dogum olur:)Merhaba anneler ve anne adayları bende kısmetse temmuz sonu bebeğimi kucağıma alacağım. Ben önce Hayat Hastanesinde başladım sonra Zübeyde Hanım Lale Dörtışık'a geçtim özelden daha canayakın davranıyor dr.um ve hastane çalışanları. Ayrıca yukarıda nimesaybycn dediği gibi devlet hastaneleri bebek bakımından daha donanımlı ve tecrübeli