- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
Merhaba arkadaşlar, size kısaca kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim. tam 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama malesef bebeğimize kavuşamadık daha...bu durumu kabullenmek o kadar zor oldu ki anlatamam..bende sıkıntı yok aslında eşimde de sıkıntı yok sadece hareket biraz az.bu ay ilk aşılamam yapıldı,bundan önce yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı.bu ay bekliyorum aşılama sonucunu 10 gün var sonucu öğrenmeye ama çok umutlu değilim tabiki olmasını istiyorum dualarım hep o yönde ama hüsrana uğramanın ne demek olduğunu biliyorum.
bunlardan dolayı tüp bebek merkezi arıyorum. daha önce acıbadem de Şahin zeteroğlu na gittim görüştüm çok samimi gelmedi bana ticari olarak bakıyor gibi geldi yada ben öyle hissettim.herkes çok tavsiye ediyor o doktoru ama açıkcası kararsızım, erkek olması düşündürüyor. sonuçta muayene olurken rahat etmekte önemli diye düşünüyorum.tabi bulamazsam mecbur olursam gidebilirim ama önceliğim bayan doktor tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
bunlardan dolayı tüp bebek merkezi arıyorum. daha önce acıbadem de Şahin zeteroğlu na gittim görüştüm çok samimi gelmedi bana ticari olarak bakıyor gibi geldi yada ben öyle hissettim.herkes çok tavsiye ediyor o doktoru ama açıkcası kararsızım, erkek olması düşündürüyor. sonuçta muayene olurken rahat etmekte önemli diye düşünüyorum.tabi bulamazsam mecbur olursam gidebilirim ama önceliğim bayan doktor tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar