Tüp Bebek Merkezleri BURSA PROF. GÜRKAN UNCU hakkında bilgisi olan giden varmı???

canım gürkan bey; daha önceki yıllarda uludağ üniv. de görev yapıyodu ama şimidi tamamen özelde. herhalde tahlilerimizi istediğimiz yerde yaptırabiliriz.bende ilk defa gittiğim için o konuları konuşmadık muaynede hemen hep laparaskopiden bahsetti. inşlh hayırlısyla şu ameliyatı bi atlatsam ondan sonra neler yapılacağını söyler..

canım gürkan bey hala üniv.derslere giriyo ve akşam saat 4-5e kadarda orda oluyormuş bize o şekilde söyledi ve ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne pahalı olduğu ve uzun süre kullanmam gerektiği için isterseniz rapor çıkarttalım dedi ve hastaneye gelin halledelim dedi eşim ertesi gün gitti ve raporu orda çıkarttı sanırım orda muayene falan etmiyo sadece derslere giriyomuş ama daha önce orda muayenede yaptığını söylemişti ben hiç gitmedim orda sadece tahlillerimi yaptırmıştım ve sgk lı olduğum içinde hiç bir ücret ödememiştim
ameliyat günün bellimi canım

canım gürkan bey hala üniv.derslere giriyo ve akşam saat 4-5e kadarda orda oluyormuş bize o şekilde söyledi ve ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum iğne pahalı olduğu ve uzun süre kullanmam gerektiği için isterseniz rapor çıkarttalım dedi ve hastaneye gelin halledelim dedi eşim ertesi gün gitti ve raporu orda çıkarttı sanırım orda muayene falan etmiyo sadece derslere giriyomuş ama daha önce orda muayenede yaptığını söylemişti ben hiç gitmedim orda sadece tahlillerimi yaptırmıştım ve sgk lı olduğum içinde hiç bir ücret ödememiştim
ameliyat günün bellimi canım

evet canım üniversitede sadece derslere giriyormuş bizede hemşiresi söyledi.ameliyat için reglimi beliyorum adet olunca ara beni dedi bende haber beklyor canım. herhalde adet olunca bi kaç güne ameliyatı yapar nasipse. belki bizede tahlil veya başka bişe gerekirse üniv. bizede yaptırıtır inşlhhh
Gürkan bey önceki yıllarda üniversitede kadın doğum bölüm başkanlığını bile yapmış muaynede ediyomuş; ama yeni yasa gereği artık özele geçmiş kendisi Umi plazada muaynesi bizde oraya gittik açıkçası ilk giderken üniv. halen acaba çalışıyırmu demiştim ? ama sadece derslere giriyomuş.....

bende laparaskopi oldum ve tüp bebek merkezi arıyorum.gürkan bey hangi hastaneye bağlı acaba? özel muayehanesi dediniz ama tüp bebeği hangi merkezde yapıyor. Ben kısmetse haziranda acıbademe gidip başlamak istiyorum orası nasıl bu konuda bilginiz var mı? Allah isteyen herkese nasip etsin...

bende laparaskopi oldum ve tüp bebek merkezi arıyorum.gürkan bey hangi hastaneye bağlı acaba? özel muayehanesi dediniz ama tüp bebeği hangi merkezde yapıyor. Ben kısmetse haziranda acıbademe gidip başlamak istiyorum orası nasıl bu konuda bilginiz var mı? Allah isteyen herkese nasip etsin...

öncelikle Allah tez zamanda sanada hayırlı kapılar açsın. Gürkan bey şuan Umi plazada özel muaynehanesi var jinekolojik muayneler vs orada bakıyor. tüp bebek veya aşılam işlemlerini FSM bulvardaki art tüp bebek merkezinde Prof. Osman Develioğlu ile birlikte merkezde yapıyorlar. her ikiside Prof. daha önce uludağ üniv. görev yapıyolardı şuan sadece derslere giriyor gürkan bey. ameliyatlık işlemlerinide acıbademde veya medikabilde yapıtığını söyledi. Bende laparaskopi olucam nasipse.
sen laparaskopi nerde oldun? acıbademde tüp bebk konusunda iyi olduğu söyleniyor. bende eğer gürkan beye gitmeseydim acıbademe gidicektim ama tavsiyeler üzerine özellikle sorunlu hastalarda gürkan beyin başarılı olduğunu duydum inşlh bizlere de hayırlı sonuçları alırız.

ben laparaskopiyi bursa tıp fakültesinde ücretsiz(bağkur) oldum. tüplerimin biri tamamen tıkalı diğerinde göllenme var dendi. Tek şansın tüp bebek bekleyip zaman kaybetme dediler. ameliyat öncesinde sorun varsa tüplerin alınması maddesini imzaladım. fakat tüpleri almamışlar. ameliyat sonrası önce bir dene olmazsa tekrar laparaskopi ile tüpleri alırız dediler. nasılsa başka şansım yokmuş tüplerimi alsalardı tutma şansıda yükselirdi diye düşünüyorum. şimdi silbaştan aynı işlemlerden geçeceğim sanırım.Bakalım acıbadem ne diyecek? gerçi hala merkezde kararsızım şimdi de aklıma sizin söylediğiniz gürkan bey takıldı. hangisine gitsem bilmiyorummm? Allah hepimizin işini rast getirsin...

Gürkan Hoca laporoskopik cerrahide çok başarılıdır.Beni de iki yıl önce ameliyat etmişti.Kendisi süper bir doktor.İşinde çok başarılı,güler yüzlü enerjisi yüksek,çok iyi kalpli..Onun için daha ne diyebilirim bilmiyorum..Onun hastası olanlar onu bulabildikleri için bence çok şanslı..

Gürkan Hoca laporoskopik cerrahide çok başarılıdır.Beni de iki yıl önce ameliyat etmişti.Kendisi süper bir doktor.İşinde çok başarılı,güler yüzlü enerjisi yüksek,çok iyi kalpli..Onun için daha ne diyebilirim bilmiyorum..Onun hastası olanlar onu bulabildikleri için bence çok şanslı..

arkadaşım gerçekten içimi bir kez daha rahatlattın:))) gerçi içim şuana kadar çok ısındaı ama te sıkıntı biraz iletişimde oda adam çok yoğun oyüzden diyorum. bende özellikle laparaskopi vs. işlemlerde çok başarılı olduğunu biliyorum. Rabbim inşlh hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn.
peki sen şuan hangi durumdasın yani bebek için mi gittin? halen gidiyormusun?

ben laparaskopiyi bursa tıp fakültesinde ücretsiz(bağkur) oldum. tüplerimin biri tamamen tıkalı diğerinde göllenme var dendi. Tek şansın tüp bebek bekleyip zaman kaybetme dediler. ameliyat öncesinde sorun varsa tüplerin alınması maddesini imzaladım. fakat tüpleri almamışlar. ameliyat sonrası önce bir dene olmazsa tekrar laparaskopi ile tüpleri alırız dediler. nasılsa başka şansım yokmuş tüplerimi alsalardı tutma şansıda yükselirdi diye düşünüyorum. şimdi silbaştan aynı işlemlerden geçeceğim sanırım.Bakalım acıbadem ne diyecek? gerçi hala merkezde kararsızım şimdi de aklıma sizin söylediğiniz gürkan bey takıldı. hangisine gitsem bilmiyorummm? Allah hepimizin işini rast getirsin...

canım inşlhh Rabbim hepimizin işlerini rast getirsin. inşlh sen de tez zamanda evladına kavuşursun..
banada gürkan bey laparaskopide tüplerini açabilirsek açıcaz eğer açamazsak tüpleri alıcaz dedi. bide benim sağ tarafta sıvı birkimi varmış rahime akıyormuş bu sıvı malesef:(( buda emriyonun tutunma şansını azaltıyor. nasipse ameliyattan sonrada 4. denememizi yapıcaz inşlhh...

nerede yaptı size laparaskopi arkadaşım? hangi hastanede yapti bide nekadar ücert ödedin ? bide sen halan onun hastasımısın?şimdiden tşklerrr

blowhole25 canım seni merak ettim adet oldunmu tedavin ne durumda arada bilgi ver
benimde bu cuma kontrolum var bebeğimi görmeye gidicem sende oralarda olursan belki tanışırız.

blowhole25 canım seni merak ettim adet oldunmu tedavin ne durumda arada bilgi ver
benimde bu cuma kontrolum var bebeğimi görmeye gidicem sende oralarda olursan belki tanışırız.

canım çok saolun beni düşündüğün içi; ya laparaskopi tarihi bi kaç gün ertelendi ama biz pazartesi muaynehanesine gittik ve nasipse bu perşembe yada c. tesi yapacak inşlh bi aksilik çıkmazsa.. ameliyattan sonra Allah izin verirse gelişmeleri yazıcam canım...cuma günü çağırısa gelirsem inşlh tanışırız..:)))

Ameliyat günüm belli oldu, bu cuma nasipse olucam kızlar. perşembe yatış olucak hstaneye inşlh bi aksilk çıkmaz arkadaşlar. duanı bekliyorum benim için neolur dua edin:)))

Ameliyat günüm belli oldu, bu cuma nasipse olucam kızlar. perşembe yatış olucak hstaneye inşlh bi aksilk çıkmaz arkadaşlar. duanı bekliyorum benim için neolur dua edin:)))

arkadaşım ne durumdasın merak ettim seni saat kaçta olucak ameliyatın kendine gelir gelmez yaz bizi merakta bırakma

arkadaşım ne durumdasın merak ettim seni saat kaçta olucak ameliyatın kendine gelir gelmez yaz bizi merakta bırakma

arkadaşım çok saol beni düşündüğün için. ama benim operasyon yine ertelendi malesef:(((( Gürkan beyin yoğunluğu yüzünden.

arkadaşım çok saol beni düşündüğün için. ama benim operasyon yine ertelendi malesef:(((( Gürkan beyin yoğunluğu yüzünden.

bende merak ediyorum olduda giremedi heralde diye ama böyle uzadıkça sen de tedirgin olursun bi tarih verip neden sonra erteliyoki
inş.en kısa zamanda güzel haberler verirsin.

bende merak ediyorum olduda giremedi heralde diye ama böyle uzadıkça sen de tedirgin olursun bi tarih verip neden sonra erteliyoki
inş.en kısa zamanda güzel haberler verirsin.

evet arkadaşım valla uzadıkça tedirgin oluyorum:(( bazı aksilikler oldu inşlhh adetimle olucam bi aksilik çıkmazsa.. saol canım inşlhh güzel haberleri veririm..

nasılsın arkadaşım? bayağadır yazamadım buraya:14: bende çok şükür ameliyatımı oldum.şükür güzel geçti herşey iidi yani 10 oluyo canım. bakalım şimdi belemedyiz... hayırlısı artık inşlh.. sen nasılsın;? bebiş nasıl?

nasılsın arkadaşım? bayağadır yazamadım buraya:14: bende çok şükür ameliyatımı oldum.şükür güzel geçti herşey iidi yani 10 oluyo canım. bakalım şimdi belemedyiz... hayırlısı artık inşlh.. sen nasılsın;? bebiş nasıl?

geçmiş olsun canım senin için çok sevindim bundan sonra gelsin bebekler nerde oldun ameliyatını
ben iyi sayılırım sadece mide bulantıları beni mahvediyo çalıştığım için dahada zor oluyo bebiş iyi allaha şükür 15 haftalık olduk

geçmiş olsun canım senin için çok sevindim bundan sonra gelsin bebekler nerde oldun ameliyatını
ben iyi sayılırım sadece mide bulantıları beni mahvediyo çalıştığım için dahada zor oluyo bebiş iyi allaha şükür 15 haftalık olduk

canım inşlhh gelir bebişim Allahın izniyle..ben acıbademde oldum ameliyatı lapa. ve histerskopi yaptı.. ne güzel canım hamileliğin ii gitmesine de çok sevindim Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı naspit etsin. çalıştığın için biraz zor olur canım bende çalışıyorum işin nasıl ağırmı ? dikkat et kendine....

canım inşlhh gelir bebişim Allahın izniyle..ben acıbademde oldum ameliyatı lapa. ve histerskopi yaptı.. ne güzel canım hamileliğin ii gitmesine de çok sevindim Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı naspit etsin. çalıştığın için biraz zor olur canım bende çalışıyorum işin nasıl ağırmı ? dikkat et kendine....

güzel dileklerin çok sğl canım inş.allah sonunda hepimizin yüzünü güldürür.bende mobilya firmasında muhasebe bölümünde çalışıyorum işim beden olarak beni yormuyo ama kafa olarak yorucu buara işlerimiz biraz yoğun bide cuma günü tatile çıkmak istiyodum ama bu gidişle mümkün olmıycak galiba olmazsa artık bayramda kullanırım iznimi

Back
X