Bursa göğüs büyütme ameliyatı

carpe-diem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
105
73
Merhaba arkadaşlar bursa da Prof. Dr Mesut Özcan a ameliyat oldum 15. Günüm..161 boy 56 kilo bir gogsume 325 cc diğerine 275 cc takıldı.. hala sis ve taş gibi ağır geliyor. Ne zaman şişler inecek ve mesut hocaya ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi..

Merhaba arkadaşlar bursa da Prof. Dr Mesut Özcan a ameliyat oldum 15. Günüm..161 boy 56 kilo bir gogsume 325 cc diğerine 275 cc takıldı.. hala sis ve taş gibi ağır geliyor. Ne zaman şişler inecek ve mesut hocaya ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi..
Gecmis olsun cnm.benim de 16.gunum ve benimkiler de hala sis ve sertler.sanirim sabirla beklememiz gerekiyor..

Çok zor sabrediyorum hemen sonucu görmek istiyorum ama sağlıklı sonuç olsun çektiğim acıya da bekleyeceğim zamana da razıyım...

Çok teşekkür ederim bu arada size de çok geçmiş olsun.. sizin boy kilo ve cc ler nedir.. ben minyonum büyük olmasın istiyorum..ama kas altı geniş bu gayet ideal dediler bilmiyorum hayırlısı...

Selam carpe_diem
ben de dün ameliyat oldum mesut özcana.
boy 1.65
kilo 65
her ikisine de 300 cc kas altı yapıldı.
sen, ben muayene olmak için orada beklerken tahlil yaptırmaya gelen ve birkaç cümle konuştuğum güzel bayan olabilir misin ki? :KK5:

Benim 2. Günüm ve inanılmaz şiş durumdalar. Kollarımı hareket ettirince de sızım oluyor.

Aaa Merhaba kesinlikle benim:) çok geçmiş olsun size de. bende aynı şeyi sizin için düşünmüştüm güzel bayan:) bugün 16. Günüm gerginlik var rahat uykuyu özledim.. yüzüm çok solgun... ne kadar zaman sonra eski hale donucem merak ediyorum..

Kızlar sormak istediğim bir şey var yarın itibari ile 22. Gün oluyor masaja basliycam ama göğüslerim acıyor hala sis ve sert. Bir de balensiz dikissiz sütyen kullanmami söyledi bana bir kaç örnek atar misiniz..

X