Bursa da psikolog ariyorum

busrayaait

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
5
0
25
Kizlar acaba bursa da bildiginiz iyi bir psikolog varmi.paylasirsaniz sevinirim
kükürtlü de uzman psikolog tuba güngör aslan var baya iyi bi doktor tavsiye ederim sosyal hesapları mevcut arayıp konuşabilirsiniz randevu konusunda yardımcı oluyoırlar bazen pazar bile danışan alıyorlar
 

Venusundogusuu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
246
346
Bunu bursa da bir çok psikolog gezmiş biri olarak söylüyorum.. kesinlikle psikiyatri olarak prof dr selçuk kırlı... psikolog olarak dilara kazancıyı öneririm.. ha bu arada memnun olmadıklarımda war.. tahsin pektoylan, ünal yılan, şahin uçar....
 

guluseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
959
976
26
nur gezek
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 21-09-2021

Hamileliğimin 27. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 91 gün kaldı.

Bebeğiniz son 7 gün içinde 13 mm büyüdü. Bebeğiniz büyüdükçe nefes darlığınız artacaktır. Büyüyen rahminiz diyaframınız üzerine baskı yaparken, ciğerlerinizi hava ile doldurmanız ve nefes alıp vermeniz zorlaşacaktır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.931
7.253
40
Bunu bursa da bir çok psikolog gezmiş biri olarak söylüyorum.. kesinlikle psikiyatri olarak prof dr selçuk kırlı... psikolog olarak dilara kazancıyı öneririm.. ha bu arada memnun olmadıklarımda war.. tahsin pektoylan, ünal yılan, şahin uçar....
Selçuk kırlı kendi muayenesi var mi
Çok eskiden sanırım fakültede dr du
 

Venusundogusuu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
246
346
Dün aradım masallah muayenesi 600 tl

Bu resmen soygun

Asla gitmem .....
Yanı evet ucretler öyle.. şuan baska sehırde yasıyorum burdakı doktorumada 600 tl verıyorum. Profesorler ın ucretlerı öyle... selçuk hocada sanki 600 tl verınce diğer kontrol muayenesı ucretsız dıye hatırlıyorum. Yani 300 tl ye gelıyor. Sız yıne de sorun
 

ozdisiplin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
70
44
29
Ben Selçuk Kırlı Bey' e gidiyorum. Ilk gitmeden önce maddi olarak nasıl karşılarım demistim. Ama psikiyatris olduğu için öyle psikologlar gibi 2 haftada 1, haftada 1 olmuyor randevuları. Ilk gittiğimde 1 ay sonra gel dedi. Bu gittiğimde de 3 ay sonra gel dedi. Ben doktorumu seviyorum. Çok babacan bir doktor Selçuk Bey. Yani ben memnun kaldım. Ama kontrol muayenesi için belli bir süre var. Sanırım 2 hafta içinde mi ne öyle çağırması gerekiyor. Ben çünkü her gittiğimde tam verdim.

Gerçekten bu ruhsal problemler çok önemli. Bir çok doktora gittim. Umarım siz de kendiniz için en iyi en uygun doktoru bulursunuz.
 

Venusundogusuu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
246
346
Ben Selçuk Kırlı Bey' e gidiyorum. Ilk gitmeden önce maddi olarak nasıl karşılarım demistim. Ama psikiyatris olduğu için öyle psikologlar gibi 2 haftada 1, haftada 1 olmuyor randevuları. Ilk gittiğimde 1 ay sonra gel dedi. Bu gittiğimde de 3 ay sonra gel dedi. Ben doktorumu seviyorum. Çok babacan bir doktor Selçuk Bey. Yani ben memnun kaldım. Ama kontrol muayenesi için belli bir süre var. Sanırım 2 hafta içinde mi ne öyle çağırması gerekiyor. Ben çünkü her gittiğimde tam verdim.

Gerçekten bu ruhsal problemler çok önemli. Bir çok doktora gittim. Umarım siz de kendiniz için en iyi en uygun doktoru bulursunuz.
Bursada yaşadığım sürece benimde doktorumdu selçuk hoca, ondan önce 4-5 psikiyatri değiştirmiştim. Param yok desen para bile almıyordu öyle biri... çok konuşmasa bile o gülüşü içten konuşmaları kendimi güvende hissettiriyordu..