Bursa 2015 anneleri (hamisleri)

sweetsel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
89
12
Arkadaslar Slm,
Ay farketmeksizin 2015 yılı icinde Bursa da dogum yapacak anneler burda toplanalıımm:)Hem aynı sehirdeki hastane, doktor imkanlarını konusur, hem de birbirimize destek oluruz.

ikinci bebeğim seserayan olucak temmus 2 görünüyo ama hasiran 15 gibi olucak kısmetse dr um faruk dinçşahin

benim kısmetse acıbademde olacak.bir terslik olmazsa. doruk hastanesine gidenler va rmı orası da iyiymiş diyorlar ama
hiç gitmedim.

benim için hastane değil doktorum çok önemli faruk beyde dorukta yaptırıyo doğumu dışardan geliyo

Acıbadem de bir kac arkadasım dogum yaptı. Tuzlu olmasına ragmen pek memnun kalmadı. Pembe maviye giden var mı aranızda?

Aynen canım, su sıralar alısverişler tam gaz devam ediyor. Bebek odası falan. nereyi onerirsin?
giyim alışverişi konusunda uygun bi yer arıyorsan özlem bebe ama herşeyi aynı yerden alıyım dersen de ayşen bebeyi tavsiye edebilirimn hem oda hem kıyafet alışverişi içiin

Bursalı hamişler merhaba
Umarım herkesin meleği iyidir.
Ben 11 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse aralık Ayında doğum yapacağım Acıbadem'e gidiyordum ancak birkaç olumsuz şey duyunca Ren tıp Nazmiye Hanım'a geçtim iki defa muayeneye gittim gerçekten çok ilgili ve birçok açıklama yapan bir doktor böylesi özel bir durumda insanın doktorunu sevmesi çok önemli. Kısmet olursa doğumumda burada yapacağım. Hastahane odası süslemeye nasıl bakıyorsunuz ben istiyorum ve bunun için bu işi yapan bir yer arıyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba.

Bursalı hamişler merhaba
Umarım herkesin meleği iyidir.
Ben 11 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse aralık Ayında doğum yapacağım Acıbadem'e gidiyordum ancak birkaç olumsuz şey duyunca Ren tıp Nazmiye Hanım'a geçtim iki defa muayeneye gittim gerçekten çok ilgili ve birçok açıklama yapan bir doktor böylesi özel bir durumda insanın doktorunu sevmesi çok önemli. Kısmet olursa doğumumda burada yapacağım. Hastahane odası süslemeye nasıl bakıyorsunuz ben istiyorum ve bunun için bu işi yapan bir yer arıyorum bildiğiniz bir yer var mı acaba.
acıbademde ne gibi olumsuzluklar duydunuz? ben doğumu nasipse orda yapacğım. bir sıkıntı varsa erkenden bileyim

Gece problem olduğunda ulaşımlardan problem oluyormuş ayrıca zaten Acıbadem yüksek ücretlerde hizmet veriyor gerekli gereksiz tahliller isteniyormuş. Ben 3 Yıldır aslında oraya gıdıyorum ( kadın doğum dışında diğer Bölümlerede) ama bu hassas durum suistimal edilmesini istemediğim için bıraktım birkaç arkadaşımda rentıpta doğum Yaptılar gayet memnundular Ve orasının ticarethane gibi çalışmadığını düşündüğüm için Orayı tercih ediyorum.
Aslında Acıbadem'de ıkı amelıyat oldum temizlik ilgi anlamında sorun yok ama gereksiz Şeyler içinde Ücret ödemeyide istemem.

arkadaşlar kuzenim çekirge doruka gidiyordu son 1 ay kızı korkuttular. bebeğin beslenemiyor heran kalbi durabilir 1 ay hastanede yatman gerekiyor yatmazsan bile heran bebeğini takip etmek zorundasın 1 saat hareket etmezse hemen buraya gelmen lazım diye.sırf para koparmak için tabi. kuzenim ordan çıkıyor zübeyde hanıma gidiyor hiç de anlatıldığı gibi bir şey olmadı anlaşılıyor orda.kuzenim çok korktuğu için boş yatakta olduğu için gönlü olsun diye 1 gün yatırdılar sonra gönderdiler ve kuzenim normal zamanında şefket yılmaz da yaptı doğumunu. en başından beri dorukta istiyordu o olaydan sonra vazgeçti evine yakın olsaydı zübeyde de doğurmak istiyordu çok iyi davranmışlar herkes çok ilgiliymiş. bir de özel hastanelerin donanımları devlet hastaneleri kadar iyi olmuyormuş ters giden durumlarda ambulans ile devlet hastanelerine sevk ediyorlarmış.

Merhaba anneler ve anne adayları:anneadayı: bende kısmetse temmuz sonu bebeğimi kucağıma alacağım. Ben önce Hayat Hastanesinde başladım sonra Zübeyde Hanım Lale Dörtışık'a geçtim özelden daha canayakın davranıyor dr.um ve hastane çalışanları. Ayrıca yukarıda nimesaybycn dediği gibi devlet hastaneleri bebek bakımından daha donanımlı ve tecrübeli

Merhaba anneler ve anne adayları:anneadayı: bende kısmetse temmuz sonu bebeğimi kucağıma alacağım. Ben önce Hayat Hastanesinde başladım sonra Zübeyde Hanım Lale Dörtışık'a geçtim özelden daha canayakın davranıyor dr.um ve hastane çalışanları. Ayrıca yukarıda nimesaybycn dediği gibi devlet hastaneleri bebek bakımından daha donanımlı ve tecrübeli
Merhaba Canım, bir arkadasım da Zubeyde Hnım da yapmıstı cok memnun kalmıstı. Insallah senin ve bebisin icin saglıklı bir dogum olur:)

X